dzid-ka5 20.02.08, 15:17 Jestem nowa na tym forum, potrzebuje z kims porozmawiac. Od pewnego czasu jestem sama i to mi bardzo przeszkadza! Jestem osoba spokojna, ale uwielbiam dyskusje prawie na wszystkie tematy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evikon Re: samotnosc 20.02.08, 18:21 sama jestem od pewnego czasu, dziś zajrzałam no to forum. Szukam po prostu ludzi Odpowiedz Link
limoo Re: samotnosc 20.02.08, 22:13 No to dobrze tafilyscie. Kazdego dnia poszerza nam sie grono "szukajacych innych". Odpowiedz Link
dzid-ka5 Re: samotnosc 21.02.08, 23:16 Mieszkam od dawna 3.000 km. od kraju,jakos sobie z nostalgia radzilam, ale teraz kiedy stracilam meza jest mi bardzo trudno! Chcialabym podyskutowac o Polsce, a w szczegolnosci o Lublinie. Serdecznie pozdrawiam... Odpowiedz Link
dunka76 Re: samotnosc 22.02.08, 09:49 Dyskusje w szczególności o Lublinie. Znam, lubię i bywam. Możemy o nim porozmawiać, jak również o Polsce. Odpowiedz Link
dzid-ka5 Re: samotnosc 22.02.08, 23:19 Czesc! Ostatni raz w Lublinie bylam 10 lat temu, z pewnoscia sie zmienil, mam duzo pieknych wspomnien z tego miasta, i to tych najpiekniejszych. Ja nie jestem lublinianka, ale kocham to miasto.Zamykam oczy i spaceruje po starym miescie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
dunka76 Re: samotnosc 22.02.08, 23:30 Witaj Ja byłam w Lublinie w ubiegłą sobotę> W ogóle często tam bywam i mam ogromny sentyment. Też spędziłam tam wspaniałe chwile. Zawsze myślałam, że tam ułożę swoje życie, ale splot różnych wydarzeń sprawił, że jestem 70 km od niego. To niewiele. Mam tam koleżanki i brata, więc nie ma problemu z zatrzymaniem. W moich oczach Lublin ma jedną wadę. Jest bardzo ciasno na ulicach i wąsko. Na chodnikach zresztą też i dużo kieszonkowców, którzy ciągle mnie okradają. AAle poza tym ma piękny ogród botaniczny, w którym mam swoją ulubioną ławkę (nad stawem niedaleko wejścia). Siadam na niej i mogę tak siedzieć cały dzień. Ksiażka w czytaniu, a słoce świeci prosto na mnie. Nie mogę się doczekać, kiedy będzie ciepło. Zawędruję i poczuję Odpowiedz Link
muhammad_ali Re: samotnosc 24.02.08, 13:28 Heh, jakbym siebie słyszał. Moje gg: 2735993 - każdy samotny, czy chetny do poznania kogoś nowego zapraszam... Chetnie pogadam. dzid- ka5 - napisz do mnie. Odpowiedz Link
dzid-ka5 Re: samotnosc 25.02.08, 22:52 muhammad_ali napisał: > Heh, jakbym siebie słyszał. Moje gg: 2735993 - każdy samotny, czy > chetny do poznania kogoś nowego zapraszam... Chetnie pogadam. dzid- > ka5 - napisz do mnie. Czesc Muhammad, dzieki za zaproszenie do pogawedki.Czy jestes cudzoziemcem? Ja mieszkam bardzo daleko od kraju, moze dlatego dokucza mi tak bardzo samotnosc.Czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link