Dodaj do ulubionych

poznam aseksualnego pana:)

17.10.10, 16:46
Witam wszystkichsmile Mam 25 lat i jestem aseksualna. Bardzo źle mi samej i pragnę poznać swoją drugą połówkę również aseksualnąsmile Jestem z okolic Wrocławia. Trudno już zbywać rodzinę i znajomych dlaczego wciąż jestem sama. Przede wszystkim pragnę poznać kogoś, przy którym bydząc się i zasypiając będę pewna, iż nie będzie chciał niczego więcej. Znalezienie kogoś podobnego do mnie jest moim największym marzeniemsmile Proszę o kontakt zainteresowanych panów: czystaona85@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: poznam aseksualnego pana:) 17.10.10, 18:15
      Wydaje ci się, że jesteś aseksualna. Może po prostu nie odkryłaś jeszcze co Cię kręci, może potrzebujesz więcej czasu, właściwej osoby albo nastroju. Może jesteś jeszcze za młoda. Tak czy inaczej, skoro chciałabyś z kimś zasypiać to znaczy, że jak wszyscy potrzebujesz bliskości.
      • leziox Re: poznam aseksualnego pana:) 18.10.10, 13:42
        Proponuje osiedlowe kolo impotentów.
        Tam znajdziesz swoja wymarzona milosc.
    • piorex12 Dlaczego 20.10.10, 19:17
      zystaona85 napisała:

> Witam wszystkichsmile Mam 25 lat i jestem aseksualna. Bardzo źle mi samej i pragnę
      > poznać swoją drugą połówkę również aseksualnąsmile Jestem z okolic Wrocławia. Tru
      > dno już zbywać rodzinę i znajomych dlaczego wciąż jestem sama. Przede wszystkim
      > pragnę poznać kogoś, przy którym bydząc się i zasypiając będę pewna, iż nie bę
      > dzie chciał niczego więcej. Znalezienie kogoś podobnego do mnie jest moim najwi
      > ększym marzeniemsmile Proszę o kontakt zainteresowanych panów: czystaona85@gazeta.
      > pl pozakladałas ten sam watek na róznych portalach?
      • nezja Re: Dlaczego 21.10.10, 21:47
        piorex12, no i co z tego? Szuka to pisze gdzie moze, widzisz jakiś problem?

Leziu, to ze pani nie dla ciebie nie znaczy ze masz Ją obrazac.Nieładnie -chłopie!
        • piorex12 Ale jaj nie obrażam 25.10.10, 17:06
          Tylko, że zasmieca fora i prawie na wszystkich forach czyta sie to samo. I to się robi nudne.
        • leziox Re: Dlaczego 27.10.10, 23:26
          Nikogo nie obrazam chociaz umiem i inaczej.Ale jesli ma tego rodzaju problem,powinna sie zglosic do lekarza.To wcale nie jest wesole.
    • sebtrom to się tylko tak wydaje 26.10.10, 16:54
      kiedyś byłem aseksualny, tzn znam mnóstwo kobiet ale brakuje tego czegoś. Aż poznałem takie sreberko, kótre urzekło mnie sobą, oddaniem i tym, ze wszystko razem przeżywaliśmy, bardzo, ta wieź była niesamowita..
      seksualnosc bierze sie z uczuć, jak sie kocha to sie również pragnie, to jest razem ślicznie splecione, pragnie sie ukochanej osoby jak najwiecej, jaknajblizej, jaknajmocniej...
      no i jak braknie to brakuje bardzo, i psychicznie i fizycznie bo seksualnosć to również bliskosć, to spojrzenia aż ciepłe od miłosci i pragnienia, i to oddanie - kochaj mnie przecież jestem Twoja....
      życzę Ci zebyś to poczuła, zdecydowanie przejdzie Ci aseskualnosc...
    • tibarngirl Re: poznam aseksualnego pana:) 14.02.11, 11:02
      Luudzie, aseksualność to nie jest sytuacja "jeszcze nikogo nie spotkałem /-am, kto by mnie kręcił".... taka osoba może po prostu nie odczuwać pociągu płciowego, nawet jak kocha partnera...
      Krzywdzące jest, jak każecie przestać jej "zaśmiecać forum". Niby czym zaśmieca? Jasno pisze, szuka faceta o takich samych preferencjach, a wy się burzycie jakby miała zamiar was oszukać - nie ma, jak wam to nie odpowiada, to po prostu nie odpisujcie na ogłoszenie, i cześć. Forum dla homoseksualistów jest, a póki co, forum dla asów jeszcze nikt nie założył, w dodatku nie ma tutaj żadnej adnotacji, że mogą tu pisać tylko ludzie zainteresowani seksem.
      Czystaona, chyba jednak lepszym pomysłem będzie poszukanie w sieci for dla asów, tutaj będą ci wmawiać, że jesteś nienormalna i że masz za mało hormonów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka