ewa345 09.11.06, 15:34 Czy ktoś wie może, jaki jest dr. Kamiński z przychodni przyszpitalnej na Kondratowicza? Albo czy ktoś może polecić dobrego gastrologa? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartulek19832 Re: gastrolog 12.11.06, 11:54 ze szpitala Brodnowskiego moje wspomnienia to tylko oczekiwanie na wizyte mase czasu albo 70 zl do kieszeni i od reki polecam Ci za to dr n med. Janusza Milewskiego panstwowo przyjmuje w szpitalu MSWiA a prywatnie na ursynowie Al. KEN 96 www.eurocm.pl/ koszt wizyty kolo 80zł Odpowiedz Link
ewa345 Re: gastrolog 13.11.06, 08:48 Dzięki za info Teraz muszę "tylko" przekonać mojego uparciucha do zmiany lekarza. Odpowiedz Link
ewa345 Re: gastrolog 13.11.06, 12:30 A czy możesz napisać cokolwiek na temat "fachowości" lekarzy z tej przychodni? Bo mój mąż chodzi tam na razie uparcie, natomiast ja mam bardzo mieszane uczucia, chciałabym go jakoś przekonać do zmiany lekarza, a przynajmniej do konsultacji gdzie indziej. Odpowiedz Link
bartulek19832 Re: gastrolog 14.11.06, 23:03 co do fachowosci lekarzy ze szpitala Brodnowskiego to powiem tak... jak juz lezysz na gastrologii to jestes pod dobra opieka (lezalem pare lat temu i nie narzekam) natomiast jesli chodzi o sama przychodnie w szpitalu to dla mnie jest to dosc przykre doswiadczenie... tak jak wspomnialem liczyla sie tylko kasa, nie potrafili dobrac lekow do mojej choroby no i mam teraz takze porownanie (obecnie jestem pod opieka dr. Milewskiego i juz tylko w szpitalu MSWiA) nie place za wizyty, jestem traktowany jak czlowiek wiem ze chociaz chca mnie wyleczyc jednak zanim tam trafilem chodzilem do dr. Milewskiego prywatnie na ten caly Ursynów i tam to juz calkiem bardzo mile traktowanie pacjenta/klienta bylo wspomne tylko tyle ze na dosc drogie badanie lekarz zapisal mnie bez problemu do swojego szpitala i nie musialem za nie placic (a przeciez mogl zrobic prywatnie) jesli chcesz przekonac meza to moze sam wyglad wewnatrz szpitala MSWiA Go przekona... u nas to niestety umieralnia a tam to nawet milo posiedziec i poczekac na wizyte, jedyny problem to zapisy (okolo 4-6 miesiecy) dlatego warto zapisac sie juz teraz a jednoczesnie chodzic na prywatne wizyty sorki za taka roztrzepana odpowiedz ale zmeczony jestem pzdr i powodzenia, jak cos to pisz Odpowiedz Link
ewa345 Re: gastrolog 15.11.06, 08:34 Dzięki za info. Ja mam niestety trochę inne zdanie i o oddziale. Męża prowadził akurat lekarz, który powpisywał bzdury w wypisie, podawał leki przed badaniami, przed jakąkolwiek diagnozą. A kobiecie, która też leżała, wpisał, że choroba spowodowana alkoholizmem, chociaż ona wogóle nie pija alkoholu. Mam wrażenie, że chyba służba zdrowia na tym naszym Bródzienku jest coraz gorsza. Mąż idzie dzisiaj na wizytę do przychodni, i zobaczymy, jeśli lekarz nie zacznie konkretnie podchodzić do choroby, to pewnie czas najwyższy na zmianę lekarza. Wiesz, ja się np. leczę na Waryńskiego, też jestem zadowolona. Tylko przykre jest to, że człowiek płaci ubezpieczenie, a oprócz tego jak chce się leczyć, to musi z własnej kieszeni prywatnie. Mąż pierwszy raz miał do czynienia z lekarzami od nas, i aż szkoda, że tak się rozczarował. Bo chory człowiek idzie do lekarza czy do szpitala po to, żeby się nim zajęli odpowiednio, a nie po to, żeby jeszcze sam musiał się dowiadywać, co i jak powinno być, i tylko szrpać nerwy. Poza tym mam jeszcze jedno wpsomnienie, cholernie niemiłe, z oddziału, ale to nie na forum. A pytam dlatego o lekarzy z przychodni, bo myślałam, że może jestem przewrażliwiona, że to tylko moje negatywne odczucia. Odpowiedz Link
bartulek19832 Re: gastrolog 15.11.06, 15:17 mnie wsumie tez z oddzialu wypuscili tlumaczac ze moje zabawy z zoladkiem to na tle nerwowym ale ogolnie nie moge narzekac bo wszelkie badania i inne byly zalatwiane tak jak trzeba - inna sprawa ze lezalem i czekalem az naprawia jakis sprzet i nie chcieli mnie wypuscic abym w domu czekal na badanie ale rozumiem ze kazdy dzien to kasa dla szpitala a we mnie nie musieli inwestowac za bardzo wtedy ja dzis bylem w MSWiA i kolejny plus... przyszedlem na dana godzine czekalem moze z 5 minut i juz zostalem przyjety Odpowiedz Link
ewa345 Re: gastrolog 15.11.06, 15:56 Mąż też po wizycie, w naszej przychodni, i na kolejną pójdzie już gdzie indziej. Dostał receptę na ten sam lek, który bierze, tylko innego producenta, i wmawiał mu, że dużo lepszy. I dowiedział się tyle, co ja jestem w stanie powiedzieć mając wykształcenie zupełnie ine związane z medycyną. To jakaś paranoja. Pozdr. Spróbujemy najpierw prywatnie do Twojego lekarza, teraz za jakieś 2 miesiące. A nawet jeśli nie uda się państwowo, to lepiej raz na dwa czy trzy miesiące wydać na wizytę i iść do lekarza, który chce leczyć. Odpowiedz Link
bartulek19832 Re: gastrolog 15.11.06, 17:27 to zalatw sobie skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu i odrazu zapisz takze do MSWiA do niego... sa tam kosmiczne terminy ale zawsze mozesz chodzic raz prywtanie a raz panstwowo do Niego Odpowiedz Link