Dodaj do ulubionych

naprawa pralek

06.09.09, 21:08
jak w temacie.
możecie polecić kogoś solidnego? z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • mmujer Re: naprawa pralek 06.09.09, 21:39
      Już ktoś niedawno sie o to pytał. Szukaj na ul. Bazyliańskiej w
      okolicy przystanku autobusowego. Gdzieś od tyłu w tych pawilonach
      wolnostojących.
    • zbawiony Re: naprawa pralek 07.09.09, 16:52
      byłem dziś właśnie w tym punkcie przy Bazyliańskiej 6.
      Zasięgnąłem tylko rady ,ale jestem zadowolony i jeśli będę miał coś "większego" to skorzystam z ich usług.
      Oto adres strony zakładu: www.abcbazyl.pl/
      Strona nie była dawno aktualizowana, mi najbardziej na niej podoba się tekst:"Taki jest "Bazyl" w dniu dzisiejszym. Zarząd Spółki wspólnie z całą załogą dokładają wszelkich starań aby firma nasza mogła w niedalekiej przyszłości bez trudu sprostać nowym realiom po przestąpieniu Polski do Unii Europejskiej."

Powodzenia towarzysze!
      • eger7 Re: naprawa pralek 08.09.09, 09:40
        Żebyś tylko w pralkowej potrzebie się nie ździwił jak w Bazylu
        powiedzą Ci przy zgłaszaniu awarii że fachowiec przyjedzie dopiero
        za pięć dni (bo ponoć dużo pracy mają), aby ocenić co i jak, tak jak
        mi powiedzieli.
        Fachowiec z innej firmy był po dwóch godzinach i ok.
      • pulpet17 Re: naprawa pralek 08.09.09, 11:47
        długie terminy i burkliwa obsługa, nie polecam
    • aurelia.dabrowska Re: naprawa pralek 04.12.13, 09:03
      polecam www.naprawa-pralek.warszawa.pl/
      Bardzo konkretny pan
      pozdrawiam
      ad
      • griper1 Re: naprawa pralek 12.05.14, 10:26
        polecam www.naprawapralekwarszawa.pl tel.794-009-635
      • 5angela89 Re: naprawa pralek 04.09.14, 11:07
        Dzwoniłam ostatnio do Pana z pod nru który podała Pani Aurelia, oszacował koszt na bardzo wysoki, że pralka miała być do wymiany, bo stwierdził że nie będzie się tego podejmował, zatelefonowałam pod nr 794009635, odebrał bardzo sympatyczny Pan, który oszacował koszt jako najdroższy o wiele niższy niż pan z pierwszego nru, co więcej był już na drugi dzień z samego rana. Usterkę usunął w przeciągu chwili nic nie rozbierając. Do tego poodał parę złotych rad jak np dbać o pralkę, jak czyścić, poza tym odpowiedział na pytania które mu zadałam. Co więcej policzył najniższą stawkę, która wg pana pierwszego była 5 krotnie razy wyższa.... big_grin takich fachowców nam dziś trzeba. Jak zdążyłam zauważyć już 2 osoby oprócz mnie są zadowolone z usług właśnie tego pana big_grin naprawdę serdecznie polecam, gwarantuje zadowolenie, a ja własnie kończę moje pierwsze pranie na nowo zrobionej pralce smile
    • fif27 Re: naprawa pralek 12.05.14, 10:38
      U mnie w zeszłym tygodniu był bardzo solidny, uczciwy pan, który policzył za naprawę 30 procent mniej , niż wszyscy inni, do których dzwoniłam. Rzetelny i kulturalny.Przyjechał ekspresowo, mimo telefonu o późnej porze, przyjechał w połowie następnego dnia,
      To bodajże ten nr 794009635
    • seidhee Re: naprawa pralek 12.05.14, 11:09
      Ja polecam tego pana: 794 009 635
      • beatzet Re: naprawa pralek 29.06.15, 16:37
        NIE WIEM, KTO TEGO PANA POLECA BO JA Z CZYSTYM SUMIENIEM NIKOMU GO NIE POLECĘ;

AROGANT, BRAK KULTURY, BRAK ZROZUMIENIA, A PRIORI WIE NAJLEPIEJ CO JEST A CO NIE -
        NIE WYSŁUCHA A OD RAZU SUMUJE WYPOWIEDŹ KLIENTA. BRAK EMPATII I CHĘCI POMOCY.

NIKOMU GO NIGDY NIE POLECĘ!!!

• martishia7 Re: naprawa pralek 30.06.15, 10:48
          Naprawdę oczekujesz empatii od Pana naprawiającego pralkę? Nie wiem. Ma potrzymać Cię za rękę i powiedzieć "Wiem co Pani czuje nie mogąc prać. Sam przez to przechodziłem."...
        • griper1 Re: naprawa pralek 01.07.15, 09:35
          Witam .
          Nie wiem o co Pani chodzi jaki ma Pani cel w oczernianiu mnie . Nie naprawiałem Pani pralki a jeśli arogancja brakiem kultury i apriori jest dla Pani dobra rada i nie narażanie klienta na nie potrzebne koszty to przepraszam.
          Jakim jestem serwisantem świadczą pozytywne komentarze wystawiane przez zadowolonych klientów.
          Zapraszam do korzystania z moich usług naprawy pralek zmywarek
          Maciek 794-009-635
    • annawaser1 Re: naprawa pralek 06.10.15, 10:47
      Zepsuta pralka przy małym dziecku to nie mały kłopot.Ale znalazło się lekarstwo.Koleżanka podała mi numer do serwisu.794-009-635 Mimo iż była niedziela ,wystarczył jeden telefon by o umówionej godzinie zjawił się serwisant.Nareperował od ręki .Polecam super serwis.
    • achtung-szczawie Re: naprawa pralek 15.02.17, 21:23
      pralkiserwis.pl
      • achtung-szczawie Re: naprawa pralek 03.07.17, 13:26
        Telefony (22) 679 54 48, (22) 648 01 35 a także naprawa innego sprzętu AGD: Naprawa AGD Bródno Targówek
    • jarekbieg Re: naprawa pralek 22.03.18, 12:53
      W Warszawie zobacz serwis AGD: www.restartagd.pl/miasto/naprawa-agd-warszawa/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka