gacektrzy 01.10.08, 19:32 Ruszyło nowe ekscytujące Forum Bródna broodno.forumowisko.net/index.php dużooo, kategorii, tematów, możliwości zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeom Re: Nowe Forum Bródno 01.10.08, 20:30 nigdy nie widziałem bardziej ekscytującego forum Odpowiedz Link
mili28 Re: Nowe Forum Bródno 01.10.08, 21:23 Radeom masz rację, te nowe forum bardzo ekscytujące. Nie ma to jak na forum gazeta.pl Odpowiedz Link
gacektrzy Re: Nowe Forum Bródno 02.10.08, 03:27 Z pewnością będzie ciekawe. Zapraszam za rok. ohoho - to będzie Forum - zobaczycie Odpowiedz Link
monika.zal Re: Nowe Forum Bródno 02.10.08, 20:17 nie wiem jak wam ale mi bardziej odpowiada forma forum [] /tzn układ tekstu, dostep do wątków, czytelnośc. itp/ własnie taki jak jest na gazeta.pl a nie taki jak jest w forum proponowanym przez gacektrzy. nie mówię o zawartości oczywiście Odpowiedz Link
pirelli666 Re: Nowe Forum Bródno 02.10.08, 21:00 Ja nadal jestem podekscytowana, a zajrzałam tam wczoraj. Odpowiedz Link
zbrodna Re: Nowe Forum Bródno 04.10.08, 16:23 gacektrzy napisał: > Ruszyło nowe ekscytujące Forum Bródna > > broodno.forumowisko.net/index.php > dużooo, kategorii, tematów, możliwości no no trzeba przyznac że forum zapowiada się dobrze a zwłaszcza niektóre jego działy pozdr. > > zapraszam Odpowiedz Link