Dodaj do ulubionych

spotkanie samotnych w warszawie

24.02.12, 13:58
cześć wszystkim samotnym duszom! proponuję spotkanie w warszawie przy kawie, herbacie ciastku wszystkim którzy chcą poznać nowe osoby. podobnie jak inni brakuje mi ludzi z którymi mogłabym wyskoczyć na piwko, drinka, resto, kina , spacer itp. podobną 'internetową' działalność praktykowałam w paryzu dzieki czemu poznałam grono wspaniałych dziewczyn, z którymi do dzisiaj utrzymuję kontaka. czekam na Was samotni/samotne .....................smile
Obserwuj wątek
    • edda35 Re: spotkanie samotnych w warszawie 05.03.12, 07:23
      Witaj

Świetny pomysł. Zgłaszam sie na ochotniczkęsmile
    • adam5912 Re: spotkanie samotnych w warszawie 16.04.12, 20:48
      Hej jestem Adam i jestem bardzo nieśmiały i mam z tym duży problem czy moglibyśmy sie spotkać i o tym porozmawiać
    • adam86_wawa Re: spotkanie samotnych w warszawie 17.04.12, 22:58
      Hej, jak najbardziej świetny pomysł, a ja mam zapytanie, może znalazła by się dziewczyna/ dziewczyny chętne na wypad ze mną na cargo?
      Moje gg 31344287, mile widziany kontakt pod podanym numerem gg, nie lubię randek w ciemno dlatego proponuje najpierw się trochę poznac

pozdrawiam Adam
    • ossownica48 Re: spotkanie samotnych w warszawie 18.04.12, 12:16
      Czyli wynajmujesz salę kongresową??
    • qfiateq_80 Re: spotkanie samotnych w warszawie 28.04.12, 20:19
      bardzo fajny pomysł...... to gdzie i kiedy? big_grin
    • noajdde Re: spotkanie samotnych w warszawie 28.04.12, 20:45
      Nie ma samotnych kobiet.
      • qfiateq_80 Re: spotkanie samotnych w warszawie 13.05.12, 09:02
        ... i szykuje się kolejny samotny dzień
        • kristoff11 Re: spotkanie samotnych w warszawie 13.05.12, 10:45
          I właśnie tak to zwykle wygląda - każdy nieszczęśliwy, każdy chce towarzystwa innych, ale jak pada realna propozycja to nikt nie podejmuje tematu... Ja spoza stolicy jestem, zatem nie mógłbym zbytnio dołączyć, ale po prostu stwierdzam fakty. I widzę jedno - realne znajomości w dzisiejszych czasach nie są wcale interesujące dla wielu osób. Gadanie z monitorem - tak. Realne spotkanie - niespecjalnie...
          • qfiateq_80 Re: spotkanie samotnych w warszawie 13.05.12, 11:19
            jest dokładnie tak jak piszesz, nie udzielam się na tym forum, czasem przeglądam posty i szukam czy pojawia się jakaś konkretna propozycja, sama gdy coś proponowałam nie znajdowało się to z żadną konkretną reakcją. Dwa razy udało mi się zorganizować spotkanie ale zaraz potem te znajomości się urywały, dlatego jestem zdania że większość bywających na tym forum ludzi nie dąży do nawiązania dłuższych znajomości, piszą by wylać swoje frustracje, lub co gorsza szydzić z innych którzy naprawdę mają nadzieje na poznanie fajnych ludzi, mnie nie interesuje siedzenie przed monitorem, chce się spotykać z ludźmi ale niestety niespecjalnie mi to wychodzi sad
            • kristoff11 Re: spotkanie samotnych w warszawie 13.05.12, 12:43
              Dokładnie tak. Też preferuję zdecydowanie real niż monitorek i klikanie. Ale real jest niemodny, niestety... A ludzie właśnie niby chcą, ale nie chcą. Wieczne tłumaczenie brakiem czasu - tja, już to widzę jak przez 16 godzin dziennie są zawaleni pracą czy innymi rzeczami a a resztę doby , co oczywiste, przesypiają. Dla chcącego nie ma problemu - zawsze znajdzie czas, ale takich to ze świecą szukać...
      • aniouek1 Noajdde... 13.05.12, 12:49
        noajdde napisał:

> Nie ma samotnych kobiet.
        Nie ma samotnych mężczyzn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka