Dodaj do ulubionych

Nowy na forum

12.08.18, 22:42
Chciałbym się przywitać, a ponieważ nie zauważyłem tu specjalnego na to miejsca robię to w taki sposób. Mam 39 lat, mieszkam w centralnej Polsce i mam pracę, która zmusza mnie do częstych wyjazdów. Podobno bycie w podróży to nie tylko regularna zmiana lokalizacji ale i stan umysłu. Jeśli tak to mój umysł jest już tym stanem zmęczony. O ile 10 czy 15 lat temu fakt bycia gościem w domu był łatwy do zaakceptowania o tyle dzisiaj ta sytuacja uwiera mnie już coraz bardziej. Tylko po co wracać kiedy nikt nie czeka? Niestety, mimo upływu lat wciąż muszę wracać ze świadomością, że jedynymi żeńskimi formami jakie napotkam po przekroczeniu progu mieszkania będą pralka i lodówka.

Kiedy ja byłem w drodze znajomi zakładali rodziny,stawiali domy, płodzili dzieci, sadzili drzewa. Ani się spostrzegłem a ominęło mnie to wszystko i zrozumiałem, że zostałem na lodzie. Żeby było jasne: zdaję sobie sprawę, że sam się na to lodowisko zapędziłem, ale mimo wszystko wydaje mi się to niesprawiedliwe.

Po latach towarzyskiej aktywności kiedy znajomości nawiązywały się same, ludzi wokół przybywało, a imprezy zdawały się trwać w nieskończoność nie zostało już nawet wspomnienie. I zrozumiałem, że jeśli nie zrobię nic to nic się nie zmieni.

Stąd moja obecność tutaj. I moja propozycja. Jeśli znajdujesz się w podobnej sytuacji, albo zwyczajnie masz ochotę popisać, wymienić się mailami, czy użyć jakiegoś komunikatora, a może nawet porozmawiać telefonicznie to odezwij się. Odpiszę jak tylko będę miał chwilę.

badabing@vp.pl

Moja propozycja jest skierowana, jak nie trudno się domyślić, raczej do kobiet, bo męskie towarzystwo, koszarowe żarty i samcze zachowania mam na co dzień w pracy, ale jeśli szukasz kumpla, na przykład do wspólnego polatania na 2 kółkach to czemu nie.

Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 22:45
      cześć nowy smile
      • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:06
        no cześć smile
        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:11
          taaa nooo ten teges ..... normalnie mnie zatkało żeś się odezwał big_grin
          bo normalnie "nowi" napiszą wątek i uciekają,
          i tego.... no.... mowę mi odjęło .... paluszki stukać nie potrafią i ........... smile
          fajnie że nie uciekłeś od razu
          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:27
            Spokojnie, oddychaj wink
            W tych ucieczkach to jest jakaś taktyka? Bo może ja czegoś nie wiem?
            • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:31
              nie ma taktyki ( a moze jednak jest>wink
              ludzie są już tak leniwi ,że im się pisać nie chce
              walnie taki jeden lub jedna wątek i czekają na @

już oddycham spokojnie, łyk waleriany i .... jest dobrze smile
              • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:48
                Już rozumiem. Taka postawa:czekam na propozycję, kto da więcej?

To nie mój przypadek. Wolę bardziej aktywne podejście. Tylko nie zawsze jest czas na rozmowę
                • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:55
                  o tototo to smile kto da więcej
                  my też nie zawsze tu jesteśmy ... praca, praca, real ...albo nie chce sie nikomu pisać ( moze palce bolą )
                  dziś wyjątkowo ruch jak w ulu
                  też wolę aktywne podejście , ale gdy się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma smile
                  to co do jutra ???? nie wymiękasz? nie wystraszyliśmy Ciebie? wink
                  • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 13:12
                    Wystraszyliście? Czyli to było wszystko na co Was stać?? wink
                    • po-ranna-kawa Re: Nowy na forum 13.08.18, 13:52
                      Dziewczyny, do drugiej w nocy nie spałyście, ale wygląda na to, że jednak musicie się jeszcze bardziej sprężyć wink
                      Na mnie proszę nie liczyć, ponieważ kiedyś z powodu dramatycznych wydarzeń obioecałam sobie, że nie wsiąde nigdy na motocykl. To już wolałabym z Tomkiem na motorowerku się powoli poturlać po Wrocławiu, ale nie wiem, czy jeszcze ma motorower smile.

• tomekzgor Re: Nowy na forum 13.08.18, 16:39
                        Już dawno nie mam sad
                        Ale mogę wypożyczyć skuter albo rower. O samochodzie nie mówię bo dziś każdy ma samochód więc to żadna atrakcja
                        • baenzai Re: Nowy na forum 14.08.18, 18:00
                          tomekzgor napisał:

> O samochodzie nie mówię bo dziś każdy ma
                          > samochód

Wy w ogóle znacie znaczenie słowa ,,każdy"? Najpierw czytam, że ,,każda" kobieta ma jakiś atuty wyglądowe, a teraz, że ,,każdy" ma samochód. Niedługo ktoś napisze, że ,,każdy" jest w związku albo zarabia powyżej 3.000 netto. smile
                          • tomekzgor Re: Nowy na forum 14.08.18, 19:48
                            Czepiasz się. Skrót myślowy. Chodziło o to że samochód nie jest żadną atrakcją, bo w zasadzie każdy kto chce mieć samochod, ten może mieć samochód. Znam faceta który w 2016 r. za pierwsze 1000 zł z 500+ kupił sobie samochód i jeździl nim do niedawna. Pewnie by jeździł dalej, ale ostatnio wpadł na drzewo.
                            Samochód jest dziś mniej więcej takim "luksusem" jak lodówka czy telewizor
                            • baenzai Re: Nowy na forum 15.08.18, 13:16
                              Hm... Czyli można powiedzieć, że każdy uprawia regularnie seks? Bo na jakąś tanią Roksę raz w miesiącu to stać nawet mężczyznę zarabiającego minimalną. smile
                      • 999karolina Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:25
                        po-ranna-kawa napisała:
                        > Dziewczyny, do drugiej w nocy nie spałyście, ale wygląda na to, że jednak musicie się jeszcze bardziej sprężyć wink

Tym bardziej, że Badaboom podkreśla, że w zasadzie to nie za bardzo ma czas wink
                        • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 20:38
                          Nie ma takiego miejsca w Polsce, w które nie dotarłbym w jedno sobotnie popołudnie więc nie jest tak źlesmile
                    • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:09
                      badaboom_badabing napisał:

> Wystraszyliście? Czyli to było wszystko na co Was stać?? wink

Stać nas na wiele więcej smile to tylko rozgrzewka i przykrywka big_grin
                      • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:23
                        Hej. Myslalem ze sie juz nie zjawiszsmile
                        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:33
                          ja zawsze wracam wink
                          a co tękniłeś ????
                          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:40
                            Za krotko sie znamy zebym sie tak podkladal. Powiedzmy, ze rozgladalem sie za Toba.
                            • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:42
                              eeeeeeee i tak napiszą żeś się już podłożył big_grin
    • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 12.08.18, 22:51
      Kurcze, fajnie napisane, nawet nie ma się do czego przyczepić sad
      • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 22:55
        zaprzyjaźniamy sie z nim? smile
        • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:15
          Swój chłop
      • karolivia Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:15
        big_grin, dramat, co?
        • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:19
          No lekko nie jest, nie taję wink
          • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 09:22
            zdrowa konkurencja Wam się przyda chłopaki wink
    • karolivia Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:13
      Jak się lata na dwóch kółkach???
      • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:16
        To taka alegoria mistycznych uniesień jest (hint: guglaj hayabusa 1300)
        • karolivia Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:19
          Aha. Dzięki. No to faktycznie swój chłop smile
        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:20
          a ja myślałam,że chodzi o rower sad oooooooooooo ja gupia
          • karolivia Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:25
            E tam zaraz głupia. Rower też pasuje. smile
            • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:28
              karolivia napisała:

> E tam zaraz głupia. Rower też pasuje. smile
              >
              >

ulżyło mi .... ze spokojem usnę dziś smile
              dzieki Karo smile
      • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:23
        Na dwóch kółkach lata się szybko wink
        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:28
          zademonstrujesz? wink
          • karolivia Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:35
            Dobra. On demonstruje, a ty Laska wrzucasz relacje na żywo wink
            • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:39
              Sie rozdokazywały, a jutro na 5-tą do huty wink Dobranoc smile
              • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:50
                wow, ja też chyba pójde palulu , nie ma zmiłuj...... jutro przeca poniedziałek smile
                do jutra
            • laskabezpaska czy nowy słyszał???? 12.08.18, 23:52
              karolivia napisała:

> Dobra. On demonstruje, a ty Laska wrzucasz relacje na żywo wink
              >
              >

musimy sie jakos na te kółka umówić... Ty demonstrujesz ja zdaję relację ......... chyba na żywo big_grin

jakby co smile
              • karolivia Re: czy nowy słyszał???? 13.08.18, 02:29
                WRZUCASZ
                Do neta się wrzuca wink różności, podobno.
          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:51
            Co tu demonstrować, to trzeba przeżyć. Siedzenie za mną jest przeważnie wolne.
            • laskabezpaska Re: Nowy na forum 12.08.18, 23:56
              wow, już Cię lubie big_grin
              • kevinjohnmalcolm Re: Nowy na forum 13.08.18, 00:19
                Tylko Lasko pamiętaj żeby się mocno trzymać przy przekraczaniu bariery dźwięku smile
                • karolivia Re: Nowy na forum 13.08.18, 02:32
                  I poddać całkowicie sytuacji, czyli kiwać na boki przy lataniu.
                  Dobranoc? Dzień dobry? wink
                  • artur5501 Re: Nowy na forum 13.08.18, 09:08
                    Jedni jęczą, że kobiety się nimi nie interesują, że trzeba mieć worek pieniędzy, a tu proszę -
                    wystarczy przyjechać na motocyklu i laski szaleją, nie śpią po nocach smile
                    • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 09:21
                      artur5501 napisał:

> Jedni jęczą, że kobiety się nimi nie interesują, że trzeba mieć worek pieniędzy
                      > , a tu proszę -
                      > wystarczy przyjechać na motocyklu i laski szaleją, nie śpią po nocach smile

prawda jakie to łatwe ? smile
                      • tomekzgor Re: Nowy na forum 13.08.18, 10:45
                        laskabezpaska napisała:
                        > artur5501 napisał: >
                        > > Jedni jęczą, że kobiety się nimi nie interesują, że trzeba mieć worek pie
                        > niędzy > > , a tu proszę - wystarczy przyjechać na motocyklu i laski szaleją, nie śpią po nocach smile
                        >
                        > prawda jakie to łatwe ? smile

smile Mnie się to podoba. Nawet przypomniałem sobie że dawno temu miałem motorower i najładniejszą dziewczynę poderwałem smile.
                        • karolivia Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:19
                          >
                          > smile Mnie się to podoba. Nawet przypomniałem sobie że dawno temu miałem motorowe
                          > r i najładniejszą dziewczynę poderwałem smile.

To pomyśl JAKIE laski wyrywa się na PRAWDZIWY motocyklwink
                          • 999karolina Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:34
                            Karolivia napisała: To pomyśl JAKIE laski wyrywa się na PRAWDZIWY motocyklwink

No właśnie to nie jest takie oczywiste, skoro właścicel motocykla musi dawać takie ogłoszenia wink
                            Może problem jest w tym, że motockl szybko jedzie, więc niewiele się zuważa i motocyklisty też nie widać, bo szybko przemyka. A z rowerka czy motoroweru można obserwować dokładnie, co się dzieje i samemu być zauważonym smile
                            • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:51
                              A jak ostatnia z pasażerek nie dość ochoczo ścisnęła dowódcę przecinaka udami i - sama sobie zresztą winna - fiknęła kozła w chwili startu ? Tak że sama widzisz, jak to różnie się w życiu układa wink
                            • tomekzgor Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:52
                              "A z rowerka czy motoroweru można obserwować dokładnie, co się dzieje i samemu być zauważonym smile".

Coś w tym może jest.
                          • kevinjohnmalcolm Re: Nowy na forum 13.08.18, 19:51
                            karolivia napisała:
                            > To pomyśl JAKIE laski wyrywa się na PRAWDZIWY motocyklwink

Nawet nie masz pojęcia jaką laskę wyrwałem kiedyś na Malucha smile
                            • karolivia Re: Nowy na forum 13.08.18, 20:08
                              kevinjohnmalcolm napisał:

> karolivia napisała:
                              > > To pomyśl JAKIE laski wyrywa się na PRAWDZIWY motocyklwink
                              >
                              > Nawet nie masz pojęcia jaką laskę wyrwałem kiedyś na Malucha smile

No może trochę mam. Też się kiedyś dałam wyrwać jednemu z maluchem wink
                              • kevinjohnmalcolm Re: Nowy na forum 13.08.18, 20:51
                                Cały czas miałem wrażenie że się od dawna znamy smile
                    • szarlotka_ja Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:06
                      A ja myślałam, że to o rower chodzi...
                      • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:52
                        Oj Szarlotka, wodny może jeszcze ? wink
                        • szarlotka_ja Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:04
                          Wodny? To nie znam wink.
                      • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 20:46
                        szarlotka_ja napisała:

> A ja myślałam, że to o rower chodzi...

Rowery też są spoko wink
                        • szarlotka_ja Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:05
                          Ja bym powiedziała, że rowery są BARDZO spoko tongue_out.
                          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:28
                            A ja zostane przy swoim "też", ale jesli chodzi o to zdanie zgadzamy sie w 3 slowach na 4. Przypadek??? 😜
                            • szarlotka_ja Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:56
                              3 na 4? Jakbyś nie patrzył ni ma szóstki w totolotka tongue_out.
                    • karolivia Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:20
                      Spanie jest przereklamowane wink
                • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 09:20
                  kevinjohnmalcolm napisał:

> Tylko Lasko pamiętaj żeby się mocno trzymać przy przekraczaniu bariery dźwięku
                  > smile

Drogi Kevinie smile
                  dziękuję za troskę ( i tu buziaczek ode mła kiss ) posłucham się Ciebie jak rodzonego brata, którego co prawda nie posiadam ale bardzo chciałabym mieć i obiecuję jeżeli tylko NOWY zaprosi mnie na przejażdżkę to się będę jego mocno trzymać bo nie chciałabym wylądować tyłkiem na asfalcie smile
    • marcepanka313 Re: Nowy na forum 13.08.18, 09:39
      Przekonani o własnej niepowtarzalności, niezauważalnie powielamy schemat.
    • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:33
      Nooo Noaju, to mamy je w saku.

Cały weekend sie bestie konspirowały, ale maski w końcu opadły.
      Dwa słowa: Ślusarz na Motórze*. Tylko taki je rajcuje i zasnąć nie daje

(Bad, nie bierz tego do siebie, głównie o Ślusarza się rozchodzi.
      Tu masz oś dramatu: forum.gazeta.pl/forum/w,16314,166487913,166487913,Na_poprawe_humoru.html)

Na nic, że umiemy w worda, internety i ogórkową.
      Na szmaty, że dokarmiamy sikorki i przeprowadzamy babcie na drugą stronę
      Że podlewamy paprotkę, ani, że w długie, zimne, samotne wieczory, w ciemnym kąciku,
      przy woskowej świeczce, rzępolimy rzewne nokturny Prokofiewa (w transkrypcji na grzebień i waltornię)

Wszystko na poniewierke i zmarnowanie (czytaj: psu w dupe)
      Może najwyżej jakaś wąsata Krystyna z gazowni, na nas kiedy łypnie, a i to tylko przypadkowo i z niesmakiem

Zostają więc jeno LalunieKonwalie.pl, co (o czym się wczoraj boleśnie przekonałem) kart biedry nie akceptują
      A i to trza czatować, by zazdrośny o ich wdzięki Tapatik, wcześniej ich anonsu nie wykosił

Tak że ten

www.youtube.com/watch?v=2Z5mzqQrA9w

* - 'na' się nie liczy, bo za krótkie i z malej
      • tomekzgor Re: Nowy na forum 13.08.18, 17:58
        "> Dwa słowa: Ślusarz na Motórze*. Tylko taki je rajcuje i zasnąć nie daje".

Noa pewnie doda warunek, że ślusarz-specjalista od kas, który z workiem pieniedzy po udanym skoku na bank ucieka na motorze.
        • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 18:05
          Hehe, widzę że nie tylko ja już nim przesiąkłem wink
          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 20:32
            Niczego nie biore do siebie, bo jestem szczerze rozbawiony tymi reakcjami smile Kwestii ślusarza nie rozgryzłem, bo gazeta mówi, że nie pokaże. Moze opowiecie przy okazji.

A co do motóru...obstawiam, że on sam nikogo nie "rajcuje", u niektorych wywoluje pewnie nawet usmiech politowania. Przeciez to tylko kupa metalu, plastiku i gumy. Przedmiot. I niewazne czy kosztowal worek pieniedzy czy tylko pół. Ale daje frajdę, spore emocje i niezapomniane przezycia. Strzelam, że tego nam wszystkim troche w zyciu brakuje. Ja wiem jak po to siegnac, ale pełnym sukcesem byłoby mieć to z kimś dzielić. I to z grubsza tyle.
            • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:24
              Pomyłkowo załapał się nawias na końcu adresu. Teraz już powinno działać, a jak nie to chodzi o wątek z końca n/w adresu:
              forum.gazeta.pl/forum/w,16314,166487913,166487913,Na_poprawe_humoru.html

A w skrócie, na ogół straszne tu przeciągi, ale średnio raz na miesiąc wpada nasz forumowy demiurg, zarzuci kolejnym przecudnej urody wywodem, że baby to tylko na forse i przystojniaków lecą i zaczyna się jatka. Tak że dla tych paru chwil, warto się szwendać gdzieś w pobliżu, przez reszte miesiąca wink

• laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:35
                gyubal_wahazar napisał:

Tak że dla tych paru chwil, warto się szwendać gdzieś w pobliżu, przez reszte miesiąca wink

Dobreeeeeeeeeeeee Misiu , dobreeeeeeeeeeee smile
                będę się też szwędała w pobliżu
                • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:45
                  Wiesz co dobre, Lasko wink
                  • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:49
                    ooooooooo tak smile
                    uczę się od miszcza big_grin
              • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:37
                Dzieki za streszczenie, ale mam watpliwosci czy chcialbym czytac takie dyskusje. Mam juz dosyc frustratow.

Widze ze to forum ma juz pare ladnych lat. Spotykacie sie gdzies?
                • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:40
                  Mamy zamiar smile Misiek coś chce zorganizować po wakacjach
                  ale w małych podgrupach były spontaniczne spotkania a i Admin chce nas zaprosić do siebie jak upiecze sernik big_grin
                  • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:55
                    Od jak dawna to planujecie? Bo moja klasa z liceum juz drugi rok ustala terminy
                    • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:57
                      Wczoraj zarzuciłem hasło, ale że naród z różnych guberni, to pewnie najbiedniej z miesiąc-dwa termin sie będzie ucierał
                      • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:59
                        Ile osob w planach?
                        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:01
                          hahaaaa ze 3 big_grin
                          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:18
                            Grubo
                            • karolivia Re: Nowy na forum 14.08.18, 06:52
                              Liczy się jakość, a nie ilość wink
                    • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:57
                      o spotkaniu po wakacjach chyba wczoraj big_grin albo 1 dzień temu
                      a Amin jakoś tydzień temu chyba napomknął big_grin

a moja klasa spotyka się co roku w lipcu smile
                      górą nasi huurraaaaaa
                      • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:00
                        Misiu w tym samym czasie prawie to samo napisalismy big_grin to jakieś czary chyba
                        • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:05
                          Nie czary, tylko p r z e z n a c z e n i e. Sie nie znasz na romantyźmie nic a nic
                          • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:09
                            o kurczakos sad ale sie postaram poznać na tym roman-tyźmie
            • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:30
              Z motórem, to tak w ramach ciągnięcia dziewczyn za kuce. Lubią jak się z nimi przekomarzać, a że kraśnieja wtedy na licach to i my nie odmawiamy sobie tego widoku. Od razu było widać, żeś gość na poziomie, więc wiedziałem, że nie obrazisz się za te motorowe (ups, motocyklowe miało być), figle
              • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:36
                ale z Ciebie figlarz big_grin
                • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:55
                  I hultaj wink
                  • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:58
                    skoro tam mówisz, muszę uwierzyć Ci na słowo
              • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:51
                gyubal_wahazar napisał:

> Z motórem, to tak w ramach ciągnięcia dziewczyn za kuce. Lubią jak się z nimi p
                > rzekomarzać, a że kraśnieja wtedy na licach to i my nie odmawiamy sobie tego wi
                > doku. Od razu było widać, żeś gość na poziomie, więc wiedziałem, że nie obrazis
                > z się za te motorowe (ups, motocyklowe miało być),

Wszystko jasne i przejrzyste.
                A słowa motor i motocykl stosuję zamiennie i nie widzę w tym problemu, co dziwi niektórych moich znajomych, którzy wiedzą, że płynie we mnie jakaś domieszka krwi gramatycznych nazistów.
                • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:02
                  Ja tam strasznie po uszach od kumpli obrywałem za 'motor'. Chyba bardziej nawet niż za 'supeł' na kursie żeglarskim
                  Chłopaki mieli dość religijne mieli podejście do tematu, ale mściłem się, jak mi któryś nie dorzucał ilosciówek (brydż)
                  • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:13
                    Mam jeszcze jedno. Gdybyś się kiedyś znalazł na polowaniu albo na strzelnicy myśliwskiej, zwłaszcza w trakcie mniej oficjalnej części spotkania i byłbyś łaskaw wyrazić się o rogach zamiast o porożu jakiegoś zwierzęcia to wiej zanim zdążą przeładować broń.
                    • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:24
                      Hehe, dzięki, będę pamiętał smile
                    • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:32
                      A to jeszcze 1 w rewanżu. W pobliżu rasowego (podkreślam) budowlańca, biada temu co użyje słowa dziura.
                      1 klasa technikum, warsztaty szkolne, zajęcia z obsługi wiertarki. Coś to wiercenie poszło mi niezbyt jaskrawo, więc po chwili rozegrał się nastepujący dialog:

- Co to jest, Wahazar ?!
                      - Nnnnooo ...
                      - Pytam się: co-to-jeeeest ?!
                      - Nnooo dziura, pppanie sssorze
                      - Dziure to ty masz w dupie, to jest OTWÓR !!

Do dziś zdarza mi sie budzić z krzykiem
                      • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:33
                        big_grin
                        współczuje
                      • karolivia Re: Nowy na forum 14.08.18, 06:58
                        Przy zawodowych kucharzach i innych purystach językowych nie mówcie też "kluski" jak macie na myśli makaron wink. Efekt murowany.
      • karolivia Re: Nowy na forum 13.08.18, 20:18
        gyubal_wahazar napisał:

> Nooo Noaju, to mamy je w saku.
        >
        > Cały weekend sie bestie konspirowały, ale maski w końcu opadły.
        > Dwa słowa: Ślusarz na Motórze*. Tylko taki je rajcuje i zasnąć nie daje
        >

smile
        taki zestaw Ślusarz na Motórze*. jest jak poker, nie do pobicia. Masz mnie.
        Teraz mogę spokojnie umrzeć. W końcu wiem czego mi w życiu brakowało. wink
        W końcu będzie wspanialesmile
        www.youtube.com/watch?v=M4aZeAC_moo

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś" Mały Książę
        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:37
          te nooo nie odwalaj kity , plissssssssss
          • karolivia Re: Nowy na forum 14.08.18, 07:02
            Na chwilę musiałam. smile. Dzięki za troskę.
        • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:38
          Nie no, daj się jeszcze trochę podemaskować wink Dzięki za Nohavicę, bo już dawno nie słuchałem chłopa.

Ale utrzymując się w tonacji cmentarnej, łap takiego. Z wczesnej kredy, więc pewnie nie kojarzysz. Sennie się zaczyna, ale warto poczekać smile www.youtube.com/watch?v=lFt4rvSAJCA
          • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:44
            wolę to tongue_out
            www.youtube.com/watch?vshockkHH-SPRJIE
            • gyubal_wahazar Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:53
              Zrzućmy to na karb chromosomu y, ok ? wink A jak się na to zapatrujesz ? www.youtube.com/watch?v=G-eU_-fdbZw
              • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:55
                szalałam przy tym na szkolnych dyskotekach big_grin
              • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:57
                😟
                • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:59
                  co się smucisz?
                  • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 21:59
                    nowy .... na pocztę byś poleciał big_grin
                    • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:03
                      No bo dyskoteki i szkola i plakaty Kory na slomkowych matach u pierwszej dziewczyny... I wszystko minelo.

Listonosz chyba puka
                      • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:10
                        listonosz zawsze puka 2 razy big_grin
          • karolivia Re: Nowy na forum 14.08.18, 07:03
            gyubal_wahazar napisał:

> Nie no, daj się jeszcze trochę podemaskować wink Dzięki za Nohavicę, bo już dawno
            > nie słuchałem chłopa.
            >
            > Ale utrzymując się w tonacji cmentarnej, łap takiego. Z wczesnej kredy, więc pewnie nie kojarzysz. Sennie się zaczyna, ale warto poczekać smile www.youtube.com/watch?v=lFt4rvSAJCA

Niezłe. smile
        • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:11
          chciałabym umieć tak grać na saksofonie
          www.youtube.com/watch?v=86BmSaXZMHw
          myslicie że nie jest za późno na naukę?
          • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:17
            Czytałem ze ten dziennikarz sportowy ktory polecial niedawno z radia za poglady wzial sie za saksofon. On jest dobrze po 50 wiec...
            • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:21
              w takim razie ......... szukam nauczyciela od jutra wink
              • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:29
                Jak znam internety to juz masz jakies oferty na mailu...
                • laskabezpaska Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:34
                  eeeee spoko nie walą drzwiami i oknami
                  • badaboom_badabing Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:54
                    No to chyba tyle na dzisiaj. Trzeba podładowac baterie. Dobranoc
    • noajdde Re: Nowy na forum 13.08.18, 22:57
      Przynajmniej masz na co zrzucić winę. Ja często nie wyjeżdżam, chociaż z perspektywy czasu widzę, że trzeba było, bo i tak prawie żadnej nie poznałem. Z drugiej strony, w pracy i na co dzień mam do czynienia praktycznie tylko z mężczyznami. Nasłuchałem się już o ślubach, pierwszym i drugim dziecku, z niecierpliwością czekam na opowiastki dotyczące wnuków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka