Gość: Ania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:41 Moj chlopak spuscil sie dzisiaj we mnie,nie zalozyl prezerwatywy.Mam 8 dzien cyklu.Czy moglo sie juz cos stac?Jak to sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Co mam zrobic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 23:22 Ty lepiej wyjedz z tego forum ty zboczony pedofilu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Co mam zrobic IP: *.mclink.it 25.01.02, 15:52 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ty lepiej wyjedz z tego forum ty zboczony pedofilu!!!!! Zboczony to i moze,nie wiem. Ale co ma wspolnego pedofil??? Moze ktos tu nie wie co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy co za kretyn z tego chłopaka 25.01.02, 16:41 pewnie za parę dni testy jak zrobisz to się okaże, a tabletki dzien po to chyba w naszym postępowym kraju nie uświadczysz - polecam raport Polityki z tego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Co mam zrobic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.02, 19:41 powinnas sie cieszyc, ze nie brzydzil sie w ciebie spuscic. inne tak maja. Odpowiedz Link Zgłoś