gadek4 27.09.07, 14:47 czy to tylko moja opinia? Uważam że zdecydowanie za dużo tu wątków wyborczych i związanych z polityką - to forum bródna i o bródnowskich sprawach należałoby tu pisać a nie kłócić się i ubliżać za poglądy polityczne... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubus2000 Re: a założyciel to tu zagląda? 28.09.07, 10:09 Zacznijcie od postów osoby występującej pod pseudo marcyk60. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a założyciel to tu zagląda? 28.09.07, 18:44 Czy zatem mam usuwać wypowiedzi na tematy wyborcze? Odpowiedz Link
pulpet17 tak 28.09.07, 19:21 sibeliuss napisał: > Czy zatem mam usuwać wypowiedzi na tematy wyborcze? to jest moje zdanie - są inne fora, na których zwolennicy tej, czy innej opcji politycznej, mogą wyżywać się do woli... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a założyciel to tu zagląda? 29.09.07, 00:12 Założyciel chyba nie ma netu, ja jestem modem, ale ciąć mogę Odpowiedz Link
wykolejniczakreaktywacja Re: a założyciel to tu zagląda? 29.09.07, 23:29 rżnij Walenty jak mawiał Stefan Frydman. A tak na poważnie to nie rozumiem, po co tak się odcinać od życia politycznego kraju? Czy to Bródno lezy na księżycu czy innym Marsie? Nie ma co się wstydzic swoich przekonań. A zawsze przecież można nie czytac wątków wyborczych. W końcu zawsze widać co jest polityką a co nie. Pozatym powiedzmy sobie szczerze: ostatnio tutaj jest bardzo nudno, gdy mnie nie ma. Odpowiedz Link
marcyk60 Re: a założyciel to tu zagląda? 29.09.07, 23:52 kubus2000/aż!/ zacznijmy od postow osoby "występującej pod pseudo" kubus2000 Ciąć, ciąć, ciąć......ććććććććć po rozumnych! Odpowiedz Link
xeroca Re: a założyciel to tu zagląda? 30.09.07, 22:24 a gdzie tolerancja??????????? ciąć to każda ciota potrafi. Ja właśnie zosytałam moralnie zgwałcona przez Syfeliusa czy innego moderatora, tylko dlatego że regularnie chadzam do synagogi. To jest hańba!!! Odpowiedz Link
pieskuba Re: a założyciel to tu zagląda? 01.10.07, 09:48 Ciut agresywnie się wypowiadasz. I jakoś tak bez kultury. Odpowiedz Link
kryso_mago Re: a założyciel to tu zagląda? 01.10.07, 09:59 tak to jest typowe podziękowanie za goścciność Polaków, wyrazane często przez naród kupiecki. Odpowiedz Link