k0k 09.05.06, 10:49 Patyska widzę że znów się pojawiłaś czekamy na nowości testowane przez Ciebie, który katalog masz przed sobą?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 13:11 8. co chcecie wiedziec? niestety nie mam z niego produktow jeszcze. ale z "nienowosci" przetestowalam razem z mama (choc nie z mojej "dzialki") Zlote serum rozswietlajace - jest zaje... fajne moja mama powiedziala, ze moge sobie wziac jej krem clinique zamiast tego ale ona uwielbia cala ta zlota serie. mam tez ten naklejany lakier - kolory berry fast i instant rose sa super. a z 7: kuferek w koleczka jest ok, ale przy torbie jego blask szybko gasnie mata plazowa - na poczatku okrutnie cuchnie, ale jest nawet duza. i musi sie wywietrzyc wyprobowalam na mamie lift&tuck - mam mowi, ze dziala nawet niezle (ale cos nie wierze, musze sama przetestowac), portmonetka sunset - slicznosc i uwaga: bransoletka saluki: C-U-D-O! Odpowiedz Link
misioczat Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 14:32 Patyska, a napisz cos wiecej o tym kuferku Czy ma w srodku przegrodki? Albo kieszonki? Podobno wyglada jak torebka? Odpowiedz Link
patyska Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 15:45 lomatko, nie podobal mi sie za bardzo wiec oddalam kolezance, ale na pewno mial w srodku kieszonke. przegrodek chyba nie. oooo... na pewno nie wyglada jak torebka Odpowiedz Link
piotr_aga Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 15:01 Patyska a widzialas ta letnia torbe summer? jak sie prezentuje? ładna jet? warta swojej ceny? Odpowiedz Link
patyska Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 15:47 widzialam ja tylko przelotnie i nie wzbudzila we mnie jakis wybitnie pozytywnych uczuc ale kapelusz jest spoko, tylko ze za duzy na male glowki (a takowa posiadam ) Odpowiedz Link
winry Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 19:22 a mozesz mi powiedziec czy w katalogu 7 jest woda toaletowa treselle albo treselle silver ? bo ja z moim wzrokiem to niewiele co widze z katalogow online Odpowiedz Link
hepinka Re: Nowości od Patyski 09.05.06, 19:43 mam papierowe katalogi więc odpowiem: w 07 treselle i treselle silver są za 79,90 w 08 obie są po 59,90, przy czym treselle silver jest z dzwoneczkiem [ostatni raz w regularnej spredaży] Odpowiedz Link
arz91 Re: Nowości od Patyski 15.05.06, 16:07 a peeling do twarzy z brązowym cukrem z katalogu 7 ?? ten kup produkty ze str ...-... a peeling za jedyne 9.90 czy coś Odpowiedz Link
patyska Re: Nowości od Patyski 16.05.06, 10:33 przykro mi, ale nie znam tego pilingu - umiem odpowiadac glownie na pytania o kosmetyki kolorowe i akcesoria Odpowiedz Link
justa_79 Re: Nowości od Patyski 16.05.06, 19:58 ale ten peeling nie jest chyba nowością? chodzi o ten z serii Solutions? jeśli tak, to dla mnie średni, wolę ten z białą herbatą SPA. Odpowiedz Link