Dodaj do ulubionych

klub mam na bródnie

03.03.11, 11:12
witam,
jestem młodą mamą i myśle o zorganizowaniu klubu mam w naszej dzielnicy. Co o tym sadzicie, czy są tu jakieś chętne mamy by spotkać się raz w tygodniu ?

Obserwuj wątek
    • chomisica Re: klub mam na bródnie 06.03.11, 23:03
      myślę że mam jest tak dużo że przy odpowiednim nagłośnieniu inicjatywy nie zabraknie chętnych na spotkania.
      Ja w każdym razie jestem Za.
      • fil.ona Re: klub mam na bródnie 10.03.11, 14:04
        Ja też jestem za .Siedzę w domu z roczniakiem i za chwilę przybędzie 2 maleństwo .
        • kugorki Re: klub mam na bródnie 10.03.11, 14:46
          Klub na Bródnie i Targówku już kiedyś był. Nie wiem jak z nim jest teraz
          Ja również jestem mamą i wracam do pracy z nową inicjatywą-nauki angielskiego dla mam. Mamy się uczą, podczas gdy obok dzieci się bawią pod opieką opiekunki. Jeśli dziecko jest malutkie lub nieśmiałe, może siedzieć razem z Mamą smile Lektorzy są wyrozumiali i cierpliwi.
          Pilotaż rusza już w kwietniu! W Klubie Osiedlowym Kołatka na ul. Kołowej 2 na Targówku. Informacje na stronie szkoły językowej: www.eq.edu.pl/aktualnosci.php Jak oceniacie mój pomysł? W Klubie można również bezkosztowo związać się ze Stowarzyszeniem wspierającym Teatr Rampa, dzięki czemu dostać duże zniżki na spektakle!
    • meggi80 Re: klub mam na bródnie 13.03.11, 20:24
      Ja tez sjestem zaintersowana smile Mysle że dużo mam będzie.
      • lastyna Re: klub mam na bródnie 15.03.11, 20:22
        to w takim razie zacznę rozglądać się za lokalem...myslałam o domu kultury swit, macie jakies inne pomysły? cieszę się, że jesteście chętne
        • kugorki Re: klub mam na bródnie 16.03.11, 09:26
          Polecam Klub Kołatka smile
          a jako szkoła EQ, naprawdę zachęcam do zajęć z angielskiego, wiem że to impreza komercyjna, ale można połączyć przyjemne z pożytecznym! jeśli zbierze się więcej Mam chętnych na zajęcia, cena będzie z pewnością niższa! Sądzę też, że jeśli się Panie zdecydują na zajęcia z angielskiego, Klub z pewnością obniży koszty wynajmu sali już dla samego Klubu Mam smile chętnie (nieodpłatnie oczywiście) pomogę w negocjacjach z Klubem, jeśli się zbierze grupa na angielski smile a może inny język?!
          sama jestem mamą, właśnie zaczynam swój pomysł na działalność wink każda sugestia mile widziana!
          pozdrawiam!
          • mmagi Re: klub mam na bródnie 17.03.11, 12:15
            Brodno to nie Targówek
            • kugorki Re: klub mam na bródnie 19.03.11, 08:55
              Osiedle nie, ale dzielnica owszem smile
        • meggi80 Re: klub mam na bródnie 20.03.11, 20:41
          albo Świt, albo może ten Malinowo przy bazarku na Kondratowicza, albo Urzad Dzielnicy, na Bemowie chyba maja wlasnie w sali w urzedzie? Co myslicie?
          • lastyna Re: klub mam na bródnie 22.03.11, 10:23
            urząd ....jak dla mnie jeszcze lepiej smile
            • drzwidolasu Re: klub mam na bródnie 01.04.11, 15:18
              po pierwsze jak najbardziej jestem za - mam 3 miesięczniaka smile świt fajnie gmina też smile
              • mdembek Re: klub mam na bródnie 12.04.11, 11:00
                Ja też jestem za takimi spotkaniami Jestem mamą 4-letniej dziewczynki a już za 3 tygodnie będzie też syneksmile Bardzo chętnie się przyłączę
                • lastyna Re: klub mam na bródnie 13.04.11, 11:14
                  to jest nas już trochę smile bardzo się cieszęsmile a może któraś z mam chciałaby mi pomoc w organizowaniu klubu? w kupie raźniej jest się motywować smile
                  • romashka Re: klub mam na bródnie 20.04.11, 15:52
                    Lastyna, daj do siebie kontakt jakiś - czy ew. mam pisać na maila gazetowego, odbierasz?
                    • lastyna Re: klub mam na bródnie 24.04.11, 22:59
                      napisz na gazetowego...odbiore smile
                      • romashka Re: klub mam na bródnie 07.05.11, 12:34
                        Masz @ na gazecie (sorry, ze tak długo, ale... akurat urodziłąm wink)
                        • lastyna Re: klub mam na bródnie 11.05.11, 12:21
                          odpowiedziałam smile
    • whiteeye83 Re: klub mam na bródnie 15.04.11, 09:22
      Witam. Mi bardzo brakuje towarzystwa dorosłych bo siedzę z małym całymi dniami smile Fajny pomysł z klubem ale ja to nie wiedziałabym jak to zorganizować smile Jak coś to mogę zaproponować swoje i synka (10m-cy) towarzystwo na spacerach smile Jeśli ktoś chętny zapraszam smile
      • ewaibartek Re: klub mam na bródnie 26.04.11, 17:24
        ja tez jestem chetna
        a tak wogole to zapraszam do Edukado,tam sa spotkania Klubu Mam w czwartki od 14-16
        jest bardzo fajnie,duża sala i koordynatorka Bogna super i bardzo się stara smile
        a na spacerki tez mogę sie skusić,dzis właśnie byliśmy w parku na zielonej trawce smile
    • anioleczek_82 Re: klub mam na bródnie 23.05.11, 12:27
      witam

mam pytanie, czy klub powstal?
      jesli tak to gdzie i kiedy sie spotykacie?

z gory dziekuje za odpowiedz

pozdrawiam
      Edyta (mama Zuzi 20mc)
      • lastyna Re: klub mam na bródnie 24.05.11, 07:57
        klub jeszcze nie powstał, mam nadzieję, że zajęcia zaczną się od września - października smile
        • dslmon Re: klub mam na bródnie 01.11.11, 21:48
          Mam pytanie? czy Klub jużdziała ?
          • lastyna Re: klub mam na bródnie 02.11.11, 11:10
            klub działa, co prawda założony przez Fundacje Mama. Zajęcia odbywają się w bibliotece na suwalskiej w piatek od 10.
            • anioleczek_82 Re: klub mam na bródnie 18.01.12, 15:19
              to nie klub tylko zwykle spotkania mam raz w tygodniu i nie bardzo jest co z dziecmi zrobic, bo tam bardzo sie nudza sad
              • telimena30 Re: klub mam na bródnie 18.01.12, 21:12
                zapraszam na zebrania ekunemiczne do kościoła M.B.R dzieci się nie nudzą bo poznają prawdziwą drogę do zbawienia i do Pana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka