30.05.08, 23:02
to po prostu price / performance sie nie oplaca :)

spadam :)
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: nuda :) 30.05.08, 23:03
      ile mozna o cyckach gadac i nic nie robic

dizaster po prostu :)

• bertrada Re: nuda :) 30.05.08, 23:05
        Tyle dostałeś zgłoszeń od chętnych forumek i jeszcze narzekasz. Czas
        przejąć inicjatywę. ;P
        • dziewice Re: nuda :) 30.05.08, 23:07
          Ty jakos tak niesmialo normalnie :) chyba jestes blondynkom tak mysle :) hehe

ciao :P)
          • bertrada Re: nuda :) 30.05.08, 23:08
            Jestem szatynką. Ci co widzieli zdjęcie mogą potwierdzić. A było
            nieśmiale, bo niestety z podanych kryteriów spełniam tylko jedno. ;P
            • dziewice Re: nuda :) 30.05.08, 23:10
              trudno :) ale przynajmniej jestes szatynka :)
              • bertrada Re: nuda :) 30.05.08, 23:13
                To widzę masz bardzo sprecyzowane wymagania. 170cm, 75B, szatynka,
                umiejętność pieczenia ciast i trzepania dywanów. Czy o czyms jeszcze
                zapomniałam?
                • dziewice Re: nuda :) 30.05.08, 23:15
                  dobre serduszko :)
                  • bertrada Re: nuda :) 30.05.08, 23:23
                    No cóż. W takim razie para z nas nie będzie. Spełniam tylko dwa
                    kryteria. ;)
                    • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:14
                      no szkoda :) to moze chociaz nosisz zloty pasek? :)
                      • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:15
                        Nie noszę pasków i nie lubię złotego koloru. Różowego też nie.
                        • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:16
                          czyli ze masz idealna talie? :)
                          • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:20
                            A pewnie, że mam. Co będę gadać publicznie, że nie. ;D
                            • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:26
                              a talie hehe, no dobra :) to fajnie :)
                              • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:33
                                Wiesz, kiedyś, w jakimś już dawno nie odświeżanym wątku, w trakcie
                                jakiejś pyskówki walnęłam, że jestem piękna, szczupła i zgrabna,
                                więc konsekwentnie się tego trzymam. ;D
                                • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:34
                                  szczuple lubia tylko pscyhopaci co sie chwala przed kumplami :) to nie dla mnie :)
                                  • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:37
                                    Ale jak ktoś ma powyżej 170cm i rozmiar stanika 75B to raczej jest
                                    mocno szczupły. ;D
                                    ps. i znowu zrobił się czat z wątka i to chyba już 3 tego wieczoru ;D
                                    • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:40
                                      a no fakt nie pomyslalem :)

cholera :)

cos musze sobie chyba wykalibrowac :) to ile tak normalnie to bedzie? :)
                                      • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:42
                                        Nie mam pojęcia. Wejdź sobie do jakiegoś internetowego sklepu z
                                        ciuchami i zobacz na tabelę rozmiarów. ;)
                                        • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:43
                                          dobra niewazne :) o czym mowilismy ostatnio? :)
                                          • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:44
                                            O tym, że zrobiliśmy czata, który pewnie pójdzie do kosza i o tym,
                                            że udaję szczupłą i zgrabną. ;D
                                            • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:46
                                              o kurde :) chyba za czesto rozmawiamy, fakt :)
                                              • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:48
                                                Nie za często, tylko w sam raz. ;P
                                                • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:50
                                                  wykorzystujesz fakt, ze jestem spiacy i nie qmam bazy :)
                                                  • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 01:51
                                                    No pewnie. Jestem wredna i wykorzystuję kogo się da. ;P
                                                  • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 01:57
                                                    jestes starsza ode mnie :)
                                                    jestes zaborcza :)

jak bede tak z Toba rozmawial to sie na mnie kolezanki na forum obrza, a nie
                                                    wiem czy to mi sie oplaca :)
                                                  • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 02:01
                                                    Zapytaj koleżanek czy jeszcze będą się chciały z tobą zadawać. I nie
                                                    jestem zaborcza. Nie moja wina, że nikt inny nie chciał pisać w tym
                                                    wątku. ;P
                                                    Mówisz, że jestem starsza. To ile masz lat? ;)
                                                  • dziewice Re: nuda :) 31.05.08, 02:02
                                                    15 :)
                                                  • bertrada Re: nuda :) 31.05.08, 14:22
                                                    15 mówisz. To prawie tyle co Hsirk. ;P
                                                    Nawet nie zauważyłam, że wczoraj coś odpowiedziałeś, tak mnie ścięło
                                                    z nóg, że niczego nie zauważyłam. Dopiero teraz się obudziłam. ;P
    • avital84 Re: nuda :) 30.05.08, 23:05
      Sam jesteś dizaster. :)
      • dziewice Re: nuda :) 30.05.08, 23:06
        masta oww dizasta :) sie wie :)
        • avital84 Re: nuda :) 30.05.08, 23:08
          No to spadaj i żeby Cię tu przez tydzień nie było. ;P
          • dziewice Re: nuda :) 30.05.08, 23:09
            oki :)
    • a.part Re: nuda :) 31.05.08, 14:26
      spadłeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka