poecia1 09.08.08, 17:09 Mam taki problem. Czym zamaskować siniaka na twarzy, jest dość spory, Próbowałam podkładu i pudru, ale to niewiele pomogło. A ja muszę iść jutro do pracy i się nie mogę w takim stanie pokazać:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupp Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:11 może najpierw zielony korektor a później podkład... Odpowiedz Link Zgłoś
missiuuuu Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:13 Na siniakach to ja się nie znam, ale proponuję zmienić faceta ;> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:41 poecia1 napisała: > raczej psychiatrę... psychiatra Cię tłucze...?! Do czego to już doszło, no! Pogadaj z Mahą - ona miała jakiegoś fajnego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:19 Ile bym nie nałożyła to prześwituje czerwona plama Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_krycha Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:39 w niedzielę do pracy? na słuchawce w orange pracujesz? to i tak Cię tam nikt nie widzi:] Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:43 Niestety akurat muszę ludzi oglądać:D I nie chcę by oni mnie w takim stanie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:38 Ludzie teraz jest czerwony, ale jak jutro zfioletowieje, to ja kompletnie nie wiem co zrobię:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:45 Lepiej powiedz co Ci się stało. :-| Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:47 Kitku zaczęłam nowe życie takie na 150% Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:48 Wiem! Zaczęłaś uprawiać kick-boxing ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:52 Nie:D Przeżyłam chyba najpiękniejszy i najintensywniejszy tydzień swojego życia, a to podobno dopiero początek... Tylko ślady trzeba zatrzeć, żeby ludzi w oczy swoim świrnięciem nie kłuć. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:58 > Nie:D Przeżyłam chyba najpiękniejszy i najintensywniejszy tydzień > swojego życia, a to podobno dopiero początek... A co się pod tym kryje? I czy ma to związek z Twoim świeżym zakochaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:01 hm, w miłosnym szale podbij jej oko??? mam mieszane uczucia.... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:04 > hm, w miłosnym szale podbij jej oko??? > > mam mieszane uczucia.... ;P Nooo jakbyś pamiętała opis pierwszego miłosnego szału Poeci to podbite oko w miłosnym uścisku nie zrobiłoby na Tobie żadnego wrażenia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:07 kitek_maly napisała: > Nooo jakbyś pamiętała opis pierwszego miłosnego szału Poeci to > podbite oko w miłosnym uścisku nie zrobiłoby na Tobie żadnego > wrażenia. ;-) No nie pamiętam. Pijana byłam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:10 Noo ona chyba też była dość pijana. Zapamiętałam z opisu mniej więcej to - raniona łania, krew na schodach itd. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:15 :-))) O to widzę, że ten stan zakochania to tak w stronę wielu osobników jest ukierunkowany. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:17 Jak się czlowiek zakocha to i świat się robi piękniejszy i ludzie życzliwsi:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:17 Pffff! Idę na dwór. Duszno tu siakoś... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:19 > Pffff! > Idę na dwór. Duszno tu siakoś... ;P Nie udawaj, pewnie chcesz iść do łazienki, ale głupio Ci się przyznać. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:24 kitek_maly napisała: > Nie udawaj, pewnie chcesz iść do łazienki, ale głupio Ci się > przyznać. ;-P Mnie? o_O bwahahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:27 No Tobie, chyba, że nie wyciągnęłaś żadnej nauki z wątku obok. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:29 W sensie, że niby to ja (między innymi) pasłam owe krowy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:31 Że jak będziesz zbyt wyluzowana, to będziesz podejrzaną o to, że pasłaś byłaś. ;-P Ok, ja mykawszy stąd. Miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:32 Nie pasłam. Nie doiłam. Nie właziłam w placki. Ale mleko lubię. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:06 Kitku to chyba nie tylko zakochanie, ale wręcz przeznaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:11 No i fajnie. :-)) Ale to coś w związku z nim ten siniak? Tzn czy coś z nim teges tam? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:15 No teges teges i tu i tam:D Ale na całość w sensie seksu jeszce nie poszłam. On za to stwierdził, że takiej dziewicy jak ja to jeszcze nie widział:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:16 Ooooo rany! I Ty nic nie mówisz? :-))) No tak, znowu jesteś dziewicą? :-)) A co na to Twój chłopak? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:21 A co mam opisać ze szczegółami:D Mój chłopak od dawna nie miał dla mnie czasu, no coż i tak w życiu bywa. Może pomyślal, że już mnie ma i nie musi się starać. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:24 Eeee no ale powiedziałaś mu, że jesteś dziewicą? :-))) > Mój chłopak od dawna nie miał dla mnie czasu, no coż i tak w życiu > bywa. Może pomyślal, że już mnie ma i nie musi się starać. Tak naprawdę to wszystko się fajnie złożyło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:29 > Tak naprawdę to wszystko się fajnie złożyło. :-) Możesz rozwinąć wątek?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:41 Zatem uważam, że fajnie, że nowy pojawił się teraz, kiedy z facetem coś kuleje. A np nie wtedy, kiedy z facetem przeżywałaś rozkwit związku. Lub też że po tym jak związek się rozjechał nie cierpiałaś zbyt długo. Bo rozumiem, że związek umarł śmiercią naturalną lub został zakończony... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:43 Chyba właśnie umarł śmiercią naturalną i to chyba nawet niczyja wina, więc nie ma co płakać, obiecaliśmy sobie przyjaźń. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:47 Tylko pozazdrościć takich rozstań. :-) <przytulam> :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:01 No to skąd ten siniak? Bo myślałam że dotychczasowy na pożegnanie Ci taką pamiątkę zostawił.Nie mów tylko że ten nowy z podziwu niewymownego nad Twym dziewictwem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:20 Urodziłam się z taką już przypadłością znaną jako masochizm seksualny, a mój nowy partner zaakceptował mnie w pełni:D To na twarzy to i tak nic, z tym że w widocznym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:51 Tak... Dlatego wcześniej pisalam o psychiatrze, ale nie wiem czy by mi coś pomogł na to... Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:55 A chcesz z tym coś robić? Masz szczęście, że masz z kim swoje fantazje realizować :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:00 I ak sie nie da to przecież moja druga natura:) Cos czuję, że dopiero teraz zacznę prawdziwe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:07 Ale mi się wydaje że to kłóci się z Twoją osobowością. Masz raczej taką romantyczną naturę, tak wywnioskowałam.To może skutek wychowania i wpajania że seks to coś złego i powinnaś być karana za to.Jak Ci to przeszkadza to może seksuolog? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:13 Chyba mnie dobrze odbierasz:) O seksuologu myślałam, tylko jak obcej osobie w cztery oczy takie rzeczy powiedzieć? A czy mi przeszkadza, hmm może taki już mój urok, że gdzieś głęboko w sobie wyhodowałam takiego demona. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:19 Zapewniam Cię że seksuolog nie o takich "rzeczach" się nasłucha;))Takie skłonności mogą być kłopotliwe i w skrajnym przypadku nawet niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:22 To nie tak działa... Ja nie uważam i nigdy mi nie wpajano, że seks to coś złego. W normalnym życiu cenię sobie partnerstwo i nie lubię jak facet przesadnie dominuje. A w łóżku też mam masochistyczne skłonności. Myślę, że każdy ma jakieś nietypowe skłonności - i najfajniej jest je odkryć i zaakceptować. Masę radości to daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:26 Ile ludzi tyle zboczeń:D Na razie jestem dobrej myśli. No i te emocje, chyba od nich najbardziej jestem uzależniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:09 > W normalnym życiu cenię sobie partnerstwo i nie lubię jak facet przesadnie > dominuje. A w łóżku też mam masochistyczne skłonności. Szare, ja też tak mam. Tzn w życiu partnerstwo z delikatną dominacją mężczyzny, ale w łóżku kĄpletna dominacja... Łącznie z różnymi takimi skłonnościami, do których się na forum nie przyznam nawet. :-) Ale jeśli chodzi o mnie to wydaje mi się, że w ten sposób wyłazi moje zakompleksienie. Po prostu w łóżku lubię czuć się maksymalnie zdominowana i poddana woli pana. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:11 A ze mnie to nie wiem, co wyłazi. Czasem to nie wiem, kto rzeczywiście dominuje, jak ja krzyczę na faceta, żeby mnie bił ;)))) Ale też się do wszystkiego nie przyznam, mimo swego daleko posuniętego ekshibicjonizmu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:50 Heh, od razu wiedziałam, że o to chodzi - jak zobaczyłam, kto wątek założył. Gratuluję odnalezienia drugiej połówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:11 > To na twarzy to i tak nic, z tym że w widocznym miejscu... Kurde, ale żeby aż tak, że siniaki na twarzy (i nie tylko) zostają?... Ja bym się trochę bała rozwoju tej sytuacji. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:13 Mnie się chyba po prostu łatwo siniaki robią, bo "aż tak" to nie było:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:16 No mam nadzieję... Bo jak miałby Cię okładać pięściami, to chyba byłoby średnio. A w taki sposób sobie wyobraziłam powstanie tego siniaka na twarzy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:18 Nie Kitku o to się nie martw:D Wszystko w granicach zdrowego rozsądku;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:21 To mnie uspokoiłaś. :-) Fajnie, że się tak zgraliście idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś