kksk 20.12.04, 22:26 Witam, Poszukuję dobrego, sprawdzonego ginekologa z Bródna lub okolic. Czy możecie coś polecić? Z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi... Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka75 Re: Ginekolog 18.01.05, 17:20 Goraco polecam lekarza ginekologa w spółdzielni na Łojewskiej ( antresola) dr. Paweł Mielnik. Chodzę do Niego 7-my rok i nie żałuję. Telefon do s-pni 614-57-72. eny od 7-miu lat takie same. 60 zł za wizyte ( usg w cenie wizyty). Odpowiedz Link
olida Re: Ginekolog dr Osuch 20.01.05, 14:34 Ta lekarz pracuje na położnictwie w szpitalu Bródnowskim, przyjmuje pryw na Suwalskiej 36c/9 ("Korczakówka"). Naprawdę sensowna kobieta i lekarz. Odpowiedz Link
kam98 Re: Ginekolog 29.03.05, 12:55 Polecam dr.Halinę Żak.Chodziłam do niej b.długo. W dodatku prowadziła mi całą ciąże i była przy porodzie (cesarka)załatwiając przy tym przyjęcie mnie do szpitala na Wołoską i opiekę po porodzie przy dizdziusiu (w porównaniu do innych cenników -za niewielka kasę). Profimed na Kondratowicza, tel :811-19-39 A czy mogę poprosić o jakiś numer telefonu do dr.Osuch, w razie awarii...? Odpowiedz Link
laught Re: Ginekolog 29.03.05, 17:55 Witaj Kam98 A ile kosztuje wizyta w "profimed"? I czy robią cytologię na miejscu, czy dają skierowania? Trzeba się wcześniej zapisać? Odpowiedz Link
kam98 Re: Ginekolog 30.03.05, 08:26 Zapisac możesz się tego samego dnia rano (ale to nie koniecznie).Cytologię pobiera na miejscu -oczywiście za dodatkową dopłatą (ok 35 zł trzeba dopytać w recepcji).Dr.Halina Żak przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki w godz. 16:30- 18:30. Aha- gabinet jest niestety nie najlepiej wyposażony, ale nie ma tragedji (jednorazowe wzierniki itd...nie jest źle). Babeczka jednak godna polecenia, konkretna i sympatyczna .Wizyta kosztuje 60 zł.Pozdrawiam i myślę,że skorzystasz...napisz o tym.Hej Odpowiedz Link