tapatik 19.01.26, 17:36 www.youtube.com/watch?v=T4oKfgKU_W4 Dziś jest Blue Monday - podobno najbardziej pesymistyczny dzień roku, aczkolwiek naukowcy tego nie udowodnili. Proszę o zameldowanie co dobrego dziś zrobiliście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Voila - bardzo prosze. 19.01.26, 18:28 tapatik napisał: > Proszę o zameldowanie co dobrego dziś zrobiliście Pod spora presja malzonki - zamiotlem balkon z zeszlorocznych jesiennych lisci (mam drzewo tuz za oknem) , a nastepnie go umylem. - przy temperaturze +3 °C. Horror. Odpowiedz Link
tapatik Re: Blue Monday 24.01.26, 16:30 Ja poszedłem na spacer, ale ze względu na zimno dość szybko wróciłem do domu. To nas na forum jest tak mało? Odpowiedz Link
baenzai Re: Blue Monday 24.01.26, 20:23 Myślę, że forum padnie w ciągu najbliższych dwóch lat. Odpowiedz Link
baenzai Re: Blue Monday 26.01.26, 10:27 Zacząłbym od zbanowania stasia. Jego wysrywy raczej nie zachęcają nikogo do pisania tutaj. Odpowiedz Link
obrotowy ale i nie zniechecaja. 26.01.26, 11:44 baenzai napisał: > Zacząłbym od zbanowania stasia. Jego wysrywy raczej nie zachęcają nikogo do pis > ania tutaj. ale i nie zniechecaja (moze tylko Ciebie ew...) dla innych jego wpisy sa obojetne. Odpowiedz Link
tapatik Re: Blue Monday 26.01.26, 18:33 Myślę, że więcej by zdziałały Twoje ciekawe wpisy. Odpowiedz Link
searam Re: Blue Monday 24.01.26, 20:45 Blue Monday..? Upsss...I've got it on Saturday... Odpowiedz Link