rafaelli79 05.10.04, 13:33 Jesteśmy nowymi mieszkańcami Bródna Chcielibyśmy trochę popływać w wolnych chwilach. Który basen polecacie i jakie są ceny? Dzięki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasmi Re: basen 05.10.04, 15:43 www.osirtargowek.waw.pl/start.htm tam jest wszystko a skad jestescie? szukam potencjalnych sasiadow ale wszyscy mieszkaja gdzie indziej Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 05.10.04, 15:45 Basen jest nowy, wiec dosc czysto, co prawda troszke drogo ale przyjemnie. Jesli ktos jest zmarzlakiem to mam dobra informacje, jest cieplo Odpowiedz Link
rafaelli79 Re: basen 05.10.04, 16:30 mieszkamy na Chodeckiej 10. Czy czas jest mierzony od wejścia na teren pływalni czy efektywny czas pływania? Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 06.10.04, 09:26 i znowu niesasiad Czas jest mierzony od momentu wejscia na teren basenu, wiec od szybkosci przebierania zalezy ile poplywacie. Natomiast pozniej trzeba jak najszybciej sie ubrac i pobiec oddac "zegareczek". Potem mozna spokojnie wysuszyc glowe i odebrac wierzchnia odziez i obuwie. > mieszkamy na Chodeckiej 10. > > Czy czas jest mierzony od wejścia na teren pływalni czy efektywny czas pływania > ? Odpowiedz Link
rafaelli79 Re: basen 06.10.04, 09:39 Dzięki za info. hasmi napisał: > i znowu niesasiad > A skąd szukasz sąsiada? Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 07.10.04, 10:57 do moich sasiadow wole nie pukac Jedni non stop sie kloca a nie chce wsadzac palca miedzy drzwi. Inni nie pozwalaja trzymac na korytarzu rzeczy na czas remontu bo ktos moze to podpalic a z gosciem ktory smrodzi na klatce i rzuca pety gdzie popadnie, nie chce miec nic wspolnego Odpowiedz Link
randolff Re: basen 07.10.04, 15:41 Szkoda, że tak późno szukasz. Ja mieszkam na Wysockiego ale w listopadzie nadjedzie smutny moment pożegnania z Bródnem - przeprowadzam się. Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 08.10.04, 08:36 szukalem i pol roku temu ale ze wzgledu na brak odzewu zamilklem. Przeprowadzka mowisz... a mozna spytac dokad? Odpowiedz Link
randolff Re: basen 08.10.04, 10:57 Przenosze się do Łomianek. Warszawskie ceny mieszkań przegoniły mnie ze stolicy. Ale Bródno będe mile wspominał. Mieszkam tu od 1993. Wcześniej zawsze i ja i żona byliśmy związani z lewą stroną Warszawy, więc na prawy brzeg przenosiliśmy się z "pewną nieśmiałością". Okazało się, że wszystkie uprzedzenia dotyczące Bródna są "lekko" przesadzone. Fajne miejsce, szczególnie okolice Wysockiego/Bazyliańska. Blisko do mista, bogata infrastruktura. Już się martwię, że moje nowe miejsce zamieszkania w kilku aspektach (mimo licznych zalet) nie dorasta do Bródna. Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 08.10.04, 11:35 W takim razie nie pozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia na nowym miejscu. Napewno szybko sie zadomowicie Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
yoko25 basen 19.11.04, 23:34 Witam, ja mieszkam w okolicy Wysockiego. Bliżej cmentarza co prawda ale jednak przy Wysockiego. )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 23.11.04, 08:31 wreszcie ktos "stad" pozdrawiam od dawna "tu" zamieszkujesz? Odpowiedz Link
yoko25 basen 23.11.04, 11:20 Zamieszkuje te okolice od lutego 1998 roku. Przybyłam tutaj z Mokotowa z okolic parku Dreszera. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 23.11.04, 12:03 Milo poznac Pozdrawiam, Michal > Zamieszkuje te okolice od lutego 1998 roku. Przybyłam tutaj z Mokotowa z okolic > > parku Dreszera. > Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
oszmarek Re: basen 21.11.04, 09:11 Jezeli chcesz poplywac to polecam na Balkonowej. Placisz 10zl. za godz. w wodzie. Odpowiedz Link
ola Re: basen 26.11.04, 11:02 zgadzam sie - nie zadne luksusy, ale godzina moczenia sie w prawie pustym (malo ludzi tam przchychodzi) basenie za 10 pln to jest to. I bardzo mila panio ratowniczna ktora mnie jeszcze plywac uczyla kiedy jeszcze dzieckiem bylam! Odpowiedz Link
hasmi Re: basen 26.11.04, 12:23 a co to za basen? przy szkole jakiejs? i rozumiem ze 25m. Jeszcze pytanie o cieplote pomieszczenia i wody, mam w domu zmarźlucha Odpowiedz Link