Gość: bartek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 10:39 i to NIE ZE MNĄ!!! Co robić pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zucinski Re: Moja zona stracila cnote ......... 05.11.03, 10:40 Gość portalu: bartek napisał(a): > i to NIE ZE MNĄ!!! > > Co robić pomóżcie! bo inny kocha jej myszke, a dla mnie ona cuchnie bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Moja zona stracila cnote ......... 05.11.03, 10:42 Ja też mam używaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeznik Re: Moja zona stracila cnote ......... IP: 81.210.32.* 05.11.03, 10:51 Powieś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Moja zona stracila cnote ......... IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 11:05 I dotarło to do Ciebie po ślubie? Ciężki frajer. Odpowiedz Link Zgłoś
w3soua_sk3jciara_13 Re: Moja zona stracila cnote ......... 05.11.03, 11:22 Wal sTarE tOrbY!!! tYle nAstek jEsT doOkołA1!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczko Re: Moja zona stracila cnote ......... 05.11.03, 11:35 trzebe się było pośpieszyć. Spojz na to z jasniejszej strony: masz kobietkę, która ma teraz większe doswiadczenie, ktorym sie moze teraz z toba podzielic. Tak wiec nie marudz, tylko bierz sie do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Moja zona stracila cnote ......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 12:59 I co mi po tym jak to stara kurwa jest? Tak na nią patrzę. I tak ją widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Moja zona stracila cnote ......... IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 13:19 Może żona będzie miała to szczęście i złoży pozew o rozwód, a Ty znajdziesz sobie dziewicę - sporo się reklamuje na innych formach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ´lew Re: Moja zona stracila cnote ......... IP: *.proxy.aol.com 05.11.03, 18:55 Ale z ciebie kompletny idiota..bylbym szczesliwy majac ladna i z charakterem kobiete..a ze juz z kims spala ??...ty nigdy z zadna inna tego nie robiles?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Moja zona stracila cnote ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:42 ale cep...wyslij zone na operacje rekonstrukcji blony dziewiczej i problem z glowy Odpowiedz Link Zgłoś