maksimum 03.01.04, 07:36 Jolka "nie chce ale musi" isc na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Re: Polki idoli - pełne wyniki plebiscytu IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 12:35 być idolką na miejscu 28 lub 30 to ja nie wiem czy w ogóle lepiej nie być. a dla każdej z nas idolką jest kto inny :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 no to Dymna na wiceprezydenta... IP: *.aster.pl / 10.64.7.* 03.01.04, 16:53 jak już, to na całość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAP Re: no to Dymna na wiceprezydenta... IP: *.souyaku.taihoyakuhin.jp / 210.158.206.* 07.01.04, 10:38 Tez by poszedl na calosc, tylko blagam Cie oswiec mnie prosze, co to za kobity. Bezrobotna to znam, wyzwolona trzydziestke, kiedys znalem. Ale ta cala reszta???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śka Re: mam!!!!!! kandydatów!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 16:59 wymknęło mi się z przejęcia! Violetta Villas na prezydenta, a Michał Wisniewski na premiera cały naród za nimi pójdzie jak na bal! sa tacy medialni! znaja języki, cięzką prace i los maluczkich im nie obcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: Polki idoli - pełne wyniki plebiscytu IP: *.piotrkow.media-net.pl 03.01.04, 18:43 żeby głupi wiedział, że jest głupi, musiałby być mądry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Polki idoli - pełne wyniki plebiscytu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 23:11 Tak mi się wydaje, że pełne byłyby gdyby podano liczby głosów i procentowe udziały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi małgorzata musierowicz IP: *.kopernet.org 04.01.04, 02:18 Małgorzat Musierowicz- jej nazwiska ewidentnie tu brakuje! I to gdzieś w czołówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsonans Brakuje M.musierowicz i Jagny Marczułajtis!! IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiona Re: Polki idoli - pełne wyniki plebiscytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 10:38 Żal mi,że niezwyciężyły moje idolki.Ja zawsze popirałam kandydaturę prof.Ewy Łętowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLUSIA NIE RÓBCIE MI WODY Z MÓZGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 05.01.04, 01:11 Tak sobie siedzę i gapię się zdumiona w ten komputerek... Kwaśniewska tu, Kwaśniewska tam... Mam nadzieję,że ta chamska i prostacka akcja prawyborcza(mająca jak sądzę na celu oswojenie nas wyborców z jedyną właściwą kandydaturą)jej zaszkodzi i długo jeszcze będzie odbijać głośnym echem po Pałacu prezydenckim...To smutne, ale trzeba przyznać,że Kwaśniewska znokautowała swoich kontrkandydatów "na dzień dobry", ustawiając się w znanym rankingu, niczym w badaniu opinii publicznej na zamówienie jakiejś firmy tuż obok Leppera. To było bardzo sprytne. Znam wiele osób, które już dziś mówią: Co, na Leppera? Nie będę głosować!Już lepsza Jolka!... No właśnie dla kogo? Bo chyba nie dla nas!?Myślę, że jest paru kandydatów, którzy nie tarzają się od dwudziestu lat wokół żłobu, a przecież ta osoba zawsze była blisko (nie nas niestety), tylko tego zwykłego chlebka z masełkiem, które jadał jej wielce czcigodny małżonek, onegdaj minister sportu, działacz młodzieżowy, etc. Przecież wiadomo, że ministrem, i to najmłodszym w czasach Peerelu, nie zostawało się dlatego, że się ładnie wyglądało czy ładnie tańczyło, tylko dlatego, że się TAŃCZYŁO JAK ZAGRALI!!!!!!!!!!I wstyd mi za nas wszystkich, że tacy ludzie jak moja matka i inne osoby, które szanuję i od których uczyłam się najnowszej historii Polski, o historii stanu wojennego i wojny polsko-bolszewickiej JUŻ O TYM ZAPOMNIAŁY !!!!!!!I chcą,żeby moim prezydentem i całego narodu była baba, która świetnie wie co robi i co robił jej mąż i jego koledzy przez wszystkie poprzednie lata. Nikt mi nie powie, że taka osoba o niczym nie wiedziała. Albo mieszkała na księżycu, albo nie ma pojęcia o polityce. Zarówno w jednym, jak i w drugim przypadku źle nam to wróży. I na koniec miły akcencik: zobaczymy przynajmniej, jakie stanowisko przyszła Pani Prezydentowa, która zawsze (zwłaszcza w czasie papieskich pielgrzymek) manifestuje swoją pobożność i przywiązanie do wiary ojców, zajmie w kwestii np. aborcji... OJ, BĘDZIE SIĘ DZIAŁO, TYLKO PAPIEŻ CHYBA SIĘ ZA SIWĄ GŁOWE ZŁAPIE, HE,HE. Pozdrawiam więc czcigodną PP. Prezydent - ową i jej nadworny naparstek P. Ewę Minge. PS. Balcerowicz nie musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyzwolony bezrobot Re: Polki idoli - pełne wyniki plebiscytu IP: *.sgh.waw.pl 05.01.04, 09:42 ja wolę wyzwoloną trzydziestkę od bezrobotnej Odpowiedz Link Zgłoś