sal-ona 20.09.08, 21:15 Wypasionej czy w kultowym Morris`ku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motocyr6klista Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 21:17 najbardziej na motocyklu. A na mnie w jakimś sportowym samochodziku, im droższy , tym większy szacun. A jak nie masz tyle kasy to coś mniej popularnego, w takim popularnym samochodzie nie robisz wrażenia na nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 21:29 Są blachary i ...kto? Lakiernicy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 21:50 To wszystko podchodzi pod 'fircyka'. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 21:51 ... w końskich zalotach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 22:03 O ja to bym się do jakiejś pani konno jeżdżącej pozalecał, te bryczesy, oficerki, szpicruty...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 22:04 Byleby to był wysoki koń. :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 22:01 menk.a napisała: > Są blachary i ...kto? Lakiernicy? :D Stawiam na mechaników. Faceci zawsze coś majstrują :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 21:35 A co to za różnica? Samochodem się jeździ czy robi wrażenie? Ja mam najbardziej przeciętny samochód pod słońcem. Typ wróbelka. Istotne jest to, kto w nim siedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Samochód. Kupa blachy i żelastwa służąca 20.09.08, 21:39 do przewożenia ludzi z miejsca na miejsce. Do tego, wydziela tylko kupę smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Wrażenie? To w każdym swym poście 20.09.08, 21:41 robi na mnie zawsze Menk.a Więc pokapuj, jak się robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 20.09.08, 21:44 Jak widzę paniusię w Morrisie(tym nowym oczywiście) to chce mi się tylko śmiać z niej. Samochód to tylko kupa żelastwa, jak kosztuje to ma coś oferować w zamian za te pieniądze, dlatego kobieta w solidnym aucie robi na mnie lepsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Jajca!!! 20.09.08, 22:06 Kobieta w aucie robi wrażenie!!! Felek, trzymaj mnie, bo mnie skręci z rozpuku. Ale jajca. Baba w aucie robi wrażenie. Ale wieśniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jajca!!! 20.09.08, 22:16 Baba w aucie robie wrażenie, bo jeżeli wybiera pojazd praktyczny to oznacza że traktuje go w kategoriach użytkowych, jak np. pralkę, czyli że jest osobą praktyczną, nie wiem jak takie stare dziady jak Ty, ale Ja cenię u kobiet praktyczność. Natomiast kupowanie szpanerskich trumienek typu Morris świadczy jedynie o głupocie i lanserstwie a tego nie cenię i nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Człeku. Wrażenie na tobie to może zrobić pani, 20.09.08, 22:43 amazonka na koniu, jak cię chlaśnie bez pysk pejczem, jak się do niej bez przyzwolenia zblizysz. Wrażenie będziesz miał na gębie przez całe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Człeku. Wrażenie na tobie to może zrobić pani 20.09.08, 22:48 > amazonka na koniu, jak cię chlaśnie bez pysk pejczem, jak się do > niej bez przyzwolenia zblizysz. > Wrażenie będziesz miał na gębie przez całe lata. Wpuść chłopa do biura... Odpowiedz Link Zgłoś
next-rodzynek Re: Człeku. Wrażenie na tobie to może zrobić pani 20.09.08, 23:50 to ci atrament wypije Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jajca!!! 28.09.08, 00:53 a który to praktyczny? ciągnik? czy kombajn? i komu trumienka przeszkadza, też praktyczna, szczególnie jak się złomem w rowie zląduje. najlepszą trumienką jest zresztą cruiser, a nie jakiś tam morris dla krasnoludka. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 21.09.08, 12:49 ja to dopiero robię wrażenie :) Moje sportowe 190 koni, moje cudeńko :) Jak o nim myślę to robię się mokra. Po prostu ubóstwiam moje autko :) Odpowiedz Link Zgłoś
motocyr6klista Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 21.09.08, 16:10 naonja81 napisała: > ja to dopiero robię wrażenie :) Moje sportowe 190 koni, moje cudeńko :) Jak o > nim myślę to robię się mokra. Po prostu ubóstwiam moje autko :) Co to za auto? Na mnie nie robi wrażenia, to wcale nie jest tak dużo . Auto waży tyle co słoń i pali jak smok... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 21.09.08, 13:14 Na mnie zrobiła wrażenie taka co namalowała na dżwiach sylwetkę w mini.Myślałem, że nie ma dżwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ivva1 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 21.09.08, 23:48 Moim zdaniem to nie wazne jaką futą jezdzi, ważne,że umie jezdzic. Lepsz taka, która za kierownicą małego autka śmiga po szosie jak stary szofer, niż taka, co prawko odeprała miesiąc temu, w szpilkach zasiada w super bryce i....myli jedynkę ze wstecznym,bo ma automatik :) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 22.09.08, 12:54 moja ma prawko i umie jezdzic ale ostatnio strasznie chce jeszcze na motor zrobic, i przyznam ze jak sobie ja wyobrazam to az tak milo sie robi, ale z drugiej strony to boje sie ja puscic zeby sobie krzywdy nie zrobila.. Odpowiedz Link Zgłoś
gunik2000 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 27.09.08, 20:51 Żeby w automacie pomylić bieg do przodu ze wstecznym to trzeba być ślepym, głuchym i w ogóle z lekka nie teges. I jak wsiądzie w takie Porsche 911 to pewnie nawet nikt nie zwróci uwagi na umiejętności :-) ivva1 napisała: > Moim zdaniem to nie wazne jaką futą jezdzi, ważne,że umie jezdzic. Lepsz taka, > która za kierownicą małego autka śmiga po szosie jak stary szofer, niż taka, co > prawko odeprała miesiąc temu, w szpilkach zasiada w super bryce i....myli jedy > nkę ze wstecznym,bo ma automatik :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 25.09.08, 19:42 Największe wrażnie robi laska z wielkimi cyckami Jak do kompletu ma odrobine oleju w glowie to pobije każda furę Odpowiedz Link Zgłoś
ivva1 Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 26.09.08, 18:07 maniek_koniuszko, oczywiście życzymy Ci takiej laski z odrobiną oleju w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 27.09.08, 21:26 w pomaranczowym lamborghini Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: W jakiej furze laska robi wrazenie? 28.09.08, 00:38 ja w swoim cooperku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś