Dodaj do ulubionych

Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44

06.03.11, 15:58
gdzie są prawdziwi kupcy ze stadionu.JEDNA wielka lipa tu co drugi sprzedawca to azjata a co trzecie stoisko ten sam kiczowaty towar. Nie ma co kupić a nalatać się tam trzeba niemiłosiernie. Zdominowane w 85% przez chinoli .
Obserwuj wątek
    • joaszkaa Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 06.03.11, 19:13
      orion1999 napisał:

> gdzie są prawdziwi kupcy ze stadionu.JEDNA wielka lipa tu co drugi sprzedawca
      > to azjata a co trzecie stoisko ten sam kiczowaty towar. Nie ma co kupić a nalat
      > ać się tam trzeba niemiłosiernie. Zdominowane w 85% przez chinoli .

masz racje, popieram, tam nie ma co kupić..
      masakra...
      • sibeliuss Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 06.03.11, 22:11
        A w KDT obok Praktikera na Radzymińskiej byliście?
        • asienka185 Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 07.03.11, 09:17
          Jeszcze na Bakalarskiej koło giełdy kwiatowej jak na okęcie się jedzie. Wielki plac handlujących.
          • sibeliuss Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 07.03.11, 09:21
            Każdy ma inną wizję zakupów, ja wolę zakupy w hali niz na wolnym powietrzu, ale nie jestem miarodajny, bo nie umiem kupować na typowym bazarze.
          • olajosz Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 07.03.11, 10:34
            Bakalarska fajna ,tylko nie w weekendy,windują ceny na te dni.
            • asienka185 Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44/olajosz 07.03.11, 14:34
              a w tygodniu normalnie handlują?? Czy jakoś króciutko??
              • sibeliuss Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44/olajosz 08.03.11, 09:33
                Do zmroku wszyscy, ale po 18 i tak robi się pustka.
        • joaszkaa Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 07.03.11, 14:50

sibeliuss napisał:

> A w KDT obok Praktikera na Radzymińskiej byliście?

byłam. 10 sklepików na krzyż....
          rozmiar ubrań 36 czyli S..
          • sibeliuss Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 08.03.11, 09:34
            No ale przecież prawdziwa tleniona kobieta z tipsami nie ma prawa być "większa", więc to chyba oczywiste, że to S jest w sam raz.
            • elj Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 14.03.11, 23:09
              Zapraszam do sklepu zoologicznego firmy Crazy World Pets crazyworldpets.pl
              Marywilska 44 H131. Godziny otwarcia: pon - pt 9:00 - 18:00, sob - nd 8:00 - 19:00
    • mmagi Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 16.03.11, 09:48
      naiwniak!
      przeciez stadion to własnie posrany chiński towar,Ci prawdziwi jak ich nazywasz to maja włąane sklepy,a stadion to była taka dodatkowa robotauncertain
    • kasia.n-g Re: Centrum Hal Targowych MARYWILSKA 44 17.04.16, 21:25
      Witam, ja chciałam się podzielić inna informacja byłam na stoisku Jankes moda garnitury dla chłopców i zostałam potraktowana jak intruza bo chciałam wymienić marynarkę która kupiłam dla syna usłyszałam że mogę ale na inny towar, ale jak nic się nie znalazło w odpowiednim rozmiarze to Panie ekspedientka wyruszyła ramionami i powiedziała że nie przyjmują zwrotów. Bardzo nie miła obsługa panie niegrzeczne uważają się za Bogini z bożej łaski. Więcej zostałam z marynarka bo pieniędzy nie zobaczyłam. Brak jakikolwiek profesjonalizmu i o prawach konsumenta nie wspomnę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka