12.01.13, 21:53
Witajcie ,mieszkam za granicą mam 27 lat,mam dwójkę małych dzieci i "męża" obcokrajowca..........czuje się strasznie samotna......i bardzo często myśle o rozwodzie....szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać..
Obserwuj wątek
    • jbond-007 Re: witajcie 12.01.13, 22:55
      Jeśli chodzi o Samotność w małżeństwie to nie jesteś jedyną na tym forum i ogólnie jest to dość częsty problem wielu ludzi..
      Napisz coś wiecej o sobie.. Co sprawia, że nie dogadujesz się z mężem? Dlaczego jest tak, źle że chcesz od niego odejść?
      • justna_27 Re: witajcie 13.01.13, 18:54
        jestesmy razem tylko 5 lat , od 4 lat w malzenstwie,,byly problemy ,powazne ,bylo ponizanie oklamywanie,i mysle nawet ze zdrada w ostatecznosci doprowadzilo mnie to do depresji,zaczelam o tym glosno mowic znajomym ,,bylam nawet na policji...,,,od 5 miesiecy jest spokoj,,,ale ja mu juz przestalam ufac,,, zatko go widuje bo ciagle woli kolegow,, a mnie siedziedzenie samej z dziecmi przeraza,jakbym miala kogosm, przyjaciela czy kogos z rodziny pewnie bylo by mi latwiej,,a tak tylko zyje bo musze bo mam dzieci,,,
        • raziel24 Re: witajcie 13.01.13, 19:00
          Kurcze znam podobny przypadek w Szkocji bardzo Tobie współczuje niestety nie wiem co poradzić nie znam się po prostu życzę Tobie podjęcia dobrych decyzji
        • jbond-007 Re: witajcie 15.01.13, 20:09
          Na dłuższą metę takie życie jak piszesz nie ma najmniejszego sensu.. Jesteś jeszcze bardzo młodą dziewczyną i tak naprawdę całe życie przed Tobą. W Twoim wieku ludzie dopiero myślą jakzaplanować sobie swoją przyszłość.. Kończą studia, podejmują pracę i poszukują drugiej połówki.. U Ciebie pewne etapy w życiu już zostały zrealizowane a to, że nie trafnie - no cóż nie Ty pierwsza i nie ostatnia.. Sądzę, że powinnaś zbierać manatki i wyjechać na jakiś czas do kraju, gdzie jak przypuszczam masz rodzinę.. Chwila wśród bliskich da Ci odrobinę relaksu, ale też dystans do świata i swoich problemów. Liczę, że spokojnie przemyślisz swoją sytuację i nie będziesz dalej popadać w depresję..
          Nie wiem, czy w Twoim przypadku rozstanie z mężem w czym kolwiek Ci pomoże, ale jeśli nawet do tego dojdzie to pamiętaj, że to nie koniec świata.. Wielu ludzi robi to za późno i potem żałują, że tak długo zwlekali z tą decyzją..
    • dark_rose Re: witajcie 14.01.13, 20:57
      witaj.....
      za granicą piszesz. Może podasz gdzie, w jakim kraju to może łatwiej byłoby się komuś z Tobą jakoś skontaktować...
      pozdrawiam
      • justna_27 Re: witajcie 14.01.13, 22:19
        mieszkam w luksemburgu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka