butterflymk 20.07.09, 11:11 Ludzie, jakie macie sposoby na te wstręciuchy? Nie mogłam spac dzis wogóle w nocy, począwszy od brzęczenia nad uszami kończywszy na poceniau się przez przykrywanie kołdrą aby te łajzy nie kąsiły ... :( co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murzynier Re: komarzyska wstrętne 20.07.09, 11:16 butterflymk napisała: > Ludzie, jakie macie sposoby na te wstręciuchy? > Nie mogłam spac dzis wogóle w nocy, > począwszy od brzęczenia nad uszami > kończywszy na poceniau się przez przykrywanie kołdrą aby te łajzy > nie kąsiły ... > :( przed spaniem musisz opróżnić pokój z komarów, najlepiej kup taki gadżet do gniazdka, jak wietrzysz to zaciągaj firanki bo one którędyś wlatują ostatecznie możesz się posmarować czymś, ostatnio w sklepie kupiłem coś takiego za 15 pln, nazwy niepomnę, i nawet działa > co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
latoya25 Re: komarzyska wstrętne 20.07.09, 11:23 M O S K I T I E R A !!! w okno ją. Nowy Off też niczego sobie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: komarzyska wstrętne 20.07.09, 11:57 skropiłam wszystkie rogi łóżka olejkiem miętowym, koszt ok. 5 zł. Działa też wanilia, ale z kolei ona przyciąga mrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: komarzyska wstrętne 20.07.09, 15:06 We wszystkich uchylnych oknach w mieszkaniu mam moskitiery i zero problemu z komarami i innym robactwem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: komarzyska wstrętne 20.07.09, 15:09 kupic w pierwszym lepszym supermarkecie takie urzadzenie wtykane do pradu ze zmiennymi wkładami na komary i wszelakie inne latajace owadziska Odpowiedz Link Zgłoś