fiolka44 04.08.09, 23:57 :) Dziwnie to wszytsko trochę wyszło, do tej pory jestem w szoku, bo nie spodziewałam się tego jeszcze, ale stało się :) I jestem super szczęśliwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalamara098 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 08:29 ale Ci zazdroszcze :) ja to się chyba nie doczekam tego...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 10:21 i co, teraz będziesz chodzić na około podtykając ludziom pod nos pierścionek i recytować formułkę o brylancie, certyfikacie itd ? podobno ostatnio to modne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aparatka1981 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 11:15 Gratuluje i troszeczke zazdroszcze. ;) Ladny pierscionek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: a mnie zastanawia... 05.08.09, 11:24 ..że w tysiacach innych postow wiekszosc zyje na karte rowerową ,chwali sie niezaleznoscią i wiesza psy na małżeństwach nazywając je papierkowymi układami ale jak tu jedna chce byc zaobrączkowana i chwali się to wszystkie lecą z gratulacjami co oznacza marzenie tego samego wiec kto tu kłamie?????Ile fałszu na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: a mnie zastanawia... 05.08.09, 11:51 Aaa tam, nie wyzłośliwiaj się;) "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma";)) - to się nazywa umiejętność życia. Co nie znaczy że są osoby wolące żyć w wolnym związku. Mam aktualnie pana hydraulika w domu. Dużo opowiada o swojej połowicy. Widać zaangażowany:)Lat 56. Pytam ile lat są razem, że wciąż im dobrze.25 i to bez ślubu, odpowiada z dumą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
koizumi_r Re: a mnie zastanawia... 05.08.09, 11:51 ale dlaczego cię to zastanawia?? Chyba większość z nas chce zostać zaobrączkonana tylko się do tego nie przyznaje :P. Gratulacje barakudaa... A ja cały czas czekam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: a mnie zastanawia... 05.08.09, 11:53 Chyba nie ten adresat gratulacji??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: a mnie zastanawia... 05.08.09, 13:13 koizumi_r napisała: > ale dlaczego cię to zastanawia?? > Chyba większość z nas chce zostać zaobrączkonana tylko się do tego > nie przyznaje :P. > No wlasnie,dulszczyzna na maksa.... Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: a mnie zastanawia... 05.08.09, 16:04 tak durnego postu chyba nikt dawno nie wysmażył. boli cię, że ktoś komuś gratuluje, cieszy się czyimś szczęściem? tym bardziej, że jest to w miarę anonimowe forum gdzie nie trzeba się szczerzyć bo tak wypada? naprawdę, nie ma się czym chwalić! i jakie wszystkie? kilkanaście gratulacji tzn wszystkie??? Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 15:02 Pierścionek śliczny, ale za duży i trzeba wymienić na mniejszy. Już nie mogę doczekać sie, żeby zacząć go nosić :) Wiem, że dla niektórych kobiet wydaje się to głupie, że "chwale się" i cieszę, ale taki "tradycyjny" model życia bardzo mi odpowiada i bardzo chce żeby wszystko potoczylo się właśnie tradycyjnie :) I wydaje mi się , że większość kobiet (chociaż na pewno nie wszytskie) także w głebi ducha tego chce, tylko sie po prostu do tego nie przyznają. Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum przecież to oczywiste! 05.08.09, 15:06 jeśli myślą inaczej niż ty, to w głębi serca myślą dokładnie tak jak ty, tylko nie chcą się do tego przyznać. a dlaczego nie chcą? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 12:07 Gratuluję:). Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 12:35 Życiowe marzenie i jedyny cel istnienia kobiety niedługo się spełni... Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 14:16 Miłość? A owszem dla mnie kochanie i bycie kochaną jest pewnym celem- dla facetów również niektórych jest :) Jakie to musi być przykre tak na kazdym kroku unikać zniewolenia i zamknięcia w schemacie, prawda? :P Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 15:04 to prawda było to moje marzenie, ale nie cel istnienia :) Istnialabym i bez tego, ale tak moje istnienie jest bardziej szczęśliwsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 12:37 gratuluję i oby ten zachwyt trwał i trwał i emocje pozytywne was nie opuszczaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 13:38 tylko upewnij sie ze to ten i ze sie juz wyszalalas ale zazdroszcze, musisz byc piekna kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_sa_mosia Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 13:46 Dziwnie, nie dziwnie, ważne, że jesteś szczęśliwa. Mam nadzieję, że on również;) Odpowiedz Link Zgłoś
bestspy.girl Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 14:18 po latach okaże się czy to był powód do radości, nie byłabym taka entuzjastyczna, chociaż pamiętam, ze też się cieszyłam, widać taka już kolej rzeczy, powodzenia tak czy inaczej życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 18:41 Są jeszcze szczęśliwe małżeństwa, co ty taka malkontentka? Odpowiedz Link Zgłoś
len-torek Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 22:02 bo sama mam jakieś chyba mało udane, niestety, jakoś nie wierzę już w udane małżeństwa, wokół mnie jest ich... właściwie żadnego, ludzie są ze sobą bo zobowiązania finansowe, dzieci, wspólne mieszkanie itp., raczej nie z wielkiej miłości i porywu serca, smutne ale prawdziwe. jak wychodziłam za mąż to też byłam pełna entuzjazmu, szczęśliwa, uśmiechnięta i z wiarą patrzyłam w przyszłość mówiąc nam się uda, my jesteśmy inni, i co... i nic, jednak jesteśmy tacy sami jak większość małżeństw, łączą nas już tylko dzieci i brak odwagi do odejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 05.08.09, 21:22 O rany, opowiedz jak to się odbyło, wszyscy pękają z ciekawości. Jaki pierścionek, z jakim kamieniem? Uwielbiam takie ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 06.08.09, 14:01 Pierścionek złoty z brylantem, wygląda jak typowy zaręczynowy pierścionek, ale właśnie o takim zawsze marzyłam :) Nie za duży i nie za mały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 06.08.09, 14:03 wiesz, że w zachodnich krajach jest zasada 3-krotnej pensji, a więc czy wydał na pierścionek swoją 3-krotną pensję? jeśli nie to tak na prawdę Cię nie kocha znam przypadek, gdzie zaręczyny zostały odrzucone bo pierścionek kosztował tylko 5 tysięcy euro więc jak jest u Ciebie, masz certyfikat ? Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 06.08.09, 14:16 A do doopy z certyfikatami i 5-ma tysiącami euro. Ważne, że pierścionek jej się podoba i to jest najważniejsze. Przy okazji gratuluję i życzę wszystkiego dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 06.08.09, 14:16 No i poco się wydurniasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: Mój chłopak mi się oświadczył :) 06.08.09, 14:43 Na szczęście żyjemy w kraju środkowo- wschodnim , a nie zachodnim i nie musial wydawać 3- krotnej pensji :) Naprawdę nie rusza mnie Twoja uszczypliwość :) a certyfikat mam :) Odpowiedz Link Zgłoś