lastyna 03.03.11, 11:12 witam, jestem młodą mamą i myśle o zorganizowaniu klubu mam w naszej dzielnicy. Co o tym sadzicie, czy są tu jakieś chętne mamy by spotkać się raz w tygodniu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chomisica Re: klub mam na bródnie 06.03.11, 23:03 myślę że mam jest tak dużo że przy odpowiednim nagłośnieniu inicjatywy nie zabraknie chętnych na spotkania. Ja w każdym razie jestem Za. Odpowiedz Link
fil.ona Re: klub mam na bródnie 10.03.11, 14:04 Ja też jestem za .Siedzę w domu z roczniakiem i za chwilę przybędzie 2 maleństwo . Odpowiedz Link
kugorki Re: klub mam na bródnie 10.03.11, 14:46 Klub na Bródnie i Targówku już kiedyś był. Nie wiem jak z nim jest teraz Ja również jestem mamą i wracam do pracy z nową inicjatywą-nauki angielskiego dla mam. Mamy się uczą, podczas gdy obok dzieci się bawią pod opieką opiekunki. Jeśli dziecko jest malutkie lub nieśmiałe, może siedzieć razem z Mamą Lektorzy są wyrozumiali i cierpliwi. Pilotaż rusza już w kwietniu! W Klubie Osiedlowym Kołatka na ul. Kołowej 2 na Targówku. Informacje na stronie szkoły językowej: www.eq.edu.pl/aktualnosci.php Jak oceniacie mój pomysł? W Klubie można również bezkosztowo związać się ze Stowarzyszeniem wspierającym Teatr Rampa, dzięki czemu dostać duże zniżki na spektakle! Odpowiedz Link
meggi80 Re: klub mam na bródnie 13.03.11, 20:24 Ja tez sjestem zaintersowana Mysle że dużo mam będzie. Odpowiedz Link
lastyna Re: klub mam na bródnie 15.03.11, 20:22 to w takim razie zacznę rozglądać się za lokalem...myslałam o domu kultury swit, macie jakies inne pomysły? cieszę się, że jesteście chętne Odpowiedz Link
kugorki Re: klub mam na bródnie 16.03.11, 09:26 Polecam Klub Kołatka a jako szkoła EQ, naprawdę zachęcam do zajęć z angielskiego, wiem że to impreza komercyjna, ale można połączyć przyjemne z pożytecznym! jeśli zbierze się więcej Mam chętnych na zajęcia, cena będzie z pewnością niższa! Sądzę też, że jeśli się Panie zdecydują na zajęcia z angielskiego, Klub z pewnością obniży koszty wynajmu sali już dla samego Klubu Mam chętnie (nieodpłatnie oczywiście) pomogę w negocjacjach z Klubem, jeśli się zbierze grupa na angielski a może inny język?! sama jestem mamą, właśnie zaczynam swój pomysł na działalność każda sugestia mile widziana! pozdrawiam! Odpowiedz Link
meggi80 Re: klub mam na bródnie 20.03.11, 20:41 albo Świt, albo może ten Malinowo przy bazarku na Kondratowicza, albo Urzad Dzielnicy, na Bemowie chyba maja wlasnie w sali w urzedzie? Co myslicie? Odpowiedz Link
drzwidolasu Re: klub mam na bródnie 01.04.11, 15:18 po pierwsze jak najbardziej jestem za - mam 3 miesięczniaka świt fajnie gmina też Odpowiedz Link
mdembek Re: klub mam na bródnie 12.04.11, 11:00 Ja też jestem za takimi spotkaniami Jestem mamą 4-letniej dziewczynki a już za 3 tygodnie będzie też synek Bardzo chętnie się przyłączę Odpowiedz Link
lastyna Re: klub mam na bródnie 13.04.11, 11:14 to jest nas już trochę bardzo się cieszę a może któraś z mam chciałaby mi pomoc w organizowaniu klubu? w kupie raźniej jest się motywować Odpowiedz Link
romashka Re: klub mam na bródnie 20.04.11, 15:52 Lastyna, daj do siebie kontakt jakiś - czy ew. mam pisać na maila gazetowego, odbierasz? Odpowiedz Link
romashka Re: klub mam na bródnie 07.05.11, 12:34 Masz @ na gazecie (sorry, ze tak długo, ale... akurat urodziłąm ) Odpowiedz Link
whiteeye83 Re: klub mam na bródnie 15.04.11, 09:22 Witam. Mi bardzo brakuje towarzystwa dorosłych bo siedzę z małym całymi dniami Fajny pomysł z klubem ale ja to nie wiedziałabym jak to zorganizować Jak coś to mogę zaproponować swoje i synka (10m-cy) towarzystwo na spacerach Jeśli ktoś chętny zapraszam Odpowiedz Link
ewaibartek Re: klub mam na bródnie 26.04.11, 17:24 ja tez jestem chetna a tak wogole to zapraszam do Edukado,tam sa spotkania Klubu Mam w czwartki od 14-16 jest bardzo fajnie,duża sala i koordynatorka Bogna super i bardzo się stara a na spacerki tez mogę sie skusić,dzis właśnie byliśmy w parku na zielonej trawce Odpowiedz Link
anioleczek_82 Re: klub mam na bródnie 23.05.11, 12:27 witam mam pytanie, czy klub powstal? jesli tak to gdzie i kiedy sie spotykacie? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Edyta (mama Zuzi 20mc) Odpowiedz Link
lastyna Re: klub mam na bródnie 24.05.11, 07:57 klub jeszcze nie powstał, mam nadzieję, że zajęcia zaczną się od września - października Odpowiedz Link
lastyna Re: klub mam na bródnie 02.11.11, 11:10 klub działa, co prawda założony przez Fundacje Mama. Zajęcia odbywają się w bibliotece na suwalskiej w piatek od 10. Odpowiedz Link
anioleczek_82 Re: klub mam na bródnie 18.01.12, 15:19 to nie klub tylko zwykle spotkania mam raz w tygodniu i nie bardzo jest co z dziecmi zrobic, bo tam bardzo sie nudza Odpowiedz Link
telimena30 Re: klub mam na bródnie 18.01.12, 21:12 zapraszam na zebrania ekunemiczne do kościoła M.B.R dzieci się nie nudzą bo poznają prawdziwą drogę do zbawienia i do Pana! Odpowiedz Link