karka831 30.05.08, 10:28 ... mimo pięknej pogody i zbliżającego się wielkimi krokami weekendu, ma nerwa? Kto się ze mną połączy w bólu? ehh... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 10:31 Przez pracę ... Od rana jakieś dziwaczne sytuacje :/ Nie należę do osób dołujących się bez potrzeby i marudzących,ale dzisiejszy dzień (choć właściwie dopiero się zaczął), dał mi już nieźle popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
ponent Re: Która z Was? 30.05.08, 10:44 karka831 napisała: > Przez pracę ... Od rana jakieś dziwaczne sytuacje :/ Nie należę do osób > dołujących się bez potrzeby i marudzących,ale dzisiejszy dzień (choć właściwie > dopiero się zaczął), dał mi już nieźle popalić. L.U.Z.U.J :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Która z Was? 30.05.08, 10:32 ja, mam mase pracy i walcze o faceta, co sie pewnie nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Która z Was? 30.05.08, 10:38 mahadeva napisała: > ja, mam mase pracy i walcze o faceta, co sie pewnie nie uda czy to chodzi o tego co ma ci dolozyc do segmentu?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Która z Was? 30.05.08, 10:42 on nie chce segemntu, chodzi o tego seksiste, nie mam pojecia, czy uda mi sie z nim miec zwiazek, choc bardzo go kocham :) daltego zamowilam misia 140 cm, chcialabym segemnt, ale on nie chce... nigdy sie nie dogadamy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: Która z Was? 30.05.08, 10:46 a po co ten segment z misiem? Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 10:49 Zero w Was empatii ;) 'Ja o niebie, Wy o chlebie...' Nieładnie, bardzo nieładnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 10:53 <glaszcze po glowce i rozsiewa mietowy, uspokajacy zapach> To powinno pomoc, co :)? Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 10:56 Dziękuję :) Już myślałam,że Ty też będziesz rozprawiał o segmencie mahadevy, a tu proszę, taka niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 10:57 Nie jestes w zorientowany w temacie segmentu, wiec postanowilem ograniczyc sie do uspokojenia Ciebie :) Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale ja tez mam taki glupi dzien.. niby spokojnie bo pracuje w domu a jednak jakos kurcze nerwowo jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:00 W takim razie jest spore prawdopodobieństwo,że to w powietrzu unosi się to coś, co negatywnie na nas wpływa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:02 Kurcze, czyli jakies pol Europy ma ten problem.. bo skoro zarowno u Ciebie jak i u mnie wisi to samo w powietrzu to rozciaga sie tez przez Niemcy, Czechy i pewnie tez Austrie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:03 kontik_71 napisał: > Kurcze, czyli jakies pol Europy ma ten problem.. bo skoro zarowno u > Ciebie jak i u mnie wisi to samo w powietrzu to rozciaga sie tez > przez Niemcy, Czechy i pewnie tez Austrie :) Pocieszające, nie jesteśmy sami :P uff Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:05 A ja wlasnie odkrylem co mnie tak uwiera.. musze zrobic podliczenie wydatkow z calego miesiaca a ja nienawidze tego robic :( Buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:10 ojej :/ no u mnie raczej nie chodzi o pieniądze, bardziej o szefa,który ma wszystko w d... a ja muszę świecić oczami przed innymi :| Chyba czas na rozkręcenie czegoś swojego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:12 Cale szczescie ma fajnego szefa a na dokladke to widze go najwyzej raz w miesiacu :) A rozwiniecie wlasnej dzialalnosci jest zdecydowanie dobrym pomyslem :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:14 Zwłaszcza,że pomysł jest. Brakuje chyba tylko ... odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:15 Wiedz, ze chyba kazdemu brakuje odwagi.. sam przchodzilem przez takie cos. mimo, ze wlasna dzialalnosc nie spowodowala u mnie rzucenia zajecia jako pracownik najemny.. :) Moze postaraj sie o jakies dofinansowanie? Sa takie specjalne fundusze tylko dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:23 Muszę się rozeznać w kwestii tych dofinansowań, jakie wymogi trzeba spełniać itd. Jestem pod tym względem 'zielona'. ps. Dzięki za zaproszenie, jak miło mieć takiego pięknego kota, wśród swoich znajomych :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:25 Jesli mieszkasz w W-wie to na tylach Mariota, na przeciwko kawiarni "wolna Europa" jest fundacja, ktora zajmuje sie takimi rzeczami i przyznaje dofinansowania. Dziekuje, przekaze Vinulkowi jak tylko wroci z wycieczki do sasiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:27 Nie mieszkam w Warszawie :) Miasto Szczecin się kłania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:28 O to niestety sie nie orientuje :( Ale zadzwon do urzedu miasta to powinni Ci podac informaje, kto sie tym zajmuje.. tam jest kuuupa pieniedzy do rozdania a 10 lub 15 tys zl piechota nie chodzi, prawda :)? Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:29 kontik_71 napisał: a 10 lub 15 tys zl piechota nie chodzi, > prawda :)? Jasne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:11 <głaszcze> czy u Ciebie również chodzi o pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Która z Was? 30.05.08, 11:12 nie, znaczy też mam nerwa że nie mam. ale przygotowuję się do egzaminów Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Która z Was? 30.05.08, 11:16 Ja mam TYLKO kaca :/ Ale jod mi pomoże, już po 19.00 będę się leczyć na plaży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was? 30.05.08, 11:19 Zazdraszczam tego morza :P Sama mam do niego jedynie 100 km,ale jakoś zawsze nie po drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Która z Was? 30.05.08, 11:29 Pochodzę z miasta oddalonego jakieś 50 km od morza. Nie było bata, żeby w weekendy przy pierwszej propozycji nie zbierać klamotów i nie jechać nad morze. Jedź, to tylko 1,5 godzinki i jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Która z Was? 30.05.08, 11:20 Ja mam nerwa. Jest tak pięknie, a ja siedzę w domu z zapaleniem gardła i jeszcze do tego wyskoczyła mi opryszczka na... uwaga!...nosie!!! ;-(( Teraz muszę długo brać tonę leków, żeby się tego pozbyć - i do tego strasznie szczypie. Odpowiedz Link Zgłoś
cheshca Re: Która z Was? 30.05.08, 11:28 Ja też mam nerwa. Piękna pogoda za oknem, a ja siedzę w domu i muszę pisać pracę dyplomową, co też będę robić praktycznie bez przerwy do poniedziałku - czyli weekend z głowy. Do tego chciałam sobie zrobić domową wersję zabiegu body wrap, którą robiłam już kilkakrotnie, a tym razem wypróbowałam do tego serum antycellulitowe eveline, tak zachwalane na forum, i... czuję się jakbym byla poparzona od godziny i schodzi mi skóra. Takie samopoczucie nie sprzyja pisaniu pracy naukowej :( także łączę się w bólu i z autorką i z koleżanką od opryszczki na nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyczna.konew Re: Która z Was? prędko pomykam 30.05.08, 14:22 ja dzis mimo pieknej pogody, i jazdy do szkoly rowerem i milym powrocie, musialam przerwac milojazde płaczem. wracam sobie z uczelni, jade jade, jade, jade, i wiecie czasami sa takie odcinki drogi ze z jednej strony chodnika jakis dom, a miedzy chodnikiem i ulica takie hmmm plotki, czy co, blaszane takie parawany wzdluz chodnika, i sie wtedy nie mieszcząwie osoby a chodniku, zwlaszcza rowerem. no prędko pomykam i ne zauwazylam ze znad przeciwka juz jakis kolo wjechal, no ale nic, schodze i mysle przejde obok, damy rade, a ten tak mnie wyzwal jak nikt nigdy, nie slyszalma tylu brzydkich slow w minute, i jedno co zapemiatalam "powinnas ku.. stac tam i czekac! jak PIES!" nienawidze psów. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Która z Was? prędko pomykam 30.05.08, 14:24 Jesó :/ Trzeba mu było ze skrzydełka pociągnąć w paszczę! Odpowiedz Link Zgłoś