bud_d 27.08.08, 20:52 95-76-95, czy powinnam schudnąć w talii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abracadabra-woman Re: Zmienić coś ? 27.08.08, 21:31 Tragedia!!! Prawidłowe wymiary to 90-60-90. Nie przeszłaś do drugiego etapu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Czy zmienić? 27.08.08, 21:43 Tak! Zacznij zajmować się czym innym niż swoją talią Odpowiedz Link Zgłoś
bud_d Re: Czy zmienić? 28.08.08, 08:35 Zajmuję sie wieloma rzeczami, w tym także swoja talią - to chyba dobrze, że dbam o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Czy zmienić? 28.08.08, 08:44 "Aaaaa mam 75 w talii, panowie czy muszę schudnąć? Jestem dla was atrakcyjna? Biuściku mam 95" To jest dbanie o siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
bud_d Re: Czy zmienić? 28.08.08, 09:08 Jestem ciekawa opinii innych ludzi, nie tylko mężczyzn, na temat tego typu wymiarów (które akurat posiadam). Nie pytałam, czy jestem atrakcyjna. W Twoich komentarzach wyczuwam nutkę sarkazmu, czyż nie? A tak na prawdę moje dbanie o talię polega na mierzeniu się w pasie co pół roku, jak jest za dużo (troche brzuszek wystaje) to ćwiczę. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Czy zmienić? 28.08.08, 09:15 Dobrze się czujesz w swojej skórze? Czujesz się atrakcyjna? To po co Ci opinia innych ludzi na temat tego typu wymiarów? Świat nie kręci się wokół tego czy masz obwód w pupie 95 czy nie. Sarkazm jest bo mnie wkurzają takie denne posty. P.S. Tylko wtedy ćwiczysz, gdy przytyjesz? I to ma być wg Ciebie dbanie o siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy zmienić? 28.08.08, 11:05 bud_d napisała: > Jestem ciekawa opinii innych ludzi, nie tylko mężczyzn, Dlatego piszesz na forum meżczyzna? na temat > tego typu wymiarów (które akurat posiadam). Jakby ktoś przypadkiem zapomniał. Nie pytałam, czy jestem > atrakcyjna. Ale skąd! W Twoich komentarzach wyczuwam nutkę sarkazmu, czyż nie? Ha!nie jesteś zatem całkiem ciemna. > A tak na prawdę moje dbanie o talię polega na mierzeniu się w pasie > co pół roku, jak jest za dużo (troche brzuszek wystaje) to ćwiczę. Noo to dbasz o siebie, ze szok ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Zmienić coś ? 27.08.08, 21:59 Dobra jestes, nie sluchaj innych kobiet tylko facetow, tzw. "rodna" z Ciebie kobieta, pewnie namietna. Kosciotrupki 90-60-90 przewaznie slabo sie kochaja. Nic nie zmieniaj. Chlopa scisnij i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Zmienić coś ? 28.08.08, 08:41 > Myślę dokładnie tak jak Ty. To po co takiego posta wyskrobałaś? Chciałaś się zareklamować? Wstaw fotkę. Będzie bardziej skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Zmienić coś ? 28.08.08, 12:21 ja to wiem, bo mialem pare modelek w zyciu. Im sie wydaje, ze sa dobre, a kobieta musi jednak troszke miec tego i owego :), wtedy jest czadowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Zmienić coś ? 28.08.08, 16:23 Istnieje takie cos jak aparat fotograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Zmienić coś ? 28.08.08, 09:19 moim zdaniem zjedz w talii do 70 to juz będzie ciut lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Zmienić coś ? 28.08.08, 22:36 >bud_d napisał: > 95-76-95, czy powinnam schudnąć w talii? jesteś facet czy blondyna co nie zdołala poprawnie na pytani o płeć odpowiedzieć podczas zakładania konta? jeśli jesteś facet to powinieneś zwiększyć obwód tali bo ku..szonom natura zaprogramowała we łbach by ciągnęły do samców u których obwód tali to co najmniej obwodu dupy. Jeśli jesteś wyżej wspomniana blondyna to powinnaś do wizytówki wstawić zdjęcie które przedstawi nagą prawdę o twojej figurze. p.s jak się krępujesz wstawić zdjęcie do wizytówki z obawy przed śliniącymi się samcami z tego forum którzy będą przy twoim zdjęciu trzepać kapucyny to wyślij je na mojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Zmienić coś ? 28.08.08, 22:37 bud_d napisał: > 95-76-95, czy powinnam schudnąć w talii? proponuje przeszczep mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
mar.lena Re: Zmienić coś ? 29.08.08, 14:32 A ile w IQ? ;o) Numerki to bzdet. Licza sie proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś