mmujer 19.06.09, 13:48 Budowa rozpoczeta na działce od strony ul. Kondratowicza. W ciągu 12 miesięcy ma powstać - jak jest napisane na tablicy informacyjnej - "Zabudowa mieszkaniowa". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Park Leśny - etap VII 19.06.09, 14:39 po co oni budują nowe, jak 'stare' jeszcze puste stoją? Odpowiedz Link
f.l.y Re: Park Leśny - etap VII 19.06.09, 15:49 chyba mi się pomyliło to Klonowa Aleja stoi chyba pusta...nie Park.. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Park Leśny - etap VII 20.06.09, 01:54 Ciekawe co wcisną od strony Kondratowicza, odległość jak w koszarach. Odpowiedz Link
antolka73 Re: Park Leśny - etap VII 20.06.09, 22:53 www.park-lesny.pl/?file_name=osiedle tu można zobaczyć co wcisną.... pozdrawiam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Park Leśny - etap VII 21.06.09, 10:53 A te bloki od strony św. Wincentego to jest który etap (też zaczyna się budowa). Odpowiedz Link
telimena30 Re: Park Leśny - etap VII 22.06.09, 00:33 no nieźle, ja tym z 1 etapu zazdrościłam... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Park Leśny - etap VII 22.06.09, 08:50 A co tam jest do pozazdroszczenia? Odpowiedz Link
stg44 Re: Park Leśny - etap VII 24.06.09, 19:18 sibeliuss napisał: > A co tam jest do pozazdroszczenia? A rozkłady mieszkań , jakość wykończenia , duże okna , lokalizacja , brak chamstwa parkującego gdzie popadnie tak jak na ZZ. pzdr. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Park Leśny - etap VII 24.06.09, 22:25 Duże okna mnie nie kręcą, nie lubię ich myć. Odpowiedz Link
yattawawa Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 10:37 Tam juz sie ciezko jezdzi a bedzie jak sie wszystko pobuduje. Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 15:29 nie rozumiem o co wam chodzi, ja mieszkam na 1 etapie i od początku było wiadomo że będą tam stały bloki.... A to że brakuje ulic i jest już ciasno to niestety prawda i bedzie jeszcze gorzej. ale cóż, jak władze dzielnicy mają w dupie ludzi to może powinniśmy coś z tym zrobić. mam nadzieję że bloki apm nie powstaną przy kondratowicza... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 16:13 lolaaudiola napisała: > mam nadzieję że bloki apm nie powstaną przy kondratowicza... od początku było wiadomo że będą tam stały bloki.... Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 20:46 no i jesteś w błędzie sibeliussie. jak ponad 4 lata temu kupowałam "dziurę w ziemi" czyli dzisiejszy park leśny w planach nie było mowy o budowie apm-u. więc się nie wymądrzaj skoro nie wiesz... i nie bądź złosliwy bo akurat tym razem ci nie wyszło... A poza tym ciebie akurat to nie dotyczy, więc.... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 20:49 W pierwszym planie na trzech narożnikach miała być zabudowa wysoka, na ZZ projekt zmieniono, a na narożniku APMu nie. Czy kupując mieszkanie byłaś w Urzędzie Dzielnicy obejrzeć co stanie na narożniku? Odpowiedz Link
f.l.y Re: Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 22:00 (Sibi): lolaaudiola napisała: > mam nadzieję że bloki apm nie powstaną przy kondratowicza... od początku było wiadomo że będą tam stały bloki.... lolaaudiola napisała: > było mowy o budowie apm-u. więc się nie wymądrzaj skoro nie wiesz... > i nie bądź złosliwy bo akurat tym razem ci nie wyszło... ==== otóż wyszło mu, bo przytoczył Twoje słowa i wcale się nie wymądrza jak można zrozumieć Twoje: od początku było wiadomo,że staną tam bloki, a potem piszesz: w planach nie było mowy o budowie.. i czy tyczy, czy nie tyczy - to forum prawie jak londyński hydepark, czyż nie? Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Domow przybywa a ulic nie 22.06.09, 23:50 chodziło mi o plany agmetu i wszyscy wiedzieli (oczywiscie mowa o zainteresowanych zamieszkaniem w PL) że będą bloki od str. kondratowicza na osiedlu Park Leśny!!! Wystarczająco teraz sie wyraziłam fly? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 09:42 Czy interesowały Cię plany rozwoju okolicy - szczerze? Kupując lokum na ZZ byłem w UD Warszawa Targówek. APM odkupił grunt od Elektromontażu, od początku było wiadomo co Elektromontaż chce tam postawić, w projekcie APM zmieniło się tylko to, że ma to być nie jeden moloch, a dwie wieże połączone niższym łącznikiem. Możesz mieć pewność, że napewno coś tam powstanie. Liczenie, że będą wuecznie krzaczki to marzenie sześciolatka. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 11:28 lolaaudiola napisała: > chodziło mi o plany agmetu i wszyscy wiedzieli (oczywiscie mowa o > zainteresowanych zamieszkaniem w PL) że będą bloki od str. > kondratowicza na osiedlu Park Leśny!!! Wystarczająco teraz sie > wyraziłam fly? == niestety, jak dla mnie, nie... ale właściwie mi to bimba Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 13:39 "Liczenie, że będą wuecznie krzaczki to marzenie sześciolatka. " sibeliussie, rozumiem że nie potrafisz sobie odpuścić i najlepszą obroną jest atak lub obrażanie innych. a swoją drogą ktoś kiedyś o tobie napisał prawdę na forum....? Jednak wolę mieć marzenie szcześciolatka co do kolejnej budowy bloków niż mieć odmienną orientację seksualną i czepiać się ludzi.... "ale właściwie mi to bimba " no i super fly Bo nie ma o co sie sprzeczać. agmet realizuje po prostu swój projekt i tyle; co nie zmienia faktu że robi się ciasno na ulicach i chodnikach a gmina ma to wszystko w d.... i wydaje pozwolenia na budowę kolejnych "apartamentowców" ) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 14:35 lolaaudiola napisała: > Jednak wolę mieć marzenie > szcześciolatka co do kolejnej budowy bloków niż mieć odmienną > orientację seksualną i czepiać się ludzi.... Czy ja robię z mojej orientacji tajemnicę? Nie robię, ale użycie takiego argumentu jest miarą Twojego poziomu - jakiego? No to chyba oczywiste. Żeby było jasne, mnie Twoje życie seksualne nie interesuje. A co do bloków - liczę, że APM zrealizuje swój projekt. Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 15:21 sibeliussie, zastanów sie nad sobą, przypominam że to ty próbowałeś mnie obrazić... nie zamierzam podejmować z tobą dyskusji. jednak trzeba przyznać że twój poziom jest żałosny, życzysz sobie i liczysz na to że jednak projekt apm-u zostanie zrealizowany. pewnie tak będzie i w pewnym sensie ucierpimy na tym wszyscy (jeśli wiesz co mam na myśli).szkoda twojej energii na złośliwości. polecam ci książkę o inteligencji emocjonalnej....I daj już sobie spokój, na prawdę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 20:07 polecam ci > książkę o inteligencji emocjonalnej... A to jakas moda ostatnio na inteligencje. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 22:41 skiela1 napisała: > polecam ci > > książkę o inteligencji emocjonalnej... > > A to jakas moda ostatnio na inteligencje. == lolka pewnie ją przeczytała, tylko zrozumieć nie umiała... Odpowiedz Link
antybandzior Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 23:30 a jaki tytuł? życie seksualne dzikich? Odpowiedz Link
f.l.y Re: Domow przybywa a ulic nie 23.06.09, 22:40 lolaaudiola napisała: > sibeliussie, zastanów sie nad sobą, przypominam że to ty próbowałeś > mnie obrazić... == w którym miejscu próbował Cię obrazić? bo jak dotąd widzę tylko, że to Ty wywlekasz tu jego orientację, która de facto tematem dyskusji nie jest i nie ma nic do rzeczy planowanej rozbudowy.. bardzo niskiego poziomu sięgnęłaś a wypisujesz bzdury, że ktoś Cię tu próbuje obrażać... miłością Sibiego nie darzę tak bardzo, ale racji lolka nie masz... Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Domow przybywa a ulic nie 24.06.09, 08:56 no to mi "pojechaliście" równo ) Odpowiedz Link
michal_74 Re: Domow przybywa a ulic nie 25.06.09, 12:36 Wydaje mi sie, że dyskusja miała być nt domów. I chyba pewien czas temu przewijał się w mediach brak miescowego planu zagospodarowania przestrzennego własnie dla tego narożnika - nie mylę się? Odpowiedz Link
stg44 Re: Domow przybywa a ulic nie 25.06.09, 19:39 z materiałów jakie kiedyś posiadałem - 2007 w narożniku palnowaną drugą stację paliw , oraz poszerzenie aż do łodygowej-kanałku kondratowicza i drogę techniczną dla mieszkańców os.leśnego. fakt faktem że na rogu planowano wysoką zabudowę ale z powodu korytarza powietrznego NIEPOWINNO wyrazić zgody na wybudowanie wierzowca!!!! Druga sprawa - w dobie kryzysu nikt nie będzie teraz budował przez najblizsze 2-3 lata. jak do okoła stoją puste lokale - ORCO - klonowa aleja. znó jakaś panika jak z 500. Odpowiedz Link