kriss67 11.06.05, 11:17 Mój młodszy brat, Jacek, dzisiaj sie żeeeeeni Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magoo_king Re: ślub:) 11.06.05, 11:34 i nikt mu nie powiedział, że to : nie coś się zaczyna, ale coś się kończy. biedny wariat mimo wszystko życzę szczęścia Odpowiedz Link
sloggi Re: ślub:) 11.06.05, 11:35 Niech żyje para dobrana, a reszta to sprawa bociana. Odpowiedz Link
kriss67 Re: ślub:) 11.06.05, 13:51 Witam ponownie Młodzi oboje są z Bródna. Jedno z Nadwislanskiej, drugie z Ogińskiego To już za 4 dodziny. Lece koszule prasować. Krzysztof Odpowiedz Link
alcarin Re: ślub:) 11.06.05, 15:13 Gratulacje Mieszkam po sasiedzku. Czy mlodzi znaja sie z osiedla, czy poznali sie gdzies indziej i dopiero pozniej okazalo sie, ze sa sasiadami? My z mezem obydwoje z Brodna, ale poznalismy sie na Ochocie Przepraszam za ciekawosc, ale czy zdecydowalis sie na slub w "parafii tutejszej", czyli w Kosciele na Wysockiego? Odpowiedz Link
ollin1 Re: ślub:) 11.06.05, 18:54 a co to za parafia tutejsza? ja myslalem ze wysockiego to rewir tej parafi z oginskiego? Odpowiedz Link
ollin1 Re: ślub:) 11.06.05, 18:56 a zapomniał bym.... my agenci czasem zapominamy Gratulacje dla brata !!!! kriss67 - (bratowej nie gratuluje).- Odpowiedz Link
arhe1 Re: ślub:) 12.06.05, 12:54 Kriss!!! troche po czasie , ale dopiero dzis wszedłem na sieć, więc PRZEKAŻ JACENTEMU NAJLEPSZE ŻYCZENIA . POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
ollin1 Re: ślub:) 11.07.05, 13:19 ślub ślubem ale Cimoszewicz to kmiotek i prostak. trzeba głosować na naszego wodza prawdziwej lewicy Andriu Leppiera!!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: ślub:) 11.07.05, 15:13 ollin1 napisała: > ślub ślubem ale Cimoszewicz to kmiotek i prostak. trzeba głosować na naszego > wodza prawdziwej lewicy Andriu Leppiera!!!! Masz jakąs obsesję na punkcie polityki, ale ja się na tym nie znam i mogę Cię jedynie prosić o niezaśmiecanie forum. Odpowiedz Link
ollin1 Re: ślub:) 12.07.05, 20:33 już sie robi szefie. --- bo Cimoszewicz to kmiot , sztywniak i burak. ja głosuje na przedstawiciela naszej kochanej prawdziwej lewicy Andriu Lepiera. Odpowiedz Link
dzira Re: ślub:) 13.07.05, 00:34 właśnie to chyba nie to forum . a co do niezaśmiecania to mozna polemizować. bo i w końcu ciekawe spostrzeżenie. a tak na marginesie to myślałam że wy tam w kgb popieracie tego błazna. czyżby śmy byli świadkami walki frakcyjnej w sowieckim aparacie władzy? Odpowiedz Link