Dodaj do ulubionych

silownia RULES

IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:01
wreszcie mam trenera ktory ktory dal mi w kosc :)
lubie sie tak porzadnie zmeczyc, chociaz po 20 min po treningu mam wrazenie ze
moglabym jeszcze raz ;)
tylko ta muzyczka na sali... :( ale wszystkiego miec nie mozna
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: silownia RULES 25.11.03, 15:02
      Gość portalu: mala napisał(a):

> wreszcie mam trenera ktory ktory dal mi w kosc :)

No tak, ale ile musisz mu zapłacić! A ja to robię tutaj za darmo!
      • Gość: mala Re: silownia RULES IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:21
        co robisz za darmo?
        • Gość: Teresa Re: silownia RULES IP: *.devs.ac-net.pl 25.11.03, 18:15
          daje w kosc
          • Gość: mala nie zartuj... ani razu sie przez nia nie spocilam IP: 81.21.197.* 25.11.03, 19:19
            a wogole to ona sie wyladowuje w czasie pracy, wiec ktos jej jednak jeszcze
            placi, moze nie za te uslugi konkretnie, ale za ten czas marnowany to juz tak
            • wcalenietakimaly Re: nie zartuj... ani razu sie przez nia nie spoc 25.11.03, 19:23
              Czy do tego potrzeba trenera? To moze ja jakas instruktorke zaangazuje.
              kaziu
              • Gość: mala Kaziu polecam IP: 81.21.197.* 25.11.03, 19:29
                ja zawsze wybieralam sobie na korepetytorow przystojnych facetow
                i dzieki temu mimo iz jestem antytalenciem z fizyki to mam 5 na swiadectwach ;)
                a trener ten dzisiejszy jest mniam... zobacze jak reszta, ale z tych silowni
                ktore znam to wszyscy trenerzy sa mili, dla oka tez ;)
                • wcalenietakimaly Re: Kaziu polecam 25.11.03, 21:03

> ja zawsze wybieralam sobie na korepetytorow przystojnych facetow
                  > i dzieki temu mimo iz jestem antytalenciem z fizyki to mam 5 na
                  swiadectwach ;)
                  > a trener ten dzisiejszy jest mniam... zobacze jak reszta, ale z tych silowni
                  > ktore znam to wszyscy trenerzy sa mili, dla oka tez ;)
                  To stosuj wiedze z fizyki na silowni. Szczegolnie pamietaj o prawie dzialania
                  mas. Troche niedyskretne pytania. Jak moglas sie skupic na nauce majac za
                  korepetytorow tak przystojnych facetow? To raczej rozprasza. Dlatego najlepsze
                  noty mialem zawsze z przedmiotow prowadzonych przez brzydkie panie
                  nauczycielki. Czy super wysokie IQ moze tez byc wynikiem korepetycji? Moze
                  potrzebujesz podciagnac sie w chemii? Znam przystojnego faceta z darem
                  pedagogicznym w tym przedmiocie.
                  kaziu
                  • Gość: mala Re: Kaziu polecam IP: 81.21.197.* 25.11.03, 21:19
                    nie dziekuje z chemii bylam dobra z natury ;)
                    a przystojni faceci to dodatkowa motywacja, zawsze chciałam im zaimponowac
                    slodka idiotka to nie dla mnie i szybciej sie uczylam(a szkole mialam chyba
                    najbrzydsza babe od fizy, wogole ze wszystkich nauczycielek byla najbrzydsza i z
                    paskudnym charakterem)
                    IQ nie wiem ale to raczej nie jest wyuczone, prawdziwe testy na IQ nie dotycza
                    umiejetnosci czy wiedzy nabytych to nie mialoby sensu bo wiedza zalezy tez od
                    dobrej pamieci, inteligencja nie
                    a trener no coz... na tej silowni, wogole na tych co bylam to trener jest jakby
                    obowiazkowy, ustala program cwiczen i pilnuje zeby ludzie sobie krzywdy nie
                    zrobili, ale dla mnie to plus ze wyglada niezwykle sympatycznie i ma czarujacy
                    usmiech

nie zrozum mnie zle, nie umawiam sie z tymi facetami ani nawet nie mam ochoty
                    ale milo jest pocwiczyc kiedy zajmuje sie toba ktos mily i apetyczny
                    jak moj mis jest w PL to chodzilismy razem na silke, ale wtedy mis sie zajmowal
                    soba, a mna trener ;) nie mialam zadnych awantur po powrocie do domu wiec
                    podejrzewam ze zachowywalam sie jak najbardziej poprawnie
                    • wcalenietakimaly Re: Kaziu polecam 25.11.03, 21:42
                      Gość portalu: mala napisał(a): >
                      > nie zrozum mnie zle, nie umawiam sie z tymi facetami ani nawet nie mam ochoty
                      > ale milo jest pocwiczyc kiedy zajmuje sie toba ktos mily i apetyczny
                      > jak moj mis jest w PL to chodzilismy razem na silke, ale wtedy mis sie
                      zajmowal
                      > soba, a mna trener ;) nie mialam zadnych awantur po powrocie do domu wiec
                      > podejrzewam ze zachowywalam sie jak najbardziej poprawnie

Oczywiscie rozumiem dobrze. Nie bylo w moich pytaniach zadnych podtekstow czy
                      zlosliwosci. Taka mala ciekawosc, wzialem dzien wolnego bo trzeba bylo w domu
                      piec naprawic, skonczylem wczesniej, cieplutko, przyjemnie, zrobilem sobie kawe
                      i siadlem do compa. Wertuje strony Internetu pod katem mojej profesji i jako
                      przerywnik zagladam na FK ktore coraz bardziej zdumiewa mnie swoim pikujacym w
                      dol poziomem.
                      kaziu
                      kaziu
                      • Gość: mala Re: Kaziu polecam IP: 81.21.197.* 25.11.03, 22:00
                        mnie tez do tego nurtu pikujacych w strone piekiel zaliczasz?!
                        • wcalenietakimaly Re: Kaziu polecam 25.11.03, 22:43

> mnie tez do tego nurtu pikujacych w strone piekiel zaliczasz?!

To jest generalna uwaga bez personalnych galopow. A jesli tak juz troche blizej
                          to nie.
                          kaziu
          • pajdeczka Re: silownia RULES 26.11.03, 11:10
            Gość portalu: Teresa napisał(a):

> daje w kosc

dobrze,że chociaż jedna inteligentna się zorientowała, o co mi chodzi. mala, ty
            naprawdę jesteś taki ewenement intelektualny
            • Gość: mala Re: silownia RULES IP: 81.21.197.* 26.11.03, 11:19
              na to ja tez wpadlam ale to twierdzenie jest falszywe, a ty podobno nie
              klamiesz? ani tym bardziej nigdy sie nie mylisz...
              • pajdeczka Re: silownia RULES 26.11.03, 11:24

> na to ja tez wpadlam ale to twierdzenie jest falszywe, a ty podobno nie
                > klamiesz? ani tym bardziej nigdy sie nie mylisz...

nie wiem zupełnie o co ci chodzi. możesz bardziej precyzować swoje myśli?
                • Gość: mala Re: silownia RULES IP: 81.21.197.* 26.11.03, 11:40
                  twierdzenie ze dajesz w kosc jest falszywe w moim przypadku
                  >
                  > > na to ja tez wpadlam ale to twierdzenie jest falszywe, a ty podobno nie
                  > > klamiesz? ani tym bardziej nigdy sie nie mylisz...
                  >
                  > nie wiem zupełnie o co ci chodzi. możesz bardziej precyzować swoje myśli?

jak to nie wiesz? z twoim doswiadczeniem zyciowym prostych zdan nie rozumiesz?
                  wiec dzieki nie skorzystam z promocji pajda za darmo - bo zadnych efektow nie ma
                  po tej kuracji ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka