moadib 28.08.03, 20:07 Ciekawe czy jest nas tu więcej... choć raz każdy mógłby się wypowiedzieć... a nie tylko czytać... Bo nudą wieje. Czy naprawdę nic w okół was się nie dzieje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 28.08.03, 22:17 moadib napisał: > > Czy naprawdę nic w okół was się nie dzieje? Zaistniały dwa doniosłe fakty: 1. Na trawnikach posadzili jakieś zdychające rośliny o niewiadomej nazwie. 2. pieskuba i jego pies znów w mieście. pozdrawiam pieskuba Odpowiedz Link
moadib Re: ILE NAS TU?? 11.09.03, 00:51 Strasznie mało się od 2 tygodni wydarzyło... Albo wszystkie te wydarzenia były tak nieistotne, że szkoda było 10 sekund by się nimi podzielić... U mnie np. Hmmm już od jutra będę znów pomykał - moja furka wraca od blacharza A co do naszej enklawy... z pozytywnych rzecz... NIC Z negatywnych ... sąsiedzi mi się wyprowadzają... (2 w ciągu tygodnia z mojego pionu) - umówili się jakoś czy co... Odpowiedz Link
jeruba Re: ILE NAS TU?? 20.09.03, 21:49 moze i mało nas tu ale czy musi być dużo? pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
mistrzu19 Re: ILE NAS TU?? 22.09.03, 01:53 dobrze by bylo zeby sie wszyscy udzielali!!!!! Odpowiedz Link
jeruba Re: ILE NAS TU?? 22.09.03, 06:42 człowieka do działania zmusisz robiąc (pisząc) coś co go interesuje inna sprawa, że nei każdy ma ochotę do kontaktow z sąsiadami i to nawet wirtualnie pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
mistrzu19 Re: ILE NAS TU?? 22.09.03, 12:43 moze nie wiedza o nas !! treba rozreklamowac forum!! Odpowiedz Link
smootek Re: ILE NAS TU?? 22.09.03, 13:31 Dobry pomysł - tylko JAK to zrobić mistrzu drogi? Odpowiedz Link
moadib Re: ILE NAS TU?? 22.09.03, 23:01 Ulotki? Kot ma czas o ok. 9:00 - 10:00 Wtedy chodzi listonisz, iść za nim, i powrzucać do krzynek. Podejmuję się wydrukowania... Odpowiedz Link
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 20.03.04, 23:36 Pozwalam sobie wyciągnąć stary wątek dawno niewidzianego forumowicza :o) Treść może nie najbardziej adekwatna, ale tytuł w sam raz. Ciekawa jestem, czy ktoś tu jeszcze zagląda - osoby które bywały dawniej i nowe też. Jeśli tak, to zalogujcie się i dajcie znać, bardzo proszę! pieskuba Odpowiedz Link
kaska76 Re: ILE NAS TU?? 22.03.04, 08:44 JA sie melduje Ostatnio troche mniej czasu na bywanie na forum, ale ciągle tu jestem Odpowiedz Link
lombardele Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 15:07 witam wszystkich . jestem na forum co 2-3 dni , częściej czytam niż piszę dlatego mnie nie widać , no to ile nas tu ? Odpowiedz Link
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 15:13 lombardele napisał: > no to ile nas tu ? Troje... Ty, Kaśka i ja :o( pieskuba Odpowiedz Link
gizmol Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 16:52 Gości też liczycie? Bo zaglądam tu czasem i stwierdzam, że ciekawiej tu u was niż np. na ZZ gdzie ludziska chyba mniej życzyliwi sobie wzajemnie... pozdro Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 16:54 u nas lubią sobie skakać do oczu ale nie wszyscy, znam naprawdę wielu zz-towców forumowiczów w realu i są naprawdę fajni Odpowiedz Link
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 17:30 Witam Beatko - z Tobą jest nas już pięć sztuk! Sukces, jak na brak ruchu na forum ostatnio... Aha - sama też znam kilka osób na ZZ i są to osoby bardzo sympatyczne. Ale macie też parę takich jednostek, że brrr. Wczoraj widziałam, jak czarny mercedes zjechał z trawnika, gdzie parkował (tak!!!) i natychmiast rozwinął taką prędkość, że ewentualny lekkomyślny pieszy nie miałby szans... pieskuba Odpowiedz Link
kaska76 Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 08:57 a co ze smootkiem i jerubą???? czyżby nas opuscili??? > Witam Beatko - z Tobą jest nas już pięć sztuk! Sukces, jak na brak ruchu na > forum ostatnio... Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 12:42 pieskuba napisała: > Witam Beatko - z Tobą jest nas już pięć sztuk! Sukces, jak na brak ruchu na > forum ostatnio... > > Aha - sama też znam kilka osób na ZZ i są to osoby bardzo sympatyczne. Ale > macie też parę takich jednostek, że brrr. Wczoraj widziałam, jak czarny > mercedes zjechał z trawnika, gdzie parkował (tak!!!) i natychmiast rozwinął > taką prędkość, że ewentualny lekkomyślny pieszy nie miałby szans... > > pieskuba NIESTETY I TAKIE JEDNOSTKI MIESZKAJĄ STĄD TAKA ATMOSFERA NA FORUM, SZCZERZE POWIEM ŻE TE POSTY NA NASZYM FORUM BARDZO POMAGAJĄ BO CHOC NIEWIELE OSÓB PISZE TO PRAWIE WSZYSCY CZYTAJĄ pozdrawiam Odpowiedz Link
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 17:22 gizmol napisał: > Gości też liczycie? > ciekawiej tu u was niż na ZZ Gości liczymy, jak najbardziej. To już z Tobą czworo nas jest! Szkoda, że nie umiem grać w brydża, byłoby jak znalazł. Co do drugiej części wypowiedzi, to oczywiście doceniam Twoją uprzejmość, Gizmol, ale ciekawiej to akurat jest na ZZ - tam to się dzieje, że hej. U nas długie chwile ciszy i ogólnie za spokojnie. pieskuba Odpowiedz Link
gizmol Re: ILE NAS TU?? 24.03.04, 22:50 No, my na Wincentynce też nie narzekamy. A w celu zintegrowania społeczności blokowej pokusiliśmy się nawet o zorganizowanie grila zapoznawczego. I wiecie że mimo deszczu w sobotę wieczorem zebrało się coś ok. 20 osób? Rewelacja! Na następnego (a pewnie będzie już w kwietniu) zapraszamy również sąsiadów zza miedzy! Odpowiedz Link
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 08:02 My nawet wybieraliśmy się do Was, ale niestety - złożeni chorobą musieliśmy zostać w domu. Córka przywlokła ze szkołu jakąś infekcję :o( Na szczęście krótkotrwałą :o) pieskuba Odpowiedz Link
tori_tori Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 09:54 Ja jeszcze jestem. Doliczcie mnie. Pozdrawiam, ToriTori Odpowiedz Link
tori_tori Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 10:02 Zastanawiałam sie w co można grać w pięć osób i wyszło mi, że w gumę, w "raz, dwa, trzy", albo w "naskakiwankę". W chowanego też można. Odpowiedz Link
pieskuba Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 10:34 Tori Tori, z Tobą jest nas już sześcioro! Co do gier to masz rację - wydaje misię, że większość forumowiczów bawi się w chowanego... pieskuba Odpowiedz Link
kaska76 Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 11:15 O Tori Tori się znów uaktywniła ))) A ja ponawiam swoje pytanie o smootka i jerube...czyzby nas opuscili???? Odpowiedz Link
jeruba Re: ILE NAS TU?? 25.03.04, 13:19 heja ja to jestem mistrzemn chowańca ale zeby myslec, że ja opuscilem to forum to juz przesada pzdry, j.j. ps. a ruch ostanio jak na marszałkowskiej Odpowiedz Link
kaska76 Re: ILE NAS TU?? 26.03.04, 08:59 No prosze wystarczy odpowiednia prowokacja i niektórzy się w koncu odzywaja Odpowiedz Link
smootek Re: ILE NAS TU?? 26.03.04, 19:01 kaska76 napisała: > No prosze wystarczy odpowiednia prowokacja i niektórzy się w koncu odzywaja :- Poj chyab trzeba jeszcze więcej i jeszcze odpowiedniejszej - bo oprócz stałej ekipy i sąsiadów z ZZ i Kon.22 - tubylców nie widać. Odpowiedz Link
miszczulek Re: ILE NAS TU?? 02.04.04, 18:29 i ja sklerotyk tez tu sie placze !! ciagle gubie te hasla za duzo masla Odpowiedz Link