grazy4 09.10.05, 12:18 Co polecacie z 12 katalogu?Czy z naturalsów żele i toniki 2w1 nadają się?str.143 i 146. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikaa Re: demakijaż 09.10.05, 13:50 płyn do demakijażu oczu oraz preparat do demakijazu oczu z odżywką - str 38 osoby które próbowały zamawiają cały czas i chwalą je sobie.. ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
zosiajaniak Re: demakijaż 09.10.05, 19:51 Ja osobiście wolę ten z odżywką. Ma gęstą kremową konsystencję. Ten zwykły jest płynny i mnie niestety bardzą szczypią oczy po nim. Odpowiedz Link
maadziaarkaa Re: demakijaż 09.10.05, 20:15 A ja używam tego płynnego. Teraz uzywam już trzeci raz i jestem bardzo zadowolona Moja mama za to używa tego z odzywką i też sobie bardzo chwali. To zalezy od osoby i jej oczek pozdrawiam Odpowiedz Link
justa_79 Re: demakijaż 09.10.05, 20:46 z żadnego preparatu do demakijażu nie jestem zadowolona, przy czym ten płynny bardziej szczypie w oczy. wolę zmywać makijaż żelem do mycia twarzy. Odpowiedz Link
gudz666 Re: demakijaż 09.10.05, 22:28 jeśli chodzi o płyn do demakijażu i płyn do demakijażu z odżywką,to ja je wszystkim odradzam.Bardzo pieką oczy,zielony płyn podrażnia,a po tym z odżywką widzisz jak przez mgłę.jeżeli nie używasz tuszu do rzęs, to spokojnie coś z naturalsów powinno wystarczyć Odpowiedz Link
sarunieczka Re: demakijaż 10.10.05, 18:35 Mnie też po zielonym szczypią oczy,po białym jak mocno zatrę,ale tak to nie wogóle za to mnie nie szczypią po płynie dwufazowym Perfect Wear,tylko szkoda ze jest go tak mało za tą cenę.... Odpowiedz Link