jeruba 07.03.03, 12:57 Ha witam wszystkich ziemian z Kondratowicza 18)) Pozdrawiam, j.j Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: Ziemianin Mazowiecki 07.03.03, 18:38 jeruba napisała: > Ha witam wszystkich ziemian z Kondratowicza 18)) > > Pozdrawiam, > j.j Ja też pozdrawiam i mam nadzieję, że nas ktoś tu odnajdzie, w przeciwnym razie zostaniemy tu tylko we dwoje i będzie to co najwyżej forum wzajemnej adoracji Pieskuba Odpowiedz Link
jeruba.jerubanes Re: Ziemianin Mazowiecki 08.03.03, 13:01 MOże i być adoracji, jak nic musimy akcje wykonać. W końcu w bl;oku jest dużo netowców Ale co tam rozkręci się. Trzym się idę na spacer taki słoneczny dzień, szczególne pozdrowienia dla piesonia. pozdrawiam, j.j Odpowiedz Link
pieskuba Re: Ziemianin Mazowiecki 29.03.03, 21:19 Witam na naszym forum nowych Ziemian Mazowieckich - Tori z planety Tori Tori i Mimito! Pieskuba tutejszy Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 29.03.03, 21:30 WItam serdecznie, nowych forumowiczów Tori z planety Tori Tori i Mimito! pzdry, j.j. pieskuba zaprosimy sloggiego na nasze forum? Odpowiedz Link
pieskuba Re: Ziemianin Mazowiecki 29.03.03, 21:35 Sloggiego? Z planety Zielonych Zaciszan? Zawsze! Może zostać honorowym Ziemianinem Mazowieckim. Pieskuba Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 29.03.03, 21:52 Możemy nadać sloggiemu honorowe obywatelstwo pzdry, j.j. Odpowiedz Link
sc77 Re: Ziemianin Mazowiecki 31.03.03, 15:17 Ja tez moge??? Jestem z ZZ ale ze wzgledu na bliskosc naszych osiedli chyba moge tu tez zagladac, prawda? Odpowiedz Link
pieskuba Re: Ziemianin Mazowiecki 31.03.03, 16:03 sc77 napisał: > Ja tez moge??? > > Jestem z ZZ ale ze wzgledu na bliskosc naszych osiedli chyba moge tu tez > zagladac, prawda? > > Muszę się przyznać, że na Wasze zaglądamy bez zaproszenia, ba, nawet zdarzyło misię wypowiadać. Zieloni Zaciszanie są u nas bardzo mile widziani. Pieskuba Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 31.03.03, 17:05 możecie wpadać, spoko w końcu się bedziemy czasem na piwku mijac w GT a za jakiś czas może siły połączymy w jakiejś inicjatywie kto wie co przyniesie życie pzdry, j.j. Odpowiedz Link
eccoo Re: Ziemianin Mazowiecki 08.04.03, 16:46 Witam Wszystkich ! przyszedł czas, by założyć konto i zacząć się równiez wypowiadać. a nie tylko czytać pzdr ecco Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Re: Ziemianin Mazowiecki 08.04.03, 18:18 Witamy! Od czytania się zaczyna... Na początku było nas mało - ale jak widać powolutku robi się coraz tłoczniej i przyjemniej! I oby tak zostało. A wszystkich czytelników zapraszamy do pisania - pewnie niektórzy mają dużo mądrego do powiedzenia. Oby mądrze, spokojnie i na temat Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 09.04.03, 14:11 hej eccoo witam miłych pogaduch pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
kaska76 Re: Ziemianin Mazowiecki 09.04.03, 16:51 ja też się w końcu zdecydowalam na założenie konta i dołączenie do dyskusji!! pozdrowienia dla wszystkich Kaśka Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Re: Ziemianin Mazowiecki 09.04.03, 17:02 Witamy!!! Jednak jest nas trochę - zasiecionych... Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Minął nam pierwszy miesiąc... 14.04.03, 16:30 Jakoś tak niepostrzeżenie minął 7 kwietnia miesiąc od powstania forum. Ten post 175 - to chyba dobry wynikii dowód, że warto w ten sposóbz sąsiadami rozmawiać. Pozdrowienia dla wszystkich! Odpowiedz Link
mistrzu19 Re: Ziemianin Mazowiecki 23.05.03, 02:23 witojcie ludy z kondratowicza !! milo ja tez cos popisze !! jak w sprawie netu to do mnie piszcie chetnie pomoge narazka !!! Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 23.05.03, 06:46 hej miszczu to kiedy gramy? pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
mistrzu19 Re: Ziemianin Mazowiecki 23.05.03, 16:34 A MASZ COUNTER-STRIKA ?? BARDZO CHETNIE !!! SCIAGNIJ LANCHATA I SIE PO LANIE STYKNIEMY !!!DO INNYCH ZAPALONYCH GRACZY GRAMY!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 24.05.03, 23:18 hej nie wiem jak z tym graniem ale ostanio nie za bardzo stoje z czasem) Ale jak tylko będę miał czas dam znać pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
pieskuba Re: Ziemianin Mazowiecki 24.05.03, 23:54 Uprzejmie witam Mistrza19. Mistrzu, mam wniosek formalny - nie włączaj kapsloka bo się tekst źle czyta. pieskuba Odpowiedz Link
mistrzu19 Re: Ziemianin Mazowiecki 25.05.03, 01:11 spoko !! wniosek formalny przyjety !!a co do grania wyskrobcie chwile czasu i zagrajmy Odpowiedz Link
markos_mniam Re: Ziemianin Mazowiecki 27.05.03, 07:33 Witam serdecznie sąsiadów to mój debiut na tym forum już biorę się do czytania wszystkich postów. A po przeczytaniu obiecuję, że będę pisał Pozdrawiam, Markos ps. niestety Markos był już zajęty a Markosem6758 już nie chciałem być ------------------------------------------------------- www.MniamMniam.pl - najpyszniejsza strona wszechświata Odpowiedz Link
smootek Re: Ziemianin Mazowiecki 06.06.03, 12:39 Witam na Forum wszystkich Ziemian Jako, że znam psakubę to postanowiłem dołączyć do "pisaczy", aby nie usechł ze smutku, że nikt się na jego forum nie odzywa... Odpowiedz Link
pieskuba Re: Ziemianin Mazowiecki 06.06.03, 13:25 smootek napisał: > Jako, że znam psakubę to postanowiłem dołączyć do "pisaczy", aby nie usechł ze smutku, że nikt się na jego forum nie odzywa... Witaj smootku (jest jeden wiersz co ma taki tytuł. I jeszcze książka...) I nawet wiem co jest dalej :o) Ja też Cię znam :o) pieskuba Odpowiedz Link
beatka33 Re: Ziemianin Mazowiecki 08.09.03, 11:48 Czy podoba się wam umiejscowienie dziś w nocy cyrku? I czy nie można zadziałać w gminie aby cyrk rozkładał się na polu obok lasu? Odpowiedz Link
jeruba Re: Ziemianin Mazowiecki 08.09.03, 11:55 beatka33 jest nowy wątek o cyrku zapraszam w nim do zabierania głosu łatwiej będzie dyskutować i nie pogubią się wypowiedzi po innych wątkach. pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link