svistak 23.08.04, 23:20 jedziecie w piatek do Radosci na spotkanie z NRK w sprawie dJ.pl? W. nie jedzie (brak kasy). Pozdro s. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: do marzek 23.08.04, 23:35 O, widzę svistaku, że jako młoda mama raczej wieczorkiem masz czas na sieć ) Co do wyjazku, nieee, Wojtek dał mi znać oczywiście, ale się nie piszę, nie wybieram się na razie na dłuższe wyjazdy poza tym powód finansowy pewnie byłby ten sam... Ale jestem bardzo ciekawa ustaleń, nie wiem dlaczego, myślałam, że to się już odbyło... Odpowiedz Link
svistak Re: do marzek 01.09.04, 22:47 marzek2 napisała: > O, widzę svistaku, że jako młoda mama raczej wieczorkiem masz czas na sieć ) noooo, raczej wieczorkiem niż o świcie. Mój przystojny Kubuś ma już 6 miesiączków >nie wybieram się na razie na dłuższe wyjazdy ...moja droga, nie dziwię się- z "kulką" zamiast brzuszka i dwójką dzieci?! / ja wprawdzie (bedąc w połowie ciąży) z Bozą pomocą - i męza - jednego tygodnia zjeżdziłam 3600 km na dwóch kontynentach :przez 3 pasma górskie mijając 3 morza i 3 strefy klimatyczne... ale ty na szczęscie nie musisz!/ >jestem bardzo ciekawa ustaleń ... prawde mówiac- ja też ale jakoś cicho na ten temat, dziwne... Odpowiedz Link