julyana 23.07.09, 17:22 A Ty wiedziałeś, że masz fanklub nie tylko na forum kobieta? www.ratunku-co-robic.ownlog.com/22818,kategoria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantinka Re: Potworski 23.07.09, 23:49 czekam na dzień: otwieram lodówke wyskakuje ser żołty z gadka jaki to potworski jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Potworski 24.07.09, 00:10 wkoło tylko Potworski i Potworski a to nudna i przewidywalna maszyna do produkowania postów a np taki biegły w piórze forumowicz z krwi i kości Mareczekk nijak sie nie moze dochrapać szerszej admiracji mimo nieprawdopodobnych wręcz starań;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: Potworski 24.07.09, 00:14 zaczynam się o was wszystkich martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Potworski 24.07.09, 00:16 aurelia_aux napisała: > zaczynam się o was wszystkich martwić. postawisz piwo?;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Potworski 24.07.09, 08:57 Ej, ja nie jestem z fanklubu (aczkolwiek Potworski czasami mnie bawi, a czasami nie), chciałam tylko uprzejmie donieść, że zjawisko się rozszerza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Potworski 24.07.09, 10:27 Jeszcze chwila i rozszaleje się Potworomania :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula_betty Re: Potworski 24.07.09, 20:11 No, naprawdę dajcie już spokój z potworskim. Wszystkie posty na jedno kopyto, 10 pierwszych było śmieszne ale reszta to już ten sam schemat do znudzenia powtarzany Odpowiedz Link Zgłoś