09.01.12, 00:19
Udało się! Na Targówku padł Rekord Guinnessa w ilości osób, które mieszczą się w Ikarusie model 280.
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10927046,Rekord_pobity__349_osob_w_jednym_autobusie.html
Obserwuj wątek
    • xeroce Re: WOŚP 09.01.12, 22:09
      aaaaaa to wielkie osiągnięcie. GRATULACJE!

A po co wam ten rekord i dlaczego akurat do Ikarusa 280?
      Nie lepiej było do Jelcza 524?
      • mk968 Re: WOŚP 09.01.12, 22:48
        typowa logika p prezesa . WARA od WOŚP.
        • xeroce Re: WOŚP 09.01.12, 23:52
          Czyja "wara"?
          Masz coś do WOŚP czy do Jelcza?
          • mk968 Re: WOŚP 10.01.12, 05:33
            bo skończysz jak Ziulek, Ziulek2 , ZaweszeUW. Znowu będziesz zmuszony do zmiany nicku
            • xeroce Re: WOŚP 10.01.12, 12:32
              Za dwie godziny mam samolot do PRLu, a ty mnie tu straszysz swoimi żulkami....
              Co to za organizacja "ZaweszeUW"? Faszyści z NRDe wzywani na pomoc przez Antifę?

I wciąż nie rozumiem czemu Ikarus ma być lepszy od Jelcza. Lepiej się dowiedz, czy ktos wziął kasę za wypożyczenie Ikarusa. Bo moim skromnym zdaniem lepiej było pobić rekord Guinesa - ilu mieszkańców Targówka zmieści się w Urzędzie Dzielnicy Targówek. To byłby hicior na skalę światową, który przyćmił by nawet słońce Peru. W ten sposób na konto WOŚP wpłynęłyby datki mogące wyposażyć nie tylko szpitale dziecięce ale i dać podwyżki pediatrom i pielegniarkom w nich pracujących w całej Polsce i Europie, bo przecież co tam Polska skoro my teraz Europa i... (a nie bez "i". "I" to tylko ja i nadredaktor)... Ale taka jedna akcja to kropla w oceanie potrzeb. Proponuję aby zlikwidować tzw zwrot podatku "vat" przez krwiopijców kapitalistów i nie tylko. Tzn Vat zwracany firmom przekazać na szpitale dziecięce. A i jeszcze w każdą sobotę, niedzielę i piatek czas antenowy w TV wszystkich z TVN i Rydzyka na czele nakazowo przeznaczyć na reklamy, a dochód z tych reklam w 100% przeznaczyć na sprzęt dla dzieciecych szpitali.
              No co, nie dał byś na chore dzieci?

Mam w domu już wszystkie ściany wytapetowane seduszkami WOSP. Teraz zalepiam sufit. I tak sobie myślę ilu dzieciom uratowałam życie. Ile sprzętu do dzieciecych szpitali udało się za to kupić! Serce mi rośnie i łza wzruszenia napływa do lewego oka. (Prawe nie łzawi.) Prawe tylko łypie jakby chciało zapytać, czyja firma zarobiła na sprzedaży tego sprzetu. Łypie, bo licytacji ceny sprzętu medycznego na rzecz WOŚP nie widziało. Może jest ślepe...

A tak na marginesie,
              weź kalkulator i policz:
              - deklarowane przez nierząd Puska oszczędności z tytułu wprowadzenia reformy lekowej to 1 miliard.
              - pieniądze zadeklarowane przez nierząd wyżej wymieniony na ratowanie strefy euro to 6 miliardów.
              Złap się teraz za swoje kieszenie, bo wciąż brakuje 5 miliardów.
              • orygenes Re: WOŚP 12.01.12, 23:54
                Dziwny wątek smile
                • sibeliuss Re: WOŚP 13.01.12, 08:36
                  To jest tak, jak z pozoru normalny facet udaje żydowską patriotkę smile
                  • telimena30 owsiki zaatakowały znowu! 18.01.12, 21:11
                    i tak co roku naiwni ludzie kupują sobie spokój sumienia a tusk zaciera łapy bo znowu zaoszczędzie na chorych
                    • bun01 Re: owsiki zaatakowały znowu! 19.01.12, 09:46
                      Masz problem, że pieniądze trafią do potrzebujących zamiast do Caritasu? smile
                      • xeroce Re: owsiki zaatakowały znowu! 25.01.12, 19:32
                        oooo,
                        Widzę że Sybelius uaktywnił się pod nowym nikiem.
                        • bun01 Re: owsiki zaatakowały znowu! 26.01.12, 11:35
                          Nic z tych rzeczy. Ale mam świadomość, że wszystko wiesz najlepiej, ciężka przypadłość smile
                          • xeroce Re: owsiki zaatakowały znowu! 31.01.12, 17:39
                            a ja odnoszę wrażenie, że ty myślisz, że wiesz najlepiej co ja wiem.
                            Nic z tych rzeczy.
                            Wiele wiem; nie wszystko najlepiej, ale wiem co wiem smile. Twe błędne złudzenie, że wszystko, wynika stąd, że wiem też to czego nie wiem i wtedy pytam. Np, pytam czemu wpychaliście się akurat do Ikarusa.
                            Nikt nie potrafił z was na to pytanie odpowiedzieć. Co dowodzi, że owczym pędem, bezrefleksyjnie robicie to, co zasugeruje wam w telewizji postkomunistyczna oligarchia.
                            A trzeba było być bardziej nowatorskim i pobic dwa rekordy Guinesa za jednym razem: ile osób wsiądzie do jednego Ikarusa i drugi ile osób wysiądzie z jednego Ikarusa.

• ifares Re: owsiki zaatakowały znowu! 31.01.12, 22:26
                      SZCZĘŚĆ BOŻE I MARYJA ZAWSZE DZIEWICA
                      ZBAWCA JAROSŁAW NADEJDZIE, BĄDŹ CIERPLIWI

telimena30 napisała:

> i tak co roku naiwni ludzie kupują sobie spokój sumienia a tusk zaciera łapy bo
                      > znowu zaoszczędzie na chorych
                      • xeroce Re: owsiki zaatakowały znowu! 03.02.12, 17:58
                        oooo,
                        widzę że kolejny przypadek mani prześladowczej. Jarosław nachodzi cię w nocy, czy w dzień też????? Byłeś u psychoanalityka już?

a w Ameryce biją murzynów! To napewno Jarosław z bratem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka