ludeczka1 01.04.08, 15:30 Czy ktoś wie, dlaczego dziś rano tak po 8.00 przed bramą żłobka przy ul Chodeckiej stał tłumek rodziców? Pytam z ciekawości, bo zjawisko było nietypowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaw Re: Żołobek przy Chodeckiej 01.04.08, 16:41 dziś był "nabór do żłobków"-koszmar kolejki podobno ustawiają się od 5 rano!!!! Odpowiedz Link
szymciolo1 Re: Żołobek przy Chodeckiej 01.04.08, 20:25 A to wszystko przez to, że nie ma utwardzonej drogi do przedszkola przy Skarbka z Gór. Na Bródnie są nawet wyasfaltowane Odpowiedz Link
mamaw Re: Żołobek przy Chodeckiej 01.04.08, 23:33 szymciolo1 napisał: > A to wszystko przez to, że nie ma utwardzonej drogi do przedszkola przy Skarbka > z Gór. Na Bródnie są nawet wyasfaltowane dobre...ale co ma żłobek do przedszkola? Odpowiedz Link
szymciolo1 Re: Żołobek przy Chodeckiej 02.04.08, 22:33 Jedno i drugie to wychowanie przedszkolne, dzieci przed 7 rokiem życia )) Ale fakt, tu mnie złapałaś. Byłem złośliwy, ale chciałem zwrócić uwagę po raz kolejny na sytuację, że po północnej stronie "Trasy" mieszka Sporo Luda, nie mających potrzebnej infrastruktury. I bardzo chętnie chcieliby korzystać z tej po drugiej stronie miedzy. Ja ich rozumiem. Tylko, że Nasza infrastruktura też jest niedoinwestowana i niewystarczająca, dla nas. Więc kolejne obciążenia są tragiczne w skutkach. Mówię ty o drogach, komunikacji, szkołach, przychodniach itd itp. Znajomy, mieszkający od dzieciństwa na Bródnie, przeprowadził się Tam, i mi marudził, że mu się Ratusz przesunął I tak jest ze wszystkim. Odpowiedz Link
mamaw Re: Żołobek przy Chodeckiej 02.04.08, 23:34 doskonale cię rozumiem ...mnie tak bardzo przeraził fakt wystawania w kolejce o 5 rano(poza tym jest nas dwoje a żłobki 3!)że na razie zrezygnowałam ze żłobka.Bardzo miła pani z jednego ze żłobków poinformowała mnie żebym przyszła we wrześniu to na pewno znajdzie sie m-ce dla mojego smyka, którego chce oddać do żłobka w styczniu 2009. ja chyba mieszkam po tej dobrej stronie Bródna?hm? Odpowiedz Link
monika.zal Re: Żołobek przy Chodeckiej 03.04.08, 11:11 chyba rozmawiałas w prywatnym złobku? bo w dwoch naszych brodnowskich na pewno nie czeka sie 3-4 mscy - chyba ze za 'prezent' dla pani dyrektor... Odpowiedz Link
mamaw Re: Żołobek przy Chodeckiej 03.04.08, 11:43 monika.zal napisała: > chyba rozmawiałas w prywatnym złobku? bo w dwoch naszych brodnowskich na pewno > nie czeka sie 3-4 mscy - chyba ze za 'prezent' dla pani dyrektor... > rozmawiałam z panią z państwowego na chodeckiej...myślisz że wprowadziła mnie w błąd?Co do prezentów-jestem przeciwko dawaniu "prezencików " !!!Czy w naszych bródnowskich żłobkach stosuje sie takie metody? Odpowiedz Link
monika.zal Re: Żołobek przy Chodeckiej 03.04.08, 12:16 to to sobie poczytaj-szczególnie o warszawie .ja tez mam dziecko które bedzie / chyba /chodziło do złobka wiec szperam na tym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=646 Odpowiedz Link
szymciolo1 Re: Żołobek przy Chodeckiej 03.04.08, 23:23 A ja chciałem porozmawiać o infrastrukturze, jako całości ))) Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link
mk_2008 Re: Żołobek przy Chodeckiej 16.04.08, 09:21 Nie o 5.00 ale lista została stworzona o 21.00, ja wyszłam z domu o 23.00 i byłam już 16. Odpowiedz Link