kombinatorka81 07.08.09, 08:01 Co teraz porabiacie? Ciężko pracujecie na chlebek? Pozwalacie sobie na aktywność na forum podczas pracy? To tak z ciekawości pytam ;))) --- Nic o mnie beze mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesialesia Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 08:11 ja b. często piszę na forum jak jestem w pracy ;) ale w tej chwili jeszcze jestem we własnym łóżku- na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
chrupcia098 Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 08:21 ja jestem w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocket.size Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 08:29 Tak, jestem w pracy, mam tyle pracy,że mogę sobie pozwolić dwa-trzy razy w ciągu dnia zerknąć co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 08:36 Tak, jestem w pracy. Ostatni dzień przed urlopem... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinatorka81 Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 08:37 Ale ci dobrze. A ja już po urlopie, no ale jest piątek, więc tradycyjnie dopadł mnie leniwiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 09:06 jestem w domu, bo sie pakuje, ale czesto zerkam w pracy na forum i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 09:39 ja pracuję w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 10:43 oczywiscie ze jestem w pracy! oczywiscie ze ciezko pracuje na chlebek! Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 11:20 Jestem w pracy. Ciężko pracuję na chlebek...i na luksusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 11:50 jestem w domu a prace zaczynam od poniedzialku, Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 13:33 Dzisiaj na 12 miałam ...Oczywiście,że ciężko pracuje ;) Generalnie praca jest nowa i nie powinnam...,ale jestem uzależniona od FK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 13:35 > Co teraz porabiacie? Ciężko pracujecie na chlebek? Sort of. Ja jestem tzw. "wolnym strzelcem" i stanowisko pracy = dowolny komputer gdziekolwiek, tak długo jak długo mieszczę się w terminie :D Zazwyczaj oznacza to domowego PCta i pracę o najróżniejszych godzinach, z 3 rano włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 13:48 A ja ni pracuje. Juz sie w zyciu napracowalam:)) I siedze, czytam, pisze, nawet wykapac sie jescze nie zdazylam, bo pozno wstalam. Nie szkodzi, mamy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
przemqa Re: Jesteście teraz w pracy ??? 07.08.09, 14:33 fajne masz kombinatorko81,że możesz by aktywna na forum w czasie pracy. Masz pewno fajną ekipę. Mi to ciągle patrzą na ręce, zaraz mieli by powod żeby się mnie pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 już w zasadzie nie 07.08.09, 16:43 tzn jestem w domu, ale robię coś co mi potrzebne do pracy. W czasei gdy jestem w miejscu pracy pozwalam sobie na dzialalnosc na forum, o ile mi na to to, co w danej chwili robie pozwlala i mam na to ochore. mam nienormowany czas pracy wiec to nikomu nie szkodzi :)- - Korcia "droga ekspresowa do serca faceta nie wiedzie wcale przez żołądek...Jest hmmm nieco ponizej .. na mapie- oczywiście :)" Odpowiedz Link Zgłoś