sloggi Re: Zapraszam do nowego Forum 13.01.04, 10:46 Jak na razie to pustawo, może będzie lepiej. Odpowiedz Link
sloggi Re: Zapraszam do nowego Forum 14.01.04, 09:08 Wrzucę link do tego forum na Zielone Zacisze. Odpowiedz Link
pieskuba Re: Zapraszam do nowego Forum 19.01.04, 16:48 sloggi napisał: > Wrzucę link do tego forum na Zielone Zacisze. Ja bym wrzuciła na Ziemię Mazowiecką, ale nie wiem jak to zrobić, żeby nie wyszedł link z cyferkami i robalami, tylko taki śliczny z nazwą. Bo ja jestem informatycznie kiepsko wyedukowana. Poratujecie ofiarę losu? Odpowiedz Link
hasmi Re: Zapraszam do nowego Forum 20.01.04, 08:05 przyznaje ze i ze mnie kiepski informatyk... ale mam nadzieje ze wspolnymi silami da sie to male formu rozkrecic Odpowiedz Link
sloggi Re: Zapraszam do nowego Forum 20.01.04, 08:52 hasmi napisał: > przyznaje ze i ze mnie kiepski informatyk... > ale mam nadzieje ze wspolnymi silami da sie to male formu rozkrecic A czy masz pomysły na tematy, czy czekasz aż ludzie coś wymyślą? Odpowiedz Link
glory Re: Zapraszam do nowego Forum 23.01.04, 06:59 Wracam z wakacji a tu prosze niespodzianka! Forum Brodna. Fajnie. Sloggi,hasmi i inne osoby zadanie bojowe dla Was. Jestescie na miejscu(Brodno) to musicie napedzac te forum wszystkimi niusami na temat naszej dzielnicy. A moze jakies quizy z histori naszej dzielnicy? Odpowiedz Link
hasmi Re: Zapraszam do nowego Forum 23.01.04, 07:07 Napedzac niusami... Dla mnie to bedzie na razie dosyc trudne, bo dopiero sie przeprowadzam, wiec nie jestem jeszcze za pan brat z brodnem ale sila rzeczy bede musial sie tam jak najszybciej zadomowic glory, zazdroszcze wakacji Odpowiedz Link
sloggi Re: Zapraszam do nowego Forum 23.01.04, 09:30 A ja jestem "Bródnianinem" z dziada pradziada. Trzeba tu ściągnąć Lela. Odpowiedz Link
jeruba Re: Zapraszam do nowego Forum 23.01.04, 21:01 witam, milo ze jest taki maly przytulny forumek pzdry, j.j. Odpowiedz Link