dobra_wola 24.11.03, 08:31 dzieki laska za bana... Okrutnie mnie to sponiewieralo. Udowodnilem, ze nie klamie, a ty mi od chamow... lecz sie.. lecz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: do anahelli.. 24.11.03, 08:52 dobra_wola napisała: > dzieki laska za bana... Okrutnie mnie to sponiewieralo. Udowodnilem, ze nie > klamie, a ty mi od chamow... lecz sie.. lecz... NIe zyczylabym sobie na prywatnym forum takich wystepow jakie masz na FK. Przesladowanie kogos za pomoca wklejania linkow czy cytowanie wypowiedzi z innych forow jest nie fair. Za cos takiego na Deka polecialabys w cztery sekundy. Za moja decyzje podziekuj loko i Marcie - oni niedawno zrobili nagonke na jedna z naszych uczestniczek. Twoje nagonki na Paj wedlug mnie sa na tym samym poziomie. Jezeli masz cos do mnie, to mejla znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_wola Re: do anahelli.. 24.11.03, 12:16 Nie dostalem odpowiedzi.... a szkoda... dzieki anahello...:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do anahelli.. 24.11.03, 12:50 dobra_wola napisała: > Nie dostalem odpowiedzi.... a szkoda... dzieki anahello...:) spokojnie, teraz gdzie jestem nie sprawdza mi skrzynki automat. Zajrzalam - odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do anahelli.. 24.11.03, 12:52 dobra_wola napisała: > Nie dostalem odpowiedzi.... a szkoda... dzieki anahello...:) odpisala ci, potrzebujesz tłumacza, żeby to zrozumieć, głąbie? Odpowiedz Link Zgłoś
wasze_sumienie Re: do anahelli.. 24.11.03, 14:31 pajdeczka napisała: > dobra_wola napisała: > > > Nie dostalem odpowiedzi.... a szkoda... dzieki anahello...:) > > odpisala ci, potrzebujesz tłumacza, żeby to zrozumieć, głąbie? biedna agresywna kobieto, przystopuj z tym lizodupstwem. adwokatka anahelli sie znalazla. idz, pokaz tylek na dekameronie, tam jakas pocziwa dusza nalozy ci pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: do anahelli.. 24.11.03, 13:45 w_o_n_t nudziaro, mdla do porzygania sie, co tez czynie, na twoj ryj, rzyg rzyg rzyg rzygam soczewicy morda Odpowiedz Link Zgłoś