tylkoty0 14.05.09, 12:48 jestem szczupła nosze rozmiar M 168wzrostu a waze 73kg sama sie dziwie dlaczego tak dużo prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: masa ciała 14.05.09, 12:51 zepsuta waga, albo lustro, albo to, co uważasz za szczupłość, nią nie jest, bo końcu nosiłabyś raczej s, niż m, chyba, że masz duży biust. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza.z.pustej.szklanki Re: masa ciała 14.05.09, 12:57 Uwazasz, ze ktos kto nosi rozmiar M nie jest szczuply? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: masa ciała 14.05.09, 13:21 przy podanym parametrze wzrostu i wagi jak w tym wątku, tak. Sądzę po sobie, a jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza.z.pustej.szklanki Re: masa ciała 14.05.09, 13:35 Chyba jestes dla siebie zbyt surowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza.z.pustej.szklanki Re: masa ciała 14.05.09, 13:37 stosunek masy do wzrostu autorki rzeczywiscie nie pozwala wierzyc w to, ze nosi (a raczej powinna nosic) M. Ale w ogonosci ja osoboscie uwazam, ze ktos kto nosi M (i mu ten rozmiar pasuje) jest szczuply :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: masa ciała 14.05.09, 13:43 a ja uważam, że to tzw. przeciętna albo normalna budowa ciała, ale w życiu szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: masa ciała 14.05.09, 13:42 mam 170, ważę ok. 55, atletyczną budowę ciała z natury, noszę s lub xs, kiedyś zdarzyło mi się ważyć nawet pod 80 kg, więc mam pewne rozeznanie, ile to 70 kg przy tym wzroście Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: masa ciała 14.05.09, 12:55 ja zawsze bylam ciezka mimo ze jestem szczupla, ale 78 nigdy nie wazylam:) mam 167 waze 66kg- ale cwicze- fitnes i silownia od paru lat... Odpowiedz Link Zgłoś
as_time_goes_by Re: masa ciała 14.05.09, 12:56 Nawet gdybyś była facetem, to przy tej wadze i tym wzroście nie mogłabyś być zbyt szczupła... Coś ściemniasz dziecinko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta1008 Re: masa ciała 14.05.09, 13:26 w zasadzie ciężko powiedzieć, na temat czego się tu wypowiadać:) Ale już coś wymyślam: może masz bardzo 'zbite' ciało i dużo mięśni? Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: masa ciała 14.05.09, 13:30 Ja mam 1.69 waże 17 kg mniej niz Ty i też noszę rozmiar M. Jesteś pewna, że masz dobrą wagę? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: masa ciała 14.05.09, 13:39 Trudno powiedziec po takim opisie. Ale generalnie wydaje mi sie niemozliwe, ze tyle wazysz. Moze cos z Twoja waga nie tak? A jeswli jednak waga jest dobra, to moze masz duzo wazace kosci albo miesnie tak rozbudowane, ze waza. Sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
accup Re: masa ciała 14.05.09, 13:42 a ja mam 162 cm i waze 57 kg i uwazam, że jestem gruba i nie lubie swojego ciała. O! Dopiero jak zrzuce jeszce 7 kg bdzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: masa ciała 14.05.09, 15:22 To bardzo przykre. Gruba nie jesteś, ale tak siebie postrzegasz, bo nie lubisz swego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: masa ciała 14.05.09, 15:31 Kurcze az nierealne mi sie wydaje by przy takim wzroscie i takiej wadze miec 73 kg.. Sorry ale szczupło to nie brzmi.. Moze zważ się jeszcze raz?? Wedle BMI masz nadwage.. watpie bys wyglądała szczupło.. Odpowiedz Link Zgłoś
accup Re: masa ciała 14.05.09, 19:02 Hehe, jestem:P Dlatego od 3 lat nie byłam na plazy i nie mam stroju kąpielowego nawet. :P Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: masa ciała 14.05.09, 19:47 Przecież to jest prawidlowa waga, nie gadaj głupot. A że z tego powodu można z plaży rezygnować... Kosmos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kula.lula Re: masa ciała 14.05.09, 13:40 dziwne ja waze 72kg i nan 175 a nosz L albo XL cos jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: masa ciała 14.05.09, 13:46 Hmm,a ja też dużo ważę-mam 164 cm,ważę teraz 56 kg,a noszę S,XS :) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: masa ciała 14.05.09, 14:00 dziwna sprawa:) przy wzroście 168 cm ważac 73 kg, bez urazy ,ale raczej nie wygląda sie szczupło. Nie wiem czemu to ma służyć,ale rozmiary ubrań są zaniżane, chyba po to by klient poczuł sie, że jest naprawdę szczupły:) w H&M czy tez Re jak i innych sklepach rozmiar "M" to tak naprawdę "L" a nawet "XL" :) "38" to najczęściej "40" a bywa ,że i "42". Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: masa ciała 14.05.09, 14:05 To jakaś prowokacja,ten sam wątek jest na Urodzie,tylko tam nikt nie odp;) Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka-z Re: masa ciała 14.05.09, 14:08 black_magic_women napisała: > To jakaś prowokacja,ten sam wątek jest na Urodzie,tylko tam nikt nie odp;) No to trzeba odpowiedzieć tylkoty bez żadnej prowokacji: maleńka, jesteś grubasem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka-z Re: masa ciała 14.05.09, 14:05 Niektóre firmy zawyżają "rozmiarówkę", bo klientka z lekką nadwagą będzie zachwycona kiedy zmieści się w rozmiar 38. A firmy młodzieżowe szyją wszystko szczupłe, tylko, że XS jest dla szczupłych-niskich, a L dla szczupłych-wysokich. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: masa ciała 14.05.09, 15:32 lafiorka-z napisała: > Niektóre firmy zawyżają "rozmiarówkę", bo klientka z lekką nadwagą będzie zachwycona kiedy zmieści się w rozmiar 38. Dokladnie jest tak jak mowisz. W usa to juz nagminne zjawisko. POtem do przymierzalni biore jedna bluzke od rozm. s do l,bo nigdy nie wiem,ktora bedzie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: masa ciała 14.05.09, 16:52 oto opinia: nosisz rozmiar M 168 wzrostu a wazysz 73. tez sie dziwie dlaczego tak duzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabra-0 Re: masa ciała 14.05.09, 17:10 Ja przy podobnym wzroście ważę 55 kg i wcale nie wyglądam na chudzielca, noszę rozmiar s, czasami m, więc nie wiem jakim cudem przy wadze 73 kg nosisz rozmiar m. Niektóre kobiety lubią się za wszelką cenę wbijac w mniejszy rozmiar ubrań chcąc sobie chyba udowodnić, że są szczupłe. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.re Re: masa ciała 14.05.09, 17:27 Ja tez mam 168cm. Waze obecnie 56kg.Kiedys wazylam 63kg i wygladalam grubo a czulam sie bardzo ociezala.Niemozliwe,ze masz rozmiar M,ja przy 63kg nosilam L. Odpowiedz Link Zgłoś
kam-ka podaj wymiaty 14.05.09, 17:48 - podaj obwód uda (mierzy się w najszerszym miejscu) - bioder (też w najszerszym miejscu, czyli na wysokości wypukłości pośladków, nie na kościach biodrowych) - talii (w najwęższym) - pod biustem (ściśle) - w biuście (bez stanika lub w miękkim staniku, jeśli masz mało jędrny biust) Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć o Twojej szczupłości. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: podaj wymiaty 14.05.09, 19:38 - podaj obwód uda (mierzy się w najszerszym miejscu) 51 - bioder (też w najszerszym miejscu, czyli na wysokości wypukłości pośladków, nie na kościach biodrowych) 90 - talii (w najwęższym) 68 - pod biustem (ściśle) - w biuście (bez stanika lub w miękkim staniku, jeśli masz mało jędrny biust) 98 Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć o Twojej szczupłości. Odpowiedz Link Zgłoś
kam-ka albo masz popsutą wagę, albo ołów w tkankach 14.05.09, 21:45 Jeśli to prawdziwe wymiary, to rzeczywiście jesteś szczupła i z wielu marek pasują Ci ubrania nie M, ale nawet S. No może nie w biuście, bo ten masz spory. Zgadzam się więc z osobami, które mówią, że albo masz popsutą wagę, albo ołów w tkankach. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: masa ciała 14.05.09, 17:49 tylkoty0 napisała: > jestem szczupła nosze rozmiar M 168wzrostu a waze 73kg sama sie dziwie dlaczego > tak dużo prosze o opinie masz ołów w tkankach Odpowiedz Link Zgłoś