fif27 05.10.13, 00:35 Cży ktoś może wie,kiedy zaczną sezon grzewczy?Zimno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lawkeeper Re: ogrzewanie 05.10.13, 12:54 U mnie już jakoś jakby grzali. Był jeden wieczór ciepły kaloryfer, a obecnie jest taki jakby to powiedzieć letni, ale tylko wieczorami. Odpowiedz Link
hansk Re: ogrzewanie 05.10.13, 21:23 Ja dostałam już pismo ze spółdzielni że Dalkia podniosła ceny ciepła, ciepłej wody. To była tzw. rewelacyjna prywatyzacja Specu. Dodam jeszcze , wstrzymanie wszystkich inwestycji na Pradze ( obie Pragi), korki permanente na Grocie, zjadzy w kierunku Bródna miały być gotowe z końcwm września, brak mostu świętokrzyskiego bo nie zgodził się Żoliborz, a Pani Kidwa-Błońska na spotkaniu w ubiegłym roku w Ratuszu kazała ludziom z Bródna patrzeć na miasto jako na całość. Wyliczać można wiele , BUFETOWA musi odejść. Odpowiedz Link
m_arita Re: ogrzewanie 06.10.13, 08:32 > m roku w Ratuszu kazała ludziom z Bródna patrzeć na miasto jako na całość. > Wyliczać można wiele , BUFETOWA musi odejść. Jestem za !!! Odpowiedz Link
czarna.aza Re: ogrzewanie 07.10.13, 18:31 u mnie - pod koniec września nieśmiało zaczęli.. Odpowiedz Link
lawkeeper Re: ogrzewanie 07.10.13, 20:35 nieśmiało grzeją, ale później odważnie rozliczają Odpowiedz Link
czarna.aza Re: ogrzewanie 09.10.13, 17:31 lawkeeper napisał(a): > nieśmiało grzeją, ale później odważnie rozliczają oj, tak! Odpowiedz Link