Dodaj do ulubionych

pytanie techniczne

09.08.08, 17:09
Mam taki problem. Czym zamaskować siniaka na twarzy, jest dość
spory, Próbowałam podkładu i pudru, ale to niewiele pomogło. A ja
muszę iść jutro do pracy i się nie mogę w takim stanie pokazać:(
Obserwuj wątek
    • tupp Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:11
      może najpierw zielony korektor a później podkład...
    • missiuuuu Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:13
      Na siniakach to ja się nie znam, ale proponuję zmienić faceta ;>
      • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:14
        raczej psychiatrę...
        • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:41
          poecia1 napisała:

> raczej psychiatrę...

psychiatra Cię tłucze...?! Do czego to już doszło, no!
          Pogadaj z Mahą - ona miała jakiegoś fajnego ;))
    • bertrada Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:17
      Korektor też nie pomaga?
      • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:19
        Ile bym nie nałożyła to prześwituje czerwona plama
    • gruba_krycha Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:39
      w niedzielę do pracy?

na słuchawce w orange pracujesz?
      to i tak Cię tam nikt nie widzi:]
      • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 17:43
        Niestety akurat muszę ludzi oglądać:D I nie chcę by oni mnie w takim
        stanie widzieli.
    • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:38
      Ludzie teraz jest czerwony, ale jak jutro zfioletowieje, to ja
      kompletnie nie wiem co zrobię:(
      • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:45

Lepiej powiedz co Ci się stało. :-|
        • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:47
          Kitku zaczęłam nowe życie takie na 150%
          • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:48
            Wiem! Zaczęłaś uprawiać kick-boxing ;)
            • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:52
              Nie:D Przeżyłam chyba najpiękniejszy i najintensywniejszy tydzień
              swojego życia, a to podobno dopiero początek...

Tylko ślady trzeba zatrzeć, żeby ludzi w oczy swoim świrnięciem nie
              kłuć.
              • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 19:58

> Nie:D Przeżyłam chyba najpiękniejszy i najintensywniejszy tydzień
                > swojego życia, a to podobno dopiero początek...

A co się pod tym kryje?
                I czy ma to związek z Twoim świeżym zakochaniem?
                • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:01
                  hm, w miłosnym szale podbij jej oko???

mam mieszane uczucia.... ;P
                  • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:04

> hm, w miłosnym szale podbij jej oko???
                    >
                    > mam mieszane uczucia.... ;P

Nooo jakbyś pamiętała opis pierwszego miłosnego szału Poeci to podbite oko w
                    miłosnym uścisku nie zrobiłoby na Tobie żadnego wrażenia. ;-)
                    • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:07
                      kitek_maly napisała:

> Nooo jakbyś pamiętała opis pierwszego miłosnego szału Poeci to
                      > podbite oko w miłosnym uścisku nie zrobiłoby na Tobie żadnego
                      > wrażenia. ;-)

No nie pamiętam. Pijana byłam ;D
                      • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:10

Noo ona chyba też była dość pijana. Zapamiętałam z opisu mniej więcej to -
                        raniona łania, krew na schodach itd. ;-)))
                        • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:12
                          Aaa już pamiętam! :)
                        • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:13
                          Kitku kocham Cię:DDD
                          • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:15

:-)))
                            O to widzę, że ten stan zakochania to tak w stronę wielu osobników jest
                            ukierunkowany. ;-)
                            • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:17
                              Jak się czlowiek zakocha to i świat się robi piękniejszy i ludzie
                              życzliwsi:D
                            • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:17
                              Pffff!
                              Idę na dwór. Duszno tu siakoś... ;P
                              • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:19

> Pffff!
                                > Idę na dwór. Duszno tu siakoś... ;P

Nie udawaj, pewnie chcesz iść do łazienki, ale głupio Ci się przyznać. ;-P
                                • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:24
                                  kitek_maly napisała:

> Nie udawaj, pewnie chcesz iść do łazienki, ale głupio Ci się
                                  > przyznać. ;-P

Mnie?

o_O

bwahahahaha :D
                                  • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:27

No Tobie, chyba, że nie wyciągnęłaś żadnej nauki z wątku obok. ;-P
                                    • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:29
                                      W sensie, że niby to ja (między innymi) pasłam owe krowy? ;P
                                      • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:31

Że jak będziesz zbyt wyluzowana, to będziesz podejrzaną o to, że pasłaś byłaś. ;-P

Ok, ja mykawszy stąd. Miłego.
                                        • i.nes Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:32
                                          Nie pasłam. Nie doiłam. Nie właziłam w placki.
                                          Ale mleko lubię.

Pa!
                • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:06
                  Kitku to chyba nie tylko zakochanie, ale wręcz przeznaczenie...
                  • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:11

No i fajnie. :-))
                    Ale to coś w związku z nim ten siniak? Tzn czy coś z nim teges tam? ;-)
                    • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:15
                      No teges teges i tu i tam:D Ale na całość w sensie seksu jeszce nie
                      poszłam. On za to stwierdził, że takiej dziewicy jak ja to jeszcze
                      nie widział:D
                      • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:16

Ooooo rany! I Ty nic nie mówisz? :-)))
                        No tak, znowu jesteś dziewicą? :-))

A co na to Twój chłopak? :->
                        • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:21
                          A co mam opisać ze szczegółami:D

Mój chłopak od dawna nie miał dla mnie czasu, no coż i tak w życiu
                          bywa. Może pomyślal, że już mnie ma i nie musi się starać.
                          • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:24

Eeee no ale powiedziałaś mu, że jesteś dziewicą? :-)))

> Mój chłopak od dawna nie miał dla mnie czasu, no coż i tak w życiu
                            > bywa. Może pomyślal, że już mnie ma i nie musi się starać.

Tak naprawdę to wszystko się fajnie złożyło. :-)
                            • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:29
                              > Tak naprawdę to wszystko się fajnie złożyło. :-)

Możesz rozwinąć wątek?;)
                              • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:41

Zatem uważam, że fajnie, że nowy pojawił się teraz, kiedy z facetem coś kuleje.
                                A np nie wtedy, kiedy z facetem przeżywałaś rozkwit związku. Lub też że po tym
                                jak związek się rozjechał nie cierpiałaś zbyt długo. Bo rozumiem, że związek
                                umarł śmiercią naturalną lub został zakończony...
                                • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:43
                                  Chyba właśnie umarł śmiercią naturalną i to chyba nawet niczyja
                                  wina, więc nie ma co płakać, obiecaliśmy sobie przyjaźń.
                                  • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:47

Tylko pozazdrościć takich rozstań. :-)
                                    <przytulam> :-)
                                    • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 20:48
                                      Dzięki Kitku:*
                                      • stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:01
                                        No to skąd ten siniak? Bo myślałam że dotychczasowy na pożegnanie Ci taką
                                        pamiątkę zostawił.Nie mów tylko że ten nowy z podziwu niewymownego nad Twym
                                        dziewictwem;))
                                        • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:20
                                          Urodziłam się z taką już przypadłością znaną jako masochizm
                                          seksualny, a mój nowy partner zaakceptował mnie w pełni:D

To na twarzy to i tak nic, z tym że w widocznym miejscu...
                                          • stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:48
                                            Każesz się bić??!!!;)))
                                            • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:51
                                              Tak...

Dlatego wcześniej pisalam o psychiatrze, ale nie wiem czy by mi coś
                                              pomogł na to...
                                              • 2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:55
                                                A chcesz z tym coś robić? Masz szczęście, że masz z kim swoje fantazje realizować :)
                                                • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:00
                                                  I ak sie nie da to przecież moja druga natura:) Cos czuję, że
                                                  dopiero teraz zacznę prawdziwe życie...
                                                  • stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:07
                                                    Ale mi się wydaje że to kłóci się z Twoją osobowością. Masz raczej taką
                                                    romantyczną naturę, tak wywnioskowałam.To może skutek wychowania i wpajania że
                                                    seks to coś złego i powinnaś być karana za to.Jak Ci to przeszkadza to może
                                                    seksuolog?
                                                  • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:13
                                                    Chyba mnie dobrze odbierasz:) O seksuologu myślałam, tylko jak obcej
                                                    osobie w cztery oczy takie rzeczy powiedzieć? A czy mi przeszkadza,
                                                    hmm może taki już mój urok, że gdzieś głęboko w sobie wyhodowałam
                                                    takiego demona.
                                                  • stedo Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:19
                                                    Zapewniam Cię że seksuolog nie o takich "rzeczach" się nasłucha;))Takie
                                                    skłonności mogą być kłopotliwe i w skrajnym przypadku nawet niebezpieczne.
                                                  • 2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:22
                                                    To nie tak działa... Ja nie uważam i nigdy mi nie wpajano, że seks to coś złego.
                                                    W normalnym życiu cenię sobie partnerstwo i nie lubię jak facet przesadnie
                                                    dominuje. A w łóżku też mam masochistyczne skłonności. Myślę, że każdy ma
                                                    jakieś nietypowe skłonności - i najfajniej jest je odkryć i zaakceptować. Masę
                                                    radości to daje :)
                                                  • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 22:26
                                                    Ile ludzi tyle zboczeń:D Na razie jestem dobrej myśli. No i te
                                                    emocje, chyba od nich najbardziej jestem uzależniona.
                                                  • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:09

> W normalnym życiu cenię sobie partnerstwo i nie lubię jak facet przesadnie
                                                    > dominuje. A w łóżku też mam masochistyczne skłonności.

Szare, ja też tak mam.
                                                    Tzn w życiu partnerstwo z delikatną dominacją mężczyzny, ale w łóżku kĄpletna
                                                    dominacja... Łącznie z różnymi takimi skłonnościami, do których się na forum nie
                                                    przyznam nawet. :-)

Ale jeśli chodzi o mnie to wydaje mi się, że w ten sposób wyłazi moje
                                                    zakompleksienie. Po prostu w łóżku lubię czuć się maksymalnie zdominowana i
                                                    poddana woli pana. ;-)
                                                  • 2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:11
                                                    A ze mnie to nie wiem, co wyłazi. Czasem to nie wiem, kto rzeczywiście dominuje,
                                                    jak ja krzyczę na faceta, żeby mnie bił ;))))

Ale też się do wszystkiego nie przyznam, mimo swego daleko posuniętego
                                                    ekshibicjonizmu ;)))
                                          • 2szarozielone Re: pytanie techniczne 09.08.08, 21:50
                                            Heh, od razu wiedziałam, że o to chodzi - jak zobaczyłam, kto wątek założył.
                                            Gratuluję odnalezienia drugiej połówki :)
                                          • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:11

> To na twarzy to i tak nic, z tym że w widocznym miejscu...

Kurde, ale żeby aż tak, że siniaki na twarzy (i nie tylko) zostają?... Ja bym
                                            się trochę bała rozwoju tej sytuacji. :->
                                            • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:13
                                              Mnie się chyba po prostu łatwo siniaki robią, bo "aż tak" to nie
                                              było:D
                                              • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:16

No mam nadzieję...
                                                Bo jak miałby Cię okładać pięściami, to chyba byłoby średnio. A w taki sposób
                                                sobie wyobraziłam powstanie tego siniaka na twarzy. :-)
                                                • poecia1 Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:18
                                                  Nie Kitku o to się nie martw:D Wszystko w granicach zdrowego
                                                  rozsądku;)
                                                  • kitek_maly Re: pytanie techniczne 09.08.08, 23:21

To mnie uspokoiłaś. :-)
                                                    Fajnie, że się tak zgraliście idealnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka