izabelkaf 06.07.09, 10:35 hej kupiłam sobie białą sukienkę z bawełny satynowej i potrzebuje do niej kupić bieliznę tylko zastanawiam się czy mam kupić bieliznę bezszwową czy raczej cielistą??????POMOCY dajcie jakiś pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 10:59 a nie może byc dwa w jednym? Cielista bezszwowa? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkagold Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 11:20 A kup białe stringi taką wersję najbardziej mini czyli same paski i jakiś delikatny biustonosz Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 11:30 nosz kurrrde, faktycznie... "POMOCY!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 11:32 Baby to jednak głupie są. Niektóre. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 11:47 Powiedziałabym, że najlepiej gladką. Czyli bezszwowąi bezową. :) Zreszta. Wez kiecke ze soba jak bedziesz kupowała ta bielizne i przyloz sobie ja pod sukienke. bedziesz na biezaco wiedziala czy bedzie sie odbijac czy nie. I ku jasnosci, nie chodzi bys ubrala ta sukienke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 14:49 ja do bialych rzeczy zakladam cielista bielizne Odpowiedz Link Zgłoś
stonoga150 Re: biala POMOCY!!!!!! 06.07.09, 23:39 bezszwowa cielista :) Ktos wyzej wymienil biale, skape stringi. Swietnie pasuja do bialych sukienek, ale tylko wtedy, gdy masz bardzo latna figure. Jezeli nie masz ciala modelki, nie ryzykowalabym. Paseczki beda sie odbijaly po bokach i kazdy bedzie wiedzial jaka masz na sobie bielizne. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: biala POMOCY!!!!!! 07.07.09, 08:03 Dwa w jednym - cielista bezszwowa:). Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: biala POMOCY!!!!!! 07.07.09, 09:20 cieliste (jak tez i inne kolory) majtki bezszwowe sa w Intimissimi, a bistonosza nie zakładaj wcale :)))) Odpowiedz Link Zgłoś