albicilla 24.03.04, 22:21 z kosmetykami na profesjonalne dyskusje o kosmetykach Oriflame , i Ciebie 1szyliderze , po raz kolejny i uczestników tego Forum. Wierzę ,iż samodzielnie odnalazłeś do niego drogę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: Zapraszam do saloniku 24.03.04, 23:32 albicilla napisała: > z kosmetykami na profesjonalne dyskusje o kosmetykach Oriflame , i Ciebie > 1szyliderze , po raz kolejny i uczestników tego Forum. > Wierzę ,iż samodzielnie odnalazłeś do niego drogę. Witam! Zdradź wreszcie gdzież ten salonik, bo szukam go w całym kosmosie... Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
albicilla Re: Zapraszam do saloniku 24.03.04, 23:44 Witam , tak wierzyłam w Twoją dociekliwość i inteligencję , a tu taka niespodzianka. Podaję więc drogowskaz: "https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19026">Salonik kosmetyczny z Oriflame Pozdrawiam serdecznie albicilla Odpowiedz Link
albicilla Re: Zapraszam do saloniku 24.03.04, 23:45 Coś mi nie wyszło , taki falstart . Miało być na czerwono i aktywnie. Wybaczcie. albicilla Odpowiedz Link
1szylider Re: Poprawka 25.03.04, 00:22 albicilla napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19026 Witam! Widzisz nawet Wikingowie i Fenicjanie płyneli według gwiazd... Teraz już wiemy pod jaką gwiazdą mam Ciebie szukać! Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link