misia777 30.03.04, 14:30 Żel do pielęgnacji biustu- Prosze o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
june.miller Re: Żel do pielęgnacji biustu- Prosze o opinie 30.03.04, 21:38 Używam dopiero od tygodnia, nie widzę jeszcze żadnych rezultatów. Właściwie to nawet nie wiem, jakie efekty chciałabym uzyskac- na szczęście na jakość dekoltu nie narzekam uzywam właściwie tylko dlatego, że dostałam kiedyś jako prezent przy zakupach w COK. Wrażenia: żelowa, półpłynna konsystencja, b.wydajny, szybko się wchłania, jednak przy suchej skórze nawilża niewystarczająco- trzeba dodatkowo uzyć balsamu. Odpowiedz Link
lola211 Re: Żel do pielęgnacji biustu- Prosze o opinie 30.03.04, 21:54 Uzywam własciwie tylko po to, by zapewnic sobie profilaktyke jesli chodzi o raka.Po prostu wmasowujac go jednoczesnie badam piersi.Tylko po to uzywam, bo w zasadzie nie bardzo wiem co mógłby zrobic z moim biustem? Nie narzekam , mimo ze mam za soba roczne karmienie dziecka, a urosnac, na pewno od zelu nie urosnie. Dzieki badaniu wykryłam zmiany, ale na szczescie wszystko ok., zrobilam usg. Sam zel ładnie pachnie, jest wydajny, szybko sie wchlania.Spektakularnych efektów nie widze. Odpowiedz Link
misia777 Re: Żel do pielęgnacji biustu- Prosze o opinie 30.03.04, 22:09 Dziewczyny ja pytam o ten żel, ponieważ mam duże i jędrne piersi i chciałabym aby jak najdłużej utrzymały się w takim stanie. Stosuję go do pielęgnacji "profilaktycznie", ale chciałam też poznać Wasze zdanie na ten temat Odpowiedz Link
lola211 Re: Żel do pielęgnacji biustu- Prosze o opinie 30.03.04, 22:21 Stosuj, piersi lubia masaz. Odpowiedz Link
misia777 do loli211 30.03.04, 22:25 Jeżeli chodzi o masaż to kosmetyczka na szkoleniu z Avonu mówiła, że masaż źle wpływa na piersi Odpowiedz Link
lola211 Re: do loli211 31.03.04, 00:13 To taki zart mial byc.Moze nie masaz, ale glaskanie po nałozeniu zelu. Odpowiedz Link
justa_79 Re: do loli211 31.03.04, 09:26 misia, naprawdę? a mówiła dlaczego masaż źle wpływa na piersi? wszędzie piszą, że przy kremach do biustu najważniejszy jest właśnie masaż, w internecie gdzieś nawet jest masaż powiększający piersi. ciekawa jestem, na czym ta kosmetyczka oparła swoje stwierdzenie. Odpowiedz Link
misia777 Re: do loli211 31.03.04, 12:11 ja nie wiem dlaczego kosmetyczka tak powiedziala, mowila ze zle wplywa na gruczol. Ja leciutko wmasowuje i on szybko wsiaka, a stosuje go profilaktycznie. chce zachowac jak najdluzej jedrnosc piersi, gdyz mam dosc duze Odpowiedz Link
misia777 Re: do loli211 31.03.04, 12:13 a masaz powiekszajacy piersi wydaje mi sie byc bzdura Odpowiedz Link
c_ann Re: do loli211 31.03.04, 12:49 Az mnie to zaciekawiło i poszukałam trochę w Internecie i nie znalazłam ani jednego zdania, które świadczyłoby o tym, że masaż szkodzi piersiom. Zalecany jest masaż raz-dwa w tygodniu, tylko ze ma byc wykonywany delikatnie i ostroznie zeby nie naciagnąć skory Ania Odpowiedz Link
stachenka Re: do loli211 12.04.04, 02:06 no to niezła ta kosmetyczka ale w sumie kiedy one mają się czegokolwiek nauczyć skoro muszą wyrobić normę w werbowaniu nowych konsultantek? Odpowiedz Link
omango Re: do loli211 29.04.04, 10:50 Dziewczyny, wczoraj bylam na szkoleniu I stopnia (pielegnacja) i dokladnie wypytalam kosmetyczke na ten temat: nie nalezy robic masazu piersi, poniewaz to sa GRUCZOLY, a nie MIESNIE. Piersi sa delikatne, maja delikatna skore, niestety raz "rozciagniete" nie moga wrocic do poprzedniego stanu, co najwyzej sam gruczol moze sie zmniejszyc ale skora pozostanie... Dlatego masaz nei jest wskazany, bo jest to zbyt silny zabieg. Nalezy delikatnie wklepac, "wgladzic" dany kosmetyk. Ale oprocz tego nalezy stosowac inne zalecenia: odpowiednio dobrany biustonosz (na zbytni luz piersiom nie mozna pozwolic , odpowiednia dieta oraz uprawianie sportow. Odpowiedz Link
arieta Re: Żel do pielęgnacji biustu- Prosze o opinie 07.04.04, 22:52 Stosuje od 3 tygodni i widzę już efekt nieznacznego ujędrnienia , poza tym jego plusem według mnie jest to, że naparwde szybko się wchłania, a ja nie mam za dużo czasu rano ( stosuje go rano i wieczorem) i że jest naparwde bardzo wydajny ( czyli nie tak drogi). Odpowiedz Link