bardzo.grzeczna.dziewczynka 16.07.08, 10:27 Likwidują Forum Kobieta! Wyobraźcie sobie, że od jutra Gazeta likwiduje wszytkie fora - koniec, nie ma! No właśnie, co wtedy zrobilibyście ze swoim życiem? ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakersik4 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 10:28 Załozyłabym szybko nowe forum i zbiłabym fortune na waszych głupich postach:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 10:30 bardzo.grzeczna.dziewczynka napisała: > No właśnie, co wtedy zrobilibyście ze swoim życiem? ;D Wyjechałabym do Tybetu szukać ukojenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 10:35 Zgodnie z teorią, że skoro tu tyle przesiaduję, to pewnie nie mam życia poza forum... Strach kończyć to zdanie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl spoznilas sie z tym żartem a la prima aprilis 16.07.08, 10:38 oporcz gazety jest jeszcze kilka innych miejsc w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 10:51 Ja bym pisała na Forum Frondy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 10:57 hmm a to forum frondy to nie jest takie dosc mocno konserwatywne forum?chrzescijanskie moze myle sie ale ty chyba bardziej w lewa strone kierujesz sympatie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:00 Obyczajowość liberalna, ateistka nieantyklerykalna i niewojująca, o raczej prawicowym podejściu do gospodarki i kwestii własności prywatnej. Nie wiem czy lewica, czy prawica, wszystko jedno. Forum Frondy jest śmieszne, od paru dni mnie wciąga. Lubię czytać posty ludzi, z ktorymi się zupełnie nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:03 ciekawy mix:) ale dobrze skojarzylem jesli chodzi o poglady mam nadzieje ze tam sie nie ustawiasz okoniem do wszystkich:) moze nie smieszne ale pewnie dosc intrygujace:) dla mnie tak samo intrygujace(smieszne)sa rozmowy z LEmingami Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:09 no nie trolluję, bo mało we mnie agresji - ale z zainteresowaniem obserwuje toczona od paru dni bitwe o subkulture gotycką i metalową (zaciekłość forumowiczów wprost proporcjonalna do stopnia ignorancji w rzeczonej dziedzinie). nie piszę nic praktycznie, bo to mało sensu ma. Ale może coś we mnie pęknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:17 oj nie chodzi o trolling, ale o stawienie siebie w takiej sytuacji jedna przeciwko wszystkim:) ja akurat lubie takie dyskusje rzuc jak mozesz link do tej dyskusji ws subkultur Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:20 ja o metalu i gotyku sama mam nikłe pojęcie, wiec się nie odzywam - ale czytam i obserwuję z zainteresowaniem - kto jakimi argumentami się posługuje. I kto odwołuje się do konkretów. forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=1809515 - od tego się zaczęło. A potem zaczęły sie pojawiać inne wątki na zbliżony temat, w calkiem sporych ilościach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:32 hihi wlasnie znalazlem na tym forum temat, w ktorym dyskutowano o mojej pracy i pewnym wydawnictwie:) szcerze to nie rozumiem tej dyskusji o gotyku itd-normalna impreza Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 12:33 Oczywiscie. A jak organizator dowiedział się, że nawiedzona kobieta sle list protestacyjny o festiwalu do wszystkich mediów, urzedów i organizacji - to odpowiedział: "wow! wspaniale!!!". Takie efekty głupich protestów. Odpowiedz Link Zgłoś
zrospaczona5 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:21 A dlaczego takie postanowienie o likwidacji? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:14 Ja załozyłbym własne na swoim serwerze i wszystkich tam zaprosił :)) I może to nawet zrobię.. a czemu nie??... tam nie będzie durnych moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 15:33 wszystkich to wszystkich... a co??... są chętni?? Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 17:26 Ja się piszę jak założysz...Niedawno wróciłam na FK po długiej przerwie, forum tętni życiem, ale wiadomo to jak długo...? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:25 byśmy se założyli własne forum Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:36 A po co sobie wyobrażać, skoro pościk po pościku, wąteczek po wąteczku po cichu, po wielkiemu cichu, znika :D Będzie na Papryczkę, Janie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 14:04 wiem ale nie wiem co odpisać ;) chyba poprostu " ok" pozatym poczta mi działa jak na piechotę do wawy Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 11:40 ja to nie wiem, ale admin chyba nie przezyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Likwidują Forum Kobieta 16.07.08, 14:19 to milo ze patrzysz na siebie krytycznym okiem Odpowiedz Link Zgłoś