lula2013 11.06.14, 18:35 Gdzie w okolicy korzystacie z fryzjera dla psa?? Jest ktoś godny polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
23ft_under Re: psi fryzjer 25.06.14, 09:31 Na pierwszym w życiu strzyżeniu/ trymowaniu mój West był w Show dog na Łojewskiej. Ogólnie to było w porządku, ale chciałem sprawdzić innych fryzjerów więc na drugim poważniejszym na Głębockiej przy Kakadu, ale nie byłem zadowolony z wizyty. Trzeciego razu jeszcze nie było, ale prawdopodobnie wrócimy na Łojewską. Od kilku znajomych psiarzy słyszałem dobre opinie o tym salonie. Odpowiedz Link
f.l.y Re: psi fryzjer 29.06.14, 20:45 ja ze swoją małą psiną byłam tutaj: www.citywet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=28 to gabinet weterynaryjny i strzyżenie psów - pani bardzo uprzejma, efekt zadawalający - nie było mnie przy samym strzyżeniu, mały pies - zapłaciłam 80 zł z pazurkami, bez kąpieli ciut drogo mi się wydawało, ale biorąc pod uwagę ile to pracy i ogarnięcie psiaka, żeby stał spokojnie, plus pazurki - to właściwie cena ok.. Odpowiedz Link