20.12.04, 22:26
Witam,

Poszukuję dobrego, sprawdzonego ginekologa z Bródna lub okolic. Czy możecie
coś polecić?

Z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi...

Pozdrawiam,
K.
Obserwuj wątek
    • blanka75 Re: Ginekolog 18.01.05, 17:20
      Goraco polecam lekarza ginekologa w spółdzielni na Łojewskiej ( antresola) dr.
      Paweł Mielnik. Chodzę do Niego 7-my rok i nie żałuję.
      Telefon do s-pni 614-57-72. eny od 7-miu lat takie same. 60 zł za wizyte ( usg
      w cenie wizyty).
      • olida Re: Ginekolog dr Osuch 20.01.05, 14:34
        Ta lekarz pracuje na położnictwie w szpitalu Bródnowskim, przyjmuje pryw na
        Suwalskiej 36c/9 ("Korczakówka"). Naprawdę sensowna kobieta i lekarz.
    • kam98 Re: Ginekolog 29.03.05, 12:55
      Polecam dr.Halinę Żak.Chodziłam do niej b.długo. W dodatku prowadziła mi całą
      ciąże i była przy porodzie (cesarka)załatwiając przy tym przyjęcie mnie do
      szpitala na Wołoską i opiekę po porodzie przy dizdziusiu (w porównaniu do
      innych cenników -za niewielka kasę).
      Profimed na Kondratowicza, tel :811-19-39

A czy mogę poprosić o jakiś numer telefonu do dr.Osuch, w razie awarii...?
      • laught Re: Ginekolog 29.03.05, 17:55
        Witaj Kam98
        A ile kosztuje wizyta w "profimed"? I czy robią cytologię na miejscu, czy dają skierowania? Trzeba się wcześniej zapisać?
        • kam98 Re: Ginekolog 30.03.05, 08:26
          Zapisac możesz się tego samego dnia rano (ale to nie koniecznie).Cytologię
          pobiera na miejscu -oczywiście za dodatkową dopłatą (ok 35 zł trzeba dopytać w
          recepcji).Dr.Halina Żak przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki w godz. 16:30-
          18:30. Aha- gabinet jest niestety nie najlepiej wyposażony, ale nie ma tragedji
          (jednorazowe wzierniki itd...nie jest źlesmile). Babeczka jednak godna polecenia,
          konkretna i sympatyczna .Wizyta kosztuje 60 zł.Pozdrawiam i myślę,że
          skorzystasz...napisz o tym.Hejsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka