Dodaj do ulubionych

Link na forum Onetu

IP: *.ath.spark.net.gr 10.11.03, 17:56
Przez to ze Matrek podal link do watku, ktory poruszyl jego, ja znalazlam
watek, ktory mnie poruszyl jeszcze bardziej. Popatrzcie ile kobiet ma ten
sam problem. Nie jest dobrze.

kiosk.onet.pl/charaktery/1,65,8,3584635,10721510,774789,forum.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Triss Merigold Re: Link na forum Onetu IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 18:25
      Właśnie przeczytałam najpierw ten wątek później artykuł w "ELLE" na temat
      małżenstw (wyjątkowo przytomny jak na to pismo). Z wypowiedzi psychologów
      wynika, że fascynacja i gorące pożądanie dość szybko się kończą a wtedy osoby z
      romantyczną wizją miłości ogłaszają koniec. Koniec uczucia, koniec związku (bo
      jak być z kim na kogo widok kolana się nie uginają).
      Mam ochotę wrzasnąć "Trochę realizmu idiotki! Dorosnąć! Oprzytomnieć!".
      Wszystko co powtarzalne z czasem powszednieje ale to wcale nie oznacza, że jest
      źle. Jest inaczej - spokojniej, bezpieczniej, normalniej (bo zawrót głowy w
      końcu przeszedł i widzi się partnera na trzeźwo). Zmiana męża na nowego nie
      pomoże - ten nowy też z czasem stanie się przykurzony.
      Im nie pomoże terapia małżenska tylko dorośnięcie i zrozumienie, że NIKT IM NIE
      OBIECYWAŁ WIECZNYCH UNIESIEŃ.
      • oberver A przeczytałaś artykuł, na końcu ... 10.11.03, 18:53
        tych wypowowiedzi był link.
        Mi najbardziej podobaja się szympansice bonobono.
        Uważam, że pierwotnie wśród ludzi panował matriarchat i do tego nalezy wrócić.
        Ja tam mogłabym mieć taki mały męski haremik, przyboczny.
        • moniorek1 Re: A przeczytałaś artykuł, na końcu ... 10.11.03, 19:05
          Oberver ma racje. Wmawia sie nam ,ze my kobiety jestesmy monogamiczne tylko
          faceci maja zakodowane w genach skakanie z kwiatka na kwiatek. To gowno
          prawda. Samice roznych gatunkow albo daja dupy jednemu najsilniejszemu
          aktualnie samcowi,albo parza sie z jak najwieksza iloscia samcow zeby
          zaplodnil ja najlepszy. Kurde ja powinnam byc kotka :)
          Triss tez ma racje dziewcze ,ktore wychodzi za maz dlatego ,ze czuje kisiel w
          majtkach tez na tym na dluzsza mete dobrze nie wyjdzie. Kisiel sie kiedys
          skonczy ,a wraz z nim malzenstwo.
    • matrek Re: Link na forum Onetu 10.11.03, 19:10
      Pozdrowienia od matreka wobec tego, Reniu. Ciesze sie, ze mogłem Cie czyms
      zainspirowac :)

Serdeczne buziaki :)
      • Gość: renia Re: Link na forum Onetu IP: *.ath.spark.net.gr 10.11.03, 21:58
        Dzieki Matrek, pozdrowienia rowniez ode mnie. Co do wypowiedzi Triss. Nikt nie
        obiecywal wiecznych uniesien ale dlaczego tak jest, ze mezowie zazwyczaj nie
        maja problemow z seksem, z orgazmem, z podnieceniem nawet po 10 i 20 latach
        malzenstwa, a kobiety maja? Toz to niesprawiedliwosc, czy sie myle?
        • Gość: Triss Merigold Re: Link na forum Onetu IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 22:02
          Może dlatego, że mają bardziej pragmatyczne, mniej romantyczne podejście do
          seksu i pomagają sobie wyobraźnią?
        • matrek Re: Link na forum Onetu 10.11.03, 22:12
          Może się i mylisz, bo czasem równiez dla mężczyzn seks to nie tylko tarcie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka