lubie_gazete 18.09.08, 11:49 Średnio trzy posty dziennie,przy czym dwa z tych trzech to mojego autorstwa. Żaaaalllllllllllllllllll......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubie_gazete Re: To forum to dno!!!! 18.09.08, 12:36 Heh,nie wiem.Może zmasowany spam z zaproszeniami na forum dla uzytkowniczek forum SM,kobieta i Feminizm??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Zgadzam się!!! 18.09.08, 19:53 To wyjątkowo denne forum!!! Tematycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reenis Re: To forum to dno!!!! 19.09.08, 09:51 wszedłem tu z taką pewną niesmiałością bo chłopa nie szukam i bynajmniej nie dlatego ze mam a jak sie juz ma babe to mozna tu pisac ? Odpowiedz Link Zgłoś
malorita Re: To forum to dno!!!! 19.09.08, 15:29 hmmm... tak sobie właśnie pomyslałam ...jakie są w ogóle motywy założenia tego forum przez lubie-gazete ? facet ( o ile rzeczywiście to facet ) nudzi się ? jest dobra duszą ? socjologiem i zbiera materiały do swoich celów... ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: To forum to dno!!!! 22.09.08, 14:22 weź wyluzuj chłopie z tą statystyką... Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: To forum to dno!!!! 22.09.08, 23:22 Czy wszystko musi byc perfekcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: To forum to dno!!!! 22.09.08, 23:29 ciiiiii.... to będzie chyba czwarty post na tym forum dzisiaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: To forum to dno!!!! 08.10.08, 14:23 Zgadzam się z Tobą, ale coż pozostaje mi powiedzieć? Takie forum jaki założyciel... Twój poziom frustracji i szowinizmu jest tak żałosny że aż Cie lubię. Śmieszny jesteś, wiesz? Ja tu dziś po raz pierwszy i może ostatni Odpowiedz Link Zgłoś