anu-lla 12.07.08, 19:05 Skonczyłam studia, nie ma stresu, od tygodnia w domu, ale nadal zle sypiam, kłade sie przed polnoca i wczesnie budze..W dzien pije kawe i nadal ciagle chce mi sie spac. Dziwne, miałyscie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice to jest efekt 12.07.08, 19:08 nieupieczonego ciasta tudziez brak stalego seksualnego partnera Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: to jest efekt 12.07.08, 19:12 To mój permanentny stan. Czasem pomaga kawa, red bull, magnez, bodymax (to wszystko razem lub osobno) A czasem muszę się po prostu przespać 2 godziny. Może masz niskie ciśnienie (u mnie to jest główny powód) Jak w jakimś serialu medycznym usłyszałam kiedyś o pacjencie: "Ciśnienie 80/50 - tracimy go!" , to kwiczałam ze śmiechu. Z takim ciśnieniem, to ja codziennie do pracy chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: to jest efekt 12.07.08, 19:18 Taka senność i uczucie ciągłego zmęczenia może być oznaką ciąży :P Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: to jest efekt 12.07.08, 19:20 Może ale nie musi :) Widziałaś ciążę co trwa 20 lat? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: to jest efekt 12.07.08, 21:18 > Może ale nie musi :) > Widziałaś ciążę co trwa 20 lat? ;) 20 lat to może faktycznie nie :) Ale w niektórych serialach bohaterki chodzą w ciąży po 20 miesięcy :P Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: to jest efekt 12.07.08, 19:21 Odpada:) za to np jem malo zdrowych rzeczy, owoców, warzyw..ale duzo slodyczy .NO i kawe 2 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: to jest efekt 12.07.08, 19:19 ok, zmierze sobie, ale przeważnie mam w normie, co do stałego partnera seksualnego no to bingo:) nie ma a może to żart?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: to jest efekt 12.07.08, 19:23 > Jak w jakimś serialu medycznym usłyszałam kiedyś o pacjencie: "Ciśnienie 80/50 > - > tracimy go!" hahahahahahahahahahahahaha To ja powinnam już zejść śmiertelnie.I to dawno. Po bezsennej nocy ( lub z małą ilością snu ) pragnienie, aby chociaż na 5 min wyłączyć się, zamknąć oczy, odizolować się. Narastające zmęczenie w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 19:23 Może to depresja albo jakaś inna choroba? Hormony, badania krwi i moczu oraz EEG masz w normie? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 19:33 moze to byc symptom niedoczynnosci tarczycy, zbadaj krew u internisty. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 19:37 anu-lla napisała: > kłade sie przed polnoca i wczesnie budze.. Dorośli ludzie tak właśnie mają ;-) A ty na dodatek ciągle nie możesz się otrząsnąć ze stresu studiowania. Gdybyś była mężczyzną, zalecałbym na odstresowanie - wódka, potem dziwki, potem wódka, potem dziwki i jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 19:45 czyli wg Ciebie chodzi o studia? OK dzięki za powyższe wypowiedzi, musze sie przebadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 19:50 Po kilku latach niezdrowego życia, nie da się przestawić organizmu na normalne funkcjonowanie w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:04 Kiedys duzo się odchudzałam, potem zaczełam troche palić, i jesc wszytsko co niezdrowe i pic kawe, no i 5 lat studiow dziennych. Aaa no i troche zakrapiałam magistra ,,:) ostatnio..dzis juz nie pije kawy i tak fatalna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiaczek Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 19:50 To może być też anemia, tymbardziej jeśli zamiast witamin wcinasz słodycze (rozumiem to ;) ) i pijez kawe (tez wiem co czujesz...) Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:06 a czy anemia powoduje znaczną utrate wagi? Mam 60kg i dobrze sobie wygladam:)waga od 2 lat taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:12 Anemia to anemia. Waga Ci się może nie zmieniać, ale jakość mięska Ci się pogorszyła. Pewnie przez te studia. I kawę. Swoją drogą o ile dobrze zrozumiałam, to właśnie je skończyłaś. Może Ci adrenalina spadła i musisz sie pozbierać. Akumulatorki naładować. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:21 :) najlepiej sie zakochać:) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:17 Może podwyższony poziom cukru ? Zbadaj krew i poziom cukru. Czasem mogą to być symptomy cukrzycy ...ale nie muszą. Przebadaj się . Oprócz tego zalecana duża dawka seksu. Rozbudza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:24 Mam tak od tygodnia...Codziennie jem slodycze, jak po paru dniach mi nie przejdzie, to zbadam ten poziom cukru.Moja babcia ma cukrzyce:( przechlapane:( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:28 Na razie przechlapane ma babcia... Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Stałe uczucie niewyspania sie??? 12.07.08, 20:45 to ja juz wole depresje niz cukrzyce:( Odpowiedz Link Zgłoś