Gość: kam-i9 IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 15:41 Kochane Poprosiłabym o wszelkie opinie o dr Robercie Fayette, obecnie wykonuje wszelkie zabiegi w CZD,kiedyś podobno w Kajetanach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dr Fayette IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 00:01 Wczoraj operowal moje dziecko w CZD - migdały i uszy. Wspaniały lekarz, w ogóle cały oddział świetny, byłam pod wrażeniem podejścia do pacjentów - profesjonalnie, miło, pelna informacja, dziecko nie cierpi bez potrzeby (np. wenflon zakłada się już po uspieniu pod maseczką). Wieczorem po operacji przychodził kilkakrotnie spytać o samopoczucie. Wydaje się, że operacje poprowadził prawidlowo, dziecko oddycha już przez nos Odpowiedz Link Zgłoś
pisi_pisi Re: dr Fayette 28.01.11, 14:08 my czekamy na zabiegi z nim, mam 2 synków, zabiegi na 2 marca. Jeden bedzie miał migdał+dreny, a młodszy 2 letni na razie same dreny jak zasugerował lekarz. na razie mam o nim pozytywne zdanie. bylam tez u niego prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam-i-999 Re: dr Fayette IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 18:25 a powiedz, czy wystarczy jak grupa krwi wpisana do ksiązeczki dziecka czy też musiałaś robic to badanie mimo wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Fayette IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 22:49 Córka nie miała wczesniej badanej grupy krwi, więc zbadaliśmy tam. Ale i tak musisz przed zabiegiem zrobic badania krwi w CZD, to grupę krwi też przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam-i-99 Re: dr Fayette IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:47 Aga a czy możesz opisać jakie sa warunki, ilu osobowe sale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Fayette IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 18:22 Warunki są świetne, jest czysto, świeżo po remoncie, pokoje 2-osobowe. Nie ma łóżek dla opiekunów. Nie wiem, w jakim wieku masz dziecko - moja 4-latka dostała małe łóżeczko "za kratami", ja spałam koło łóżka na materacu. Ale matki starszych dzieci, które miały normalne duże łózka, mieściły się razem z nimi. To jest jedna noc, można wytrzymać Opieka naprawdę wspaniała - od pana doktora, po pielęgniarki, które bardzo pomagały, zmieniały bez złej miny pobrudzoną pościel (dzieci wymiotują często po zabiegu, nie zawsze da radę złapać to do miseczki), w nocy co godzinę przychodziły oglądać dzieci, przykrywały te odkryte, delikatnie podawały leki przeciwwymiotne przez wenflon. Mam nadzieję, że traficie na tę samą zmianę pielęgniarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam-i-999 Re: dr Fayette IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 21:58 dziękuję, nie miałam na myśli warunków dla siebie tylko dla dzieci. Mój syn właśnie skończył 4 lata, rozumiem że może dostać duze łózko?wtedy też położyłąbym się razem z nim Jak skończył 1 rok sypia ze mna na dużym łóżku, za żadne skarby nie wszedłby do "krat". Rozumiem, że zostaliście wypisani następnego dnia rano i kiedy jakaś pierwsza kontrola?? Odpowiedz Link Zgłoś
kam-i-999 Re: dr Fayette 06.02.11, 22:39 We wtorek mieliśmy zabieg, sprawnie, profesjonalnie. Wyremontowana częśc nefrologii, jedynie okna stare zostały. Fartownie byliśmy sami w sali, tylko 6 na tym oddziale. Moje dziecko wyjęło wenflon w nocy, te wszystkie dzieci zniołsy to świetnie. Po pierwszych wymiotach (nam mowili im wczesniej tym lepiej), wszystkie chodzily po korytarzu, moje dziecko biegało nawet Odpowiedz Link Zgłoś