Dodaj do ulubionych

Poranny blask

25.07.04, 17:40
Jestem zainteresowana zamówieniem dla siebie kremu Poranny blask.Czy warto go
kupić?Co możecie powiedzieć na jego temat? Czy rzeczywiście skóra po dłuzszym
stosowaniu jest przejrzysta jak "tafla wody"?
Obserwuj wątek
    • edziecko_ulcik Re: Poranny blask 25.07.04, 21:03
      ja mam w notatkach napisane tak :
      zawiera samoopalacz
      - zieloną herbatę, miłorząb apoński, żen - szeń działa wzmacniająco na skórą,
      przywraca równowagę fizjologiczną i zwiększa przepływ krwi
      łagodzi podrażnienia, zabezpiecza silnie przez zanieczyszczeniami środowiska,
      zmniejsza obrzęki, twarzy, porpawia koloryt cery, działa rozświetlająco.

ja go używałam i sobie chwaliłam ...mam cerę super wrażliwą i z rumieniem crying

ulcik
    • kala9 Re: Poranny blask 25.07.04, 22:58
      ja używam tego kremu i jak dla mnie on za slabo nawilza. ale przy silniejszym
      kremie na noc( czasem nawet tlustym) jest o.k.
    • olik1980 Re: Poranny blask 26.07.04, 08:40
      A mnie zaszkodził. Mam cerę tłustą ze skłonnością do wyprysków i po uzyciu
      wyglądam jak zadżumiona. Chyba jest dla mnie za tłusty i zatyka pory. Ale
      koleżanka (cera normalna) sobie bardzo chwali.
      • sister52 Re: Poranny blask 26.07.04, 10:03
        No bo to nie jest krem do cery tłustej ze skłonnością do wyprysków. Mimo że
        poradnik sugeruje, iż nadaje się on do każdego typu cery to na szkoleniach
        kosmetycznych precyzują te wskazania i generalnie ten kremik do Twojej cery się
        nie nadaje. Nic więc dziwnego że Ci się nie przysłużył.
    • epa5 Re: Poranny blask 26.07.04, 21:03
      Miałam ten krem, bardzo fajny co prawda na mojej tłustej cerze troszku się
      błyszczał, ale pod spodem czułam takie lekkie ściągnięcie twarzy( nie wiem czy
      wiecie o co mi chodzi). Na zewnątrz był taki lekki połysk a pod spodem to
      uczucie lekkiego ściągnięcia. Bardzo przyjemny zapach kremu, taki pobudzający z
      rana no i skóra wyraźnie ożywiona. Dla tłustej skóry bardziej na jesień albo
      wczesną wiosnę, na lato nie polecam. Pozdrawiam.
    • madzia773 Re: Poranny blask 27.07.04, 11:38
      mam cerę mieszaną, używałam go na jesieni. Był fatalny, tłusty, lepki, dostałam
      po nim krostek na twarzy, wtedy nie wiedziałam że mogę go zwrócić więc zuzyłam
      jako balsam do ciałasad
    • misia777 do jakiej cery ten krem 28.07.04, 14:38
      i jakie ma dzialanie?
      • sister52 Re: do jakiej cery ten krem 28.07.04, 18:55
        Witam,
        poczytaj sobie o tym w poradniku Solutions. Nie wiem czy jesteś konsultantką,
        jeśli nie jesteś to poproś o taki poradnik swoją konsultantkę, powinna mieć i
        Ci dać.
    • justa_79 Re: Poranny blask 29.07.04, 13:32
      ja sobie nawet ten krem chwalę. na początku też mi się wydawało, że będzie za
      tłusty czy za ciężki. mam cerę mieszaną ze skłonnością do suchej. ale krem
      spisuje się dobrze, nie jest za ciężki, nadaje się na dzień, nie powoduje u
      mnie żadnych problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka